Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sahibinden e telefonumu ilana koymuştum 1 aylık avea dan alınma LG G4 ile takas yapma teklifi geldi ne yapsam acaba tavsiyeniz nedir arkadaşlar,
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    sarjin hizli gitmesi ve isinmasi rahatsz etmezse takasla. kamera olarakda baya iyi bundan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    şarjı çok mu hızlı bitiyor acaba hocam 3000 mah pil var sonuçta ama ekran kaliteli olunca hızlı tüketiyor galiba
    hani 3 - 4 saat ekran süresi alınırsa sorun değil benim için
    ısınma olayıda sanırım oyunlarda falan çok ısınıyor ben öyle oyun oynayan biri değilim normalde ama durup dururkende ısınıyorsa bu sorun işte ama bilemedim bir türlü ya çok kararsızım
  • Bende pil konusunda tek geçerim. Sürekli 3G veya wifi açık, video , internet, oyun (dead trigger ) yine de bana mısın demiyor :)
  • PsM P kullanıcısına yanıt
    birde ekran süresini koysaydınız hocam daha iyi olurdu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

şarjı çok mu hızlı bitiyor acaba hocam 3000 mah pil var sonuçta ama ekran kaliteli olunca hızlı tüketiyor galiba
    hani 3 - 4 saat ekran süresi alınırsa sorun değil benim için
    ısınma olayıda sanırım oyunlarda falan çok ısınıyor ben öyle oyun oynayan biri değilim normalde ama durup dururkende ısınıyorsa bu sorun işte ama bilemedim bir türlü ya çok kararsızım

Ekran kalitesi diye birşey yok hocam ya 5.5 " de neyin kalitesi olcak göz boyama hepsi. O ekran ful hd olsun mate 7 gibi gitsin de 1tane adam yok olmasın demz gereksiz özellişk su gibi sarj yiyor işte :) Durup dururken ısıncagını sanmıyorum ama sizin gibi detaylara canı sıkılan biri için can sıkıcı olabilir.
    Pil cok takıntınız yoksa alın bence g4 kendi konusuna bakrsanız orda daha iy ibilgiler alırsınız

• Arkadaşlar resmi olarak lolipop nezaman gelir bi bilgisi olan yada duyum alan varmı

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorumda ben lolipop yukleyen arkadasla konustum hiçbir yenilik yok aslında bildirim sorunu yoksa cihazinda ekstra birşey gelmemiş.
  • Vallaha wifide 9 küsür saat ekran süresi alışmışlığım var nette takılma vs ile ama 3g de bu süre 3.5 4 saate kadar iniyor maalesef :)

• bildirim sorunu ile alakali soyle bir sey olabilir. gecen hafta sehir disina ciktim ufak bir deniz kiyisi ilcede 1 hafta kaldim aynen burda anlatilanlar gibi ekrani uyandirmadan bildirim alamadim. ama ankaraya donunce hic bir ayariyla oynama yapmadigim halde bildirimler sorunsuz geldi.

acaba kucuk sehirlerde yasayan arkadaslarda mi var bu sorun merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohtmm -- 12 Aralık 2015; 1:06:25 >
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Küçük Şehirle alakası yok ama bağlantı hızı veya kalitesiyle alakalı bi durum olabilir belki..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Lollipop'u manuel olarak nasıl yükleyebiliyoruz anlatabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Günaydın arkadaşlar;
    telefonu akşam saat 23 de bıraktığımda şarjım %61 di sabah 8 gibi baktığımda %50 ye düşmüştü uyku modunda telefon çok hızlı tükeniyor zaten aşağıdaki ekran görüntülerinde de göreceksiniz telefonun bekleme modunda ekrandan fazla pil yediğini

birde arada tüketim hatırlatıcı uyarı veriyor özellikle google hizmet çerçevesi fazla güç tüketiyor diye bunun sebebi nedir

Kardeş senin orda telefon cekmiyor baksana sinyalsiz kalinan zaman yüzde 16 diyor.yani mate 7 cift antenli bi telefon eger oda cekmiyorsa.baska telefonlar madara olur orda

• İlgilenen olursa ben satıyorum, 32gb amber gold modeli. PM atarsanız oradan görüşürüz...
  • Bende bu sabah uzun islemler sonunda lolipopa gecdim.:) garantiye sknti belki ama dayanamadim :)

İlk izlenimlerim gayet iyy .cihaz teklemiyo asla cok seri calisiyor.
    Gorsel olarak bildirim cubugu siyahmtrak olmus gayet hos olmus.
    Bildirim sorunu tamamen kalkmis dyebilirim.
    Pilde suan pek bi fark goremedim ileriki zamanda bakariz.
    Bildirim cubugunu sanal tuslardan indirince kitkatta ilk seferde gozukmuyordu.bu lolipoptan ortadan kalkmis.
    Ayarlarda bikac yeniseyler gelmis fazla bakmadim.kurcalarsiniz artik.
    Teli kapatma menusu.
    Bildirim gelince ustte gorunme sekli
    Acilis animasyonu
    Alarm muzigi
    Tum bunlar degismis.
    Ram biraz daha fazla calisiyo ama abartili degil.

