Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan sorunları olmayanlar için ufak tefek şeyler yani beni şuan 5.0 gfeceyim diyecek birşey yok yani bunlarda.Dedigin browser indiricem.

Çift tıkla uyandırma getirseler cok iyi olur

Şu cihazda kamera cok daha iyi olsa ve çift tık olsa birde 3-4sene degiştirmem valla :))
  • * Hotspot & Tether da Baglanilan cihazlara sinir getirme ve Kullanacagi veriye sinir getirme gbi secenekler gelmis.Cokda guzel olmus.

Genel.manada performans pil ve bildirim ile ilgili fixler.mevcut yukarda yazdiklarimda extra guzel.ozellikler.

Kisaca derdinize derman son surum olmus.Lolipop her haliyle szi memnun edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enterasan birşey var aynı yerden alınma aynı model cihaz birinde bildirim sorunu vs oluyor digerinde olmuyor bu nasıl mümkün oluyor analyamadım.
    Bende yukarda yazılan sorunların hiçbiri yok 5.0 gecip gecmemek bir önem arz etmiyor mesela. ama bildirim sorunu yasayan için elzem olmuş. bu arada çift tıklama gelcekmi acaba 6.0da falan varmı hiç bilgi ?
  • O konuda bi bilgim yok.Bundan onceki telefonum Nexus 4 du ve Tamamen kernel ile alakali bi durum.Yani nexusun Boyle bi ozelligi yokdu ancak root ve Touchscreen apk ile cift tiklama ile acma vardir.Ve ben kullaniyordum.

Bu arada bugunluk kullanimim assagidaki capsde mevcut.

%100 Sarjdan sonra
    3G -Acik
    GPS-WİFİ-Oto.Senk. Kapali
    Oto Parlaklik - Acik
    Sebeke Modu - 2G-3G

Kullanimin genel olarak internet whatsapp video vs..

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• dedigin browser kurdum gercekteb super hicbir kasilma.tekleme yok kendi browserindaki gibi yada safarideki gibi. tek sorunum buydu buda cozulmus oldu;)

• Arkadaşlar bir sorum olacak kusura bakmayın belki cevabı forumda vardır ancak inceleyecek zamanım olmayacak. Mate 7 almak üzereyim avea cihazı olarak. Avea cihazı olması güncellemelerde herhangi bir engel teşkil ediyor mu? Almamamı gerektirecek bir sebep var mı acaba? Cevap için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: boradeveci.vet

Arkadaşlar bir sorum olacak kusura bakmayın belki cevabı forumda vardır ancak inceleyecek zamanım olmayacak. Mate 7 almak üzereyim avea cihazı olarak. Avea cihazı olması güncellemelerde herhangi bir engel teşkil ediyor mu? Almamamı gerektirecek bir sebep var mı acaba? Cevap için şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Evet ciddi bir sorun teşkil eder avea için 4.4.2 den sonrası çok düşük bir ihtimal tr ve global sürüm 6.0 güncellemesi dahi alacak.

• Peki bunun herhangi bir şekilde çözümü yok mudur? Avea cihazını hiçbir şekilde normale çeviremiyor muyuz?

• quote:

Peki bunun herhangi bir şekilde çözümü yok mudur? Avea cihazını hiçbir şekilde normale çeviremiyor muyuz?

Garanti dışı kalmasına sebep olacak işlemler yapılması gerekir.

• yukarlarda da mesajim var bildirim sorunu ile ilgili. ne guzel bana bulasmadi diyordum ki herhalde en kotusu geldi basima. whatsapp'tan bildirim gelmiyor. ekran uyandirmayi gectim uygulamaya girmedikce alamiyorum bildirim. keske almasaydim bu telefonu illallah ettirdi artik. boyle bisey olamaz arkadas. sizin ureteceginiz tefona ben...

• quote:

Peki bunun herhangi bir şekilde çözümü yok mudur? Avea cihazını hiçbir şekilde normale çeviremiyor muyuz?

Bootloader kilidi açılacak bölge kodunu değiştirmek için gerekli roma ait sistem cust boot recovey cache imajları dos komutları ile cihaza yazılacak sonrasında aynı rom cihaza yüklenecek gerekli yama atılacak sonrasında gerekli yükseltmeler yapılıp lollipop yüklenir bu işlem ciddi anlamda zahmetli bir işlem ne yazıkki. Official rom olması sebebiyle garanti adına hiçbir sorun teşkil etmez.(Romu kurmaya çalışırken sistemi göçertmek gariç)

• arkadaşlar huawei mate 7 guzel telefon sıkıntıları olsa da.su an da huawei yenı cıhazları hepsiburada
    da satısa sunulmuş.mate s, g8, p8. fiyatları da gayet iyi.ilgilenenler bakabilir.
  • Arkadaşlar Merhaba, MATE 7 GOLD Modelini en uygun nereden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Arkadaşlar Merhaba, MATE 7 GOLD Modelini en uygun nereden temin edebilirim?

Hepsiburada.com da vardı orası da satışını bitirmiş herhalde 1499 du

şu an Beşken elektronikte 1'550 tl bulabildiğim en uygun fiyat bu..
  • krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    aynen hocam gerçekten çok güzel telefon yapmış huawei
    2 hafta önce mate 7 32gb almıştım hepsiburada dan şu an eşimde ona verdim 2 hafta kullandıktan sonra emektar telefonum note 2 ile şimdilik yola devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

aynen hocam gerçekten çok güzel telefon yapmış huawei
    2 hafta önce mate 7 32gb almıştım hepsiburada dan şu an eşimde ona verdim 2 hafta kullandıktan sonra emektar telefonum note 2 ile şimdilik yola devam

Beşken elektronigi aradım. gold modeli yokmuş ve gelmeyecekmiş
  • hepsiburada com ikinci el telefon göndermiş hiç tavsiye etmem bakmadan etmeden telefon almanızı

ikinci sim kartı nasıl takıyorsunuz?
  • Arkadaşlar hb den 1 ay önce aldığım mate 7 32 GB cihazimi mate s almak için satiyorum. Hala ilk günkü gibidir 4 silikon kılıf ve 2 kırılmaz çam fiminide vereceğim.ilgilenen PM atabilir.

• bonjuan B kullanıcısına yanıt
    şaka yapıyosunuz herhalde ya da başka satıcılardan aldınız hepsiburadanın böyle birşey yaptığını hiç duymadım daha önceleride defalarca alışverişim oldu hiçbirinde sıkıntı yaşamadım.
  • Arkadaşlar ekranım bu halde bu nedir anlayan yardımcı olabilirmi
     Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.