Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gördüğüm hoparlörü en güçlü telefonlardan. Bizdekinin hoparlör sesi harika. Sorun sizinkine özel sanırım. Genel değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    https://m.facebook.com/Huaweideviceturkiye/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba arkadaşlar;
    2 hafta önce hepsiburada dan aldığım mate 7 32 gb telefonu eşime verdim ve o kullanıyor.
    dün akşam mobil veriyi kapattım otomatik 3g-2g de iken sabaha kadar %2 llik bir tüketim olmuş aynı şekilde mobil veri açıkken %10-15 arası bir tüketim oluyordu.
    bunun sebebi evde vodafone hattının az çekmesi oluyor 3g hiç çekmiyor gibi otomatik de iken 3g bulmaya çalışıyor bazen buluyor ve kopmalar oluyor bu da fazla güç tüketimine sebep oluyor diye düşünüyorum.

3g de vodafone şarjın anasını ağlatıyor. Bende Moto g vardı telefonu kiracaktim nerdeyse, neyseki sorunun vodafone 3g den olduğunu çözdüm. 2g de kullanınca normale döndü.Biraz zaman sonrada türkcelle geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Nasıl kırıldı ekran.

Düştü.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye aynı cihaz aynı yazılım olmasıan ragmen sorunlar cok farklı bende yazanların hiçbiri yok.

1.aldıgım teldede yoktu yukardaki sorunlar sim kart yuvası bozuktu yolladım 2.gelende aynı sorunsuz.

Birde pil vs konusmalarında arkadaslar cihazda hızlı sarj var 1saatte size 1gün gitcek pil sunuyor. C5 ultradan buna gecince şok oluyor insan bilsede. c5 de 4saat sarj ediyorduk teli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

http://consumer.huawei.com/tr/support/manuals/detail/index.htm?id=62883 başvuru formunun linki

tam ben de deneyeyim demiştim ama bendeki 32gb gold versiyonu ona değilmiş 16gb olan versiyon içinmiş
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    Linkini atar mısın?
  • quote:

merhaba arkadaşlar;
    2 hafta önce hepsiburada dan aldığım mate 7 32 gb telefonu eşime verdim ve o kullanıyor.
    dün akşam mobil veriyi kapattım otomatik 3g-2g de iken sabaha kadar %2 llik bir tüketim olmuş aynı şekilde mobil veri açıkken %10-15 arası bir tüketim oluyordu.
    bunun sebebi evde vodafone hattının az çekmesi oluyor 3g hiç çekmiyor gibi otomatik de iken 3g bulmaya çalışıyor bazen buluyor ve kopmalar oluyor bu da fazla güç tüketimine sebep oluyor diye düşünüyorum.

şikayetvar a gir huawei den yüzlerce kategoride ikinci el gönderildiğine dair şikayet var sende hepsiburada dan aldıysan normal bendede vodafone da sıkıntı yaşamadım hiç, orada mı çalışıyorsun bilmiyorum ama hepsiburadan telefon vs şeyler alınmaz, kutusu açıldıysa zaten yüzde yüz telefon açılmış demektir ki bana komple açılmış geldi. satıcıların menfaati olur ama alıcıların menfaati olmaz o yüzden alıcı yorumlarını okusun arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonjuan -- 18 Aralık 2015; 9:28:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjuan

quote:

merhaba arkadaşlar;

şikayetvar a gir huawei den yüzlerce kategoride ikinci el gönderildiğine dair şikayet var sende hepsiburada dan aldıysan normal bendede vodafone da sıkıntı yaşamadım hiç, orada mı çalışıyorsun bilmiyorum ama hepsiburadan telefon vs şeyler alınmaz, kutusu açıldıysa zaten yüzde yüz telefon açılmış demektir ki bana komple açılmış geldi. satıcıların menfaati olur ama alıcıların menfaati olmaz o yüzden alıcı yorumlarını okusun arkadaşlar.

hocam benim tel kapalı ve etiketli kutuda geldi ha zormu etiketi sonradan takmak değil tabiki
    orada mı çalışıyosun derken anlamadım neredemi çalışıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 18 Aralık 2015; 10:20:35 >

• Benim telefonun kutusunda jelatin vardı ama içinde küçük toz zerrecikleri vardı. Hepsiburadadan aldım.

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    huawei merkez e mesaj yazdım. insanlar artık bu güncellemeydi, bildirim sorunuydu illallah etti diye. bari çıkın adam gibi şu gün şu saatte beta verilecek böyle böyle izahat yapın yazdım. ssürekli belli sitemizden gelişmeleri takip edebilirsiniz diye cevap veriyorsunuz dedim. verdikleri cevap daha güzeldi gelişşmleri sitemizden duyuracağız. Berbat bi sistem. nasıl bi marka telefona bulaştım. millet marshmallow güncellemesi alıyor. bizim huawei mate 7 için beta sürümü deneyecek kişilerden form doldurmasını istiyor hata var mı test edin diye. bi de dediğn gibi gold için güncelleme yok daha. bu güncelleme sorunsuz olursa gold için güncelleme çıkacak galiba
  • hayrettince H kullanıcısına yanıt
    valla inşallah hocam sorunları ortadan kaldıracak güncelleme bekliyoruz.
    en azında şu bildirim sorunu zaten benim için başka bir sorun yok bir de mobil veri açıkken evde sabaha kadar beklemede şarjın çok bitmesinden başka
  • General mobile googleone 4g dışında marsmallow güncellemesi alan başka telefon yok.

3g açık olduğunda stamina moda geçmez telefonlar şarjın azalması normal, başka telefonlarda da aynı şarj azalisi gorulcektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bildirim.sorunu lolipopda yok kendim bizzat kullaniyorum.Ve ayrica kitkat dan cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim.tek eksik yani ram i fazla kullaniyo oda sorun sayilmaz bosda ram miktari 800-900 arasi .

• 3 ay oldu avrupaya android 5 vereli, adamlar bizi takmıyor anlaşılan
  • bonjuan B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla çift hatlı olan (32GB) modelde iki yuvadan biri micro sim karta uygun 16GB modelinde olduğu gibi, ikinci yuvaya ise diklemesine micro sd yanlamasına ise nano sim yerleştirilebiliyor.
    Yani hatlarınızın biri micro biri nano sim olmalı.
     Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbasiii -- 18 Aralık 2015; 18:29:43 >
  • onbasiii O kullanıcısına yanıt
    ben bizat test etmek için denedim 2. hattan 1. hattı aradım 1. hattan 2. hattı aradım ikisindede tel çaldı açınca doğal olarka kapandı tabi yani 2 hatta aynı anda aktif olarak çalışıyor.
    rehber de arama yaparken ve mesajlar kısmında mesaj gönderirken 1. sim 2. sim dşye kısım var istediğimizden arama ve gönderme şansı oluyor.
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Sim kartların biri nano biri micro dimi?
  • onbasiii O kullanıcısına yanıt
    evet hocam aynen 1. sim micro 2. sim nano oluyor.
    2. sim sadece 2g de çalışıyor yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

bildirim.sorunu lolipopda yok kendim bizzat kullaniyorum.Ve ayrica kitkat dan cok daha iyi oldugunu soyleyebilirim.tek eksik yani ram i fazla kullaniyo oda sorun sayilmaz bosda ram miktari 800-900 arasi .

Hocam yanlisin var aksine ram i daha az kullaniyor kitkatta bosta 700 800 mb ram kalirken bende lollipop da 900 ile 1gb arasi ram bosta kaliyor her konuda iyi bir rom yapmis adamlar

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.