Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim telefonda da çok hafif ve ekranın en altında beyazlarda grileşme tarzı bir olay var aldığımdan beri. Ama dikkatli bakınca göze çarpıyo o yüzden sıkınyı yapmadım. Sizdeki de göze batan birşey değilse ve uğraşmak istemiyorsanız sıkıntı yapmayın. Ama göze batan birşeyse verin garantiye gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çift sim kartlı bir model değil diye biliyorum ben mate7'yi ama yorumlarda çift sim den bahsetmiş bazı arkadaşlar. 16Gb 32Gb farklımı yoksa sony xperia c4 almayı planlıyordum fiyat aralığımda en fazla 1100 liraydı. iş telefonu olarak kullanmayı düşünüyorum ancak bu telefonu yeni farkettim sizce bütcemi zorlayayımmı almak için?
  • birkaç aydır kullanıyorum bu telefonu, parasını sonuna kadar hakediyor. tek şikayetim sadece kendi müzik çalarını kilit ekranında kontrol edebiliyor olmamız. yani spotify'dan bir şey dinlerken kilit ekranında hiç bir tuş yok. bu sorundan huawei'nin haberi var mı? sanmıyorum.
  • mslow kullanıcısına yanıt
    Hocam c4 le mukayese etmem..C5 Ultra diyecem kamerası belki daha iyidir geriye kalan her konuda yine mukayese edilmez..B Segmentinde bi otomobille D Segmentinde bi aracı kıyaslamak gibi ikisinide kullandım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar cihazimda lolipop yuklu suanki surum b324 en guncel surum bu mu yoksa yenisi cikti mi yeni surum var ise nerden indirebilirim.

merhaba hocam
    ben hepsiburada dan 32gb olanı aldım çift simkart takılabiliyor
    1 micro sim hafıza kartı takılmazsa onun yerine nano sim kart takarak 2 simde aktif olarak kullanılabiliyor.
    ilk aldığımda satmak için ilana koymuştum almak isteyen birisi sormuştu bende onun için evde denedim ve iki simden de birbirini aradam ikisindede telefon çaldı yani ikiside aktif olarak kullanılıyor.

c5 ultrayı bende almak istemiştim hatta bu iki telefoın arasında kalmıştım c5 den şikayetleri duyunca mate 7 ye yöneldim bildirim sorunu haricinde herhangi bir sıkıntısı yok şimdilik ikisi arasında kaldıysanız mate 7 yi önerebilirim tabi tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 24 Aralık 2015; 12:10:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

Merhaba arkadaslar cihazimda lolipop yuklu suanki surum b324 en guncel surum bu mu yoksa yenisi cikti mi yeni surum var ise nerden indirebilirim.

B331 var en son sürüm.
    Turkpda.com sitesinde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 24 Aralık 2015; 12:37:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Merhaba arkadaslar cihazimda lolipop yuklu suanki surum b324 en guncel surum bu mu yoksa yenisi cikti mi yeni surum var ise nerden indirebilirim.

B331 var en son sürüm.

Sagolun hocam b329 kurdum ikisi aybi rom sanirim farklari yok denmis

• quote:

quote:

quote:

B331 var en son sürüm.

B229 için batarya performansı biraz kötü diyorlar, yoksa b229 hiç kullanmadım bilemiyorum :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

B331 var en son sürüm.

B229 için batarya performansı biraz kötü diyorlar, yoksa b229 hiç kullanmadım bilemiyorum :)

Sagolun hocam deneyelim biraz olmadi 331 kurariz

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    aslında tercihimi yaptım c5 yerine mate7 daha çok bana hitap ediyor ama bu seferde sar değerine takıldım çıkamadım işin içinden. teşekkür ederim yinede bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: mslow

aslında tercihimi yaptım c5 yerine mate7 daha çok bana hitap ediyor ama bu seferde sar değerine takıldım çıkamadım işin içinden. teşekkür ederim yinede bilgi için

rica ederim.
    hayırlısı olsun diyelim artık hangi telefonu seçerseniz.
    bende sizin gibi çok takıntılı biriyim mate 7 yi almadan önce sony z3 aldım birkaç gün kullandıktan sonra ısınamadım tele ve iade ettim sonra da mate7 yi aldım
    tabi şimdi ne kullanaıyorsun dersen note 2 :)
    mate 7 yi eşime verdim o kullanıyor telefonu ilk alırken zzaten onun için almıştım, mate 8 de çıkacağını duyunca mate 7 yi eşime verdim note 2 emekli olunca mate 8 almayı planlıyorum tabi fiyatı uygun olursa yoksa note 2 1 / 2 sene daha götürür gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: mslow

rica ederim.
    hayırlısı olsun diyelim artık hangi telefonu seçerseniz.
    bende sizin gibi çok takıntılı biriyim mate 7 yi almadan önce sony z3 aldım birkaç gün kullandıktan sonra ısınamadım tele ve iade ettim sonra da mate7 yi aldım
    tabi şimdi ne kullanaıyorsun dersen note 2 :)
    mate 7 yi eşime verdim o kullanıyor telefonu ilk alırken zzaten onun için almıştım, mate 8 de çıkacağını duyunca mate 7 yi eşime verdim note 2 emekli olunca mate 8 almayı planlıyorum tabi fiyatı uygun olursa yoksa note 2 1 / 2 sene daha götürür gibi.

Suan piyasada mate s var Türkiye ye girmiş bulunmakta fiyatı biraz tuzlu ama, bi inceleyin derim

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    fiyat tuzlu olduğundan incelemek bile istemiyorum hocam çok pahalı
    Kullanım kılavuzunda yazan veriye göre cihazın sar değeri baş bölgesi için 0.908w/kg vücut için 1.265w/kg dir yani rahatsızlık yaratacak bir durum söz konusu değil
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    batarya adına b329 dan son derece memnun kaldım ortalama ekran açık kalma süresi 30 dakika farketti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 25 Aralık 2015; 13:06:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

batarya adına b329 dan son derece memnun kaldım ortalama ekran açık kalma süresi 30 dakika farketti

Dunden beri kullaniyorum herhangi bir sorun yok b324 den kotu degil sarj konusunda. Uzun suredir bir cok android tlfon kullanmis biri olarak bu yeni romlar yeni surumler falan bir cogu performans ve sarj yonuyle hikaye belirgin sorunlar varsa onlar giderilir bildirim gelmemesi gibi yoksa performansta sarjda gozle gorulur farklar yaratmaz Androidi 1.5 den beri kullaniyorum yeni surumlerde ara yuz eklenen ozellikler haricinde ne pilde nede performansata cihaz kesinlikle ucmadi onca surume ragmen hala bir ios stabilitesi performansi yakalanamadi en basidinden ram kullanim oranlarina bakin hala minimun 2 gb rama ihtiyac duyuyor android duzgun calisabilmesi adina. Yazi nerden nereye geldi kusura bakmayin ama hala 5,1 alamamis arkadaslar okursa cok sey kaybetmediklerini anlarlar inanin suan 6.0 benim icin hic bir anlam ifade etmiyor sadece makyajlanmis 5.1 den ibaret

• Arkadaşlar Mate 7 gold modelini nereden bulabilirim, almak istiyorum ama bulamadım?
  • Gold modelin üretimi bitti,

Hepsiburada.com ve Beşken elektronikte en ucuz fiyatlardı onlarda satışını bitirdiler..
  • Gold modelin üretimi bitti,

Hepsiburada.com ve Beşken elektronikte en ucuz fiyatlardı onlarda satışını bitirdiler..
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.