Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia c5 ultra aldım fakat memnun kalmadım.
    -ısınma problemi
    -görüşme kalitesizliği(sesler boğuk ve kısık geliyor)
    -yavaş şarj olup, hızlı tükeniyor

2 telefon arasında kaldım. mate 7 ve g8
    Hangisini önerirsiniz? + ve - leri nedir.

g8'İn 32gb ve 3gb-ram olması cezbediyor ama çok hızlı önerilerinizi alabilir miyim?

xperia c5 de yaşadığım problemler, huawei mate 7 ve g8 de ne durumda?
  • Arkadaşlar hızlıal dan mate 7 alan var mı acaba ? Bu hafta sonu almayı düşünüyorum telefonu ama siteyi daha önce kullanmadığım için bilgi almak istedim. Şimdiden teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmnoir

Arkadaşlar hızlıal dan mate 7 alan var mı acaba ? Bu hafta sonu almayı düşünüyorum telefonu ama siteyi daha önce kullanmadığım için bilgi almak istedim. Şimdiden teşekkürler ;)

Ben hızlıal ın gittigidiyordaki dükkânından almıştım bir sorun olmadı hızlıaldan da çok alışverişim oldu fiyat uygunsa al ben bir sıkıntı yaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haliba H kullanıcısına yanıt
    1429 tl şu anki fiyatı + 50 tl word para ve 98 hızlı puan kazandırıyor. Uygun gibi geldi bana

Bu arada ekran koruyucu çıkıyor mu kutudan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filmnoir -- 19 Aralık 2015; 20:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

xperia c5 ultra aldım fakat memnun kalmadım.
    -ısınma problemi
    -görüşme kalitesizliği(sesler boğuk ve kısık geliyor)
    -yavaş şarj olup, hızlı tükeniyor

2 telefon arasında kaldım. mate 7 ve g8
    Hangisini önerirsiniz? + ve - leri nedir.

g8'İn 32gb ve 3gb-ram olması cezbediyor ama çok hızlı önerilerinizi alabilir miyim?

xperia c5 de yaşadığım problemler, huawei mate 7 ve g8 de ne durumda?

C5 ultrada sıkıntı olarak yaşadığınızı belirttiğiniz tüm sorunların, tersi mate 7 de bulunmakta. G8 i bilmiyorum. Ama mate 7 sizin derdinize derman olur.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Mate 7 nin ne gibi kronik problemleri var peki, konuda epey sikayet gördüm. Yada mate 7 ye ne gibi alternatifler üretilebilir benzer profilde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmnoir

1429 tl şu anki fiyatı + 50 tl word para ve 98 hızlı puan kazandırıyor. Uygun gibi geldi bana

Bu arada ekran koruyucu çıkıyor mu kutudan ?

Ben üstünde gelen ekran koruyucu ile kullanıyorum bence yeterli. Varsa N11 den çekle daha uyguna gelebilir hepsiburada da 32 aynı fiyata alınıyordu fakat bitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliba -- 19 Aralık 2015; 22:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

Mate 7 nin ne gibi kronik problemleri var peki, konuda epey sikayet gördüm. Yada mate 7 ye ne gibi alternatifler üretilebilir benzer profilde.

Kameraları C5 Ultra nin gerisindedir. Onun dışında benim sıkıntılı diyebileceğim bir noktası yok. Ki kameraları da, bence yeterli. Birçok kişi bildirim sıkıntısından bahsediyor, ama sanırım bu sorun herkesde yok. Bendekinde de böyle bir sorun yok. (kit kat sürümü yüklü.)
    Alternatif olabilecek bence note 4 var. O da fiyat olarak hâlâ düşmedi. Arada 300 tlye yakin fark var. C5 ultra beni de cezbediyordu ama o şarj süresi bir anda uzaklaşmama sebep oldu.

• Son 3 yılda hızlıaldan birçok alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. Mate 7 yi de ordan aldım. Gelen cihaz sorunsuz. İlk iş bootloader kilidini açıp Avrupa kitkat romunu yükledim. Gayet güzel bir telefon. Son 1 aydır lollipopu kullanıyorum geçen hafta en son sürümü B331 güncellemesini aldım. Forumda yazan sorunların neredeyse tamamı çözülmüş. Bugün 9 saat ekran süresi aldım,full internet ve oyun ile. Forumdaki arkadaşlara önerim boşuna güncelleme bekleyerek sıkıntıya girmeyin yükleyin romu keyfinize bakın.Alacak arkadaşlara son bir tavsiyem 16 gb hafıza 2 gb ram olan modeli almaları hem daha ucuz hem de illaki çift hat kullanacağım demiyorsanız oldukça yeterli bir telefon.