Bana gore kitkat dan daha iyy.benim gecme sebebimi siralarsak;

-Performansda gercekden iyilesme var,kitkata gore cok seri adeta akiyo.Telefon lolipopla gercekden serilesmis.
    -Bildirim sorunu
    -Gereksiz avea uygulamalari.
    -Uykuda iken mobil verinin kapanmasi.bu sorunu ben cok yasadim enteresandir baska yasayanda olmamisdir.

Bunlardan dolayi gecdim.Sayet acemi iseniz yontemlere hic bulasmayin telefonu brick veya softbrick edebilirsiniz.Ayrica garanti disi kalabilir.

Yada Turkiye icin otayi bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu arada cihazda hızlı sarj var sanırım hiç ona bakmamıstım 1saatte 28lerde 70i geçti.

C5 ultrada resmen işkence cekiyormusum ya .. sarj süresi 4saatti. pil su gibi akıp gidiyordu.

huawei ascend mate 7,den memnunmusun şarj ne kadar dayanıyor sana dostum ekran kalitesi c5 ultramı yoksa mate 7 mi senin deneyimlerinle
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Bu arada cihazda hızlı sarj var sanırım hiç ona bakmamıstım 1saatte 28lerde 70i geçti.

C5 ultrada resmen işkence cekiyormusum ya .. sarj süresi 4saatti. pil su gibi akıp gidiyordu.

huawei ascend mate 7,den memnunmusun şarj ne kadar dayanıyor sana dostum ekran kalitesi c5 ultramı yoksa mate 7 mi senin deneyimlerinle

C5 ultra suan asla alınmaması gerekn bir cihaz. Bununla kıyas kabul etmez.
    Mate 7de 2gün hatta 2.5gün sarj etmeden kullanıyorum c5 ultra aksamına pili bitirmiş oluyor oda az kullanımda.
    Telefonda az çekmeden tut yıgınla sorun mevcut ekran süresinin max 3 3.5 saat gorebiliyorsun c5 ultrada bunda 3 saatken %60 dan fazla pil oluyor :)
    Ha kamera performansına diyecek birşey yok. C5 ön kamerası bunun ön kamerasından 10 kat daha iyi arka kamerasıda daha iyi.
    Mate 7 de arka kamera tatmin eder aşırı beklenti yoksa ama ön kamera vasat benim için.

@Ltrg Valla o sorunların hiçbirini yaşamadım şükür.Akıcıklıktan kastınız nedir normal cihaz cok akıcı daha nekadar akıcı olabilir dahamı hızlanmıs :) benim gördügüm tek - webrowserda gezerken takılmaları yani yazılım kaynaklıdır diye düşünüyorum 500tl lik tel bile takılmıyor o düzeldimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 12 Aralık 2015; 23:10:26 >

• Bugun resim çektim kız arkadasımın tel ile (g3) Telefon ekranlarında gösterdim seninki daha iyi dedi.Ama yeni cihaz oldugu için etkisinde olabilir.Birde yarın daha cok cekip bakıcaz.

G3

Mate7

• mert1905x kullanıcısına yanıt
    Cihaz lolipopla daha cok stabillesmis dostum.
    yani yag gbi akiyo.Stok browseri hic kullanmadim.
    Bundan onceki telefonumda ve bundada UC Browser kullaniyorum ve favorimdir.

1 sayfa onceki mesajimda (mobilde bu sekilde)
    belirttigim ozelliklere istinaden kesfettiklerimi yazayim + olarak Suan B331 var telefonumda ve

* Bildirim cubugunun oldugu yere whatsapp veya sms mesaji geldiginde kisi ve mesaj goruluyor.Cok hos olmus.

* Bildirim.ekranindan kapat-yeniden baslat- ekrani kilitle vs gbi kisayollar kalkmis .

* Ana ekrsn gecislerine 3 yeni gecis turu daha eklenmis.

simdilik gozlemlerim bu kadar.Kesfettikce paylasmaya devam edecem.Pil performansi icin guzel dyebilirim.Sarjim tamamen bittiginde caps atip aciklama yazarim.

• Yenilikler ....

* Wifi+ dye bisey var kayitli wifilere yaklastiginizda otomatik baglaniyor (mobil veriyi kesip) uzaklasinca mobile donus yapiyor.

*Ekran ayarlarinda ag hizini gorme ve operator ismini gosterme kapama secenekleri gelmis.

* Temalar icin alternatif indirme store lari gelmis.Kitkatta varmiydi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.