• c_cakir C kullanıcısına yanıt
    Arkadasim seninle tek bi noktada ayrılıyorum hepsiburadada 32 GB 3gb RAM gold modeli ile gümüş 16 lık arasında 100 TL fiyat farkı vardı..Olay sadece cift hat degil 1gb ram + 16 gb hafiza icin kesinlikle ve kesinlikle Gold modeli alırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newells -- 20 Aralık 2015; 0:27:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda kesinlikle haklısın ama yaklaşık 3 aydır telefonu kullanıyorum turkpda.com daki tüm huawei mate 7 konularını okudum ayrıca yabancı siteleri de araştırdım, mesela telefonla ilgili bir konuda soru sorduğun zaman hemen yanıt alabiliyorsun 3 gb olan modeli çok az kişi kullanıyor o yüzden sorun yaşadığında forumlarda kolay kolay kimse yardım edemiyor. Ayrıca neredeyse tüm romlar ve forumlardaki konular 2 gb olan model ile ilgili.

• Şöyle bi durum var ilk çıktığında ülkemizde 1999 TL fiyat etiketi vardı gold'un silver 1499 idi o zaman arada 500 TL fark vardı cihaz dolayısıyla tutmadı çünkü bizim halkımız 2000 lira huawei marka cep telefonuna vermez haklıdırda..konuya farklı yerlerden bakmışız senin yukarıda saydığın durumlar 16 lığın adet olarak fazla satip yaygın olarak kullanılmasından kaynaklı durumlar.Ama bunlar silver 2 GB modelin gold dan daha iyi olmadığı gerçeğini değiştirmiyor nacizane görüşüm bu yönde selamlar..

• Gold modeli ne yazık ki şu anda Türkiyede satışı olan bir yer ben bulamadım. Bu yüzden silver a yöneldim. Ama rom atma gibi durumları hiç yapmadığım için bulaşmak istemiyorum o işlere. Telefonu geldiği gibi kullanıcam inşallah kronik sorunlarla karşılaşmayız.
  • Günaydın arkadaşlar
    hepsiburada dan 32 gb modelini aldım ve şu an eşim kullanıyor bildirim sorunu haricibde birşey dikkatimi cekti rehber de kişilerin içine girdiğimde arama kayıtlarını gösteriyor fakat benim telde sadece aradıklatirımı gösteriyor gelen aramaları göstermiyor sebebi nedir acaba kitkat tr yüklü şu anda

• Arkadaşlar uygulamaları nasıl gizliyorduk kısa bir yolu vardı hatırlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

Günaydın arkadaşlar
    hepsiburada dan 32 gb modelini aldım ve şu an eşim kullanıyor bildirim sorunu haricibde birşey dikkatimi cekti rehber de kişilerin içine girdiğimde arama kayıtlarını gösteriyor fakat benim telde sadece aradıklatirımı gösteriyor gelen aramaları göstermiyor sebebi nedir acaba kitkat tr yüklü şu anda

Arama kısmına gelin, telefon çevirme ekranında telefon işaretinin hemen sağında, yani 3 tırnak li bi seçenek işareti olacak ona dokunun, görüntüleme seçeneği var oraya basıp tüm aramaları seçebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

Arkadaşlar uygulamaları nasıl gizliyorduk kısa bir yolu vardı hatırlayamadım.

Launcher ekranında ya büyütme hamlesiyle yani 2 parmak dışa doğru yada küçültme hamlesiyle 2 parmak içe doğru Yapınca çıkıyor diye hatırlıyorum

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Yok hocam orayla bir alakası yok galiba orası zaten tüm çağrılar olarak seçili
    test amaçlı değiştirip yeniden yaptım kendi telimden arama yaptım rehbere girip krndi katımın içine girdim sonuç aynı benim aramamı göstermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

Arkadaşlar uygulamaları nasıl gizliyorduk kısa bir yolu vardı hatırlayamadım.

Launcher ekranında ya büyütme hamlesiyle yani 2 parmak dışa doğru yada küçültme hamlesiyle 2 parmak içe doğru Yapınca çıkıyor diye hatırlıyorum

Hocam teşekkür ediyorum oldu.

• herşeytelefon.com dan alışveriş yapan arkadaş var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.