Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    fıyat perfonmas acısında guzel bı cıhaz takır takır calısıyor donma yok lolıpop geldımıde daha da guzel olcak kullandıgım kılıf cok guzel onerırım telefonu kavrıyo ve kalıtelı duruyohttp://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/premium-slim-huawei-ascend-mate-7-kilif-siyah-P73950470
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    Bu nedir hocam, hayırdır?
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Mate 7 kılıfı sormuştun yanlis hatirlamiyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ekran kırıldı servise verdim değiştirip geri gönderdiler.
    (Ücret karşılığı tabiki 350tl)
    Yalnız telefonun şarjinda ciddi düşüş oldu.
    Format atmışlar acaba ondan mi ki?
    Yani normalde bi gün rahat yetiyordu,
    Gece den sabaha yüzde 2_3 bilemedin 4 gidiyordu
    Şuan 15-20 çok rahat gidiyor. Bir günü de çıkamıyor bile.
    Sanırım servise geri göndereceğim ama neden kaynaklanabilir?

• B329 yukleyen arkdaslar memnunmusunuz roomdan sahsen ben hic begenmedim cok takilma donma yapiyor bu aralar 324 cok daha akiciydi hic sorun cikarmamisti b324 den sonra pozitif hic bir katkisi olmadi cihazima

• buarada sürümü: B137Sp11 miş
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Birkaç gündür b329dayım ama bende pek lag oluşmadı şu ana kadar. B324ten çok farklı gelmedi açıkçası. Ama kullandıkça ne olur bilemem.

• Merhaba arkadaşlar
    20 gün önce hepsiburada dan aldığım be 2 haftadır eşimin kullandığı mate 7 32gb gold rengi Telefonu satıyorum.
    telde nokta hata bulamazsınız zaten 2 haftadır eşim kılıfı ile kullanıyor. Daha önce samsung kullandığı ve bu telede alışamadığı için satıyorum ciddi almak isteyenler pm atabilir.

SATIŞ İPTAL EDİLMİŞTİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 6 Ocak 2016; 11:00:59 >
  • Arkadaşlar merhaba bu gün 1.350 ye mate 7 kullanıcıları arasına katıldım daha önceden note 4 vardı biraz tabiki farklı geldi benim android sürümüm 4.4.2 olarak gözüküyor bir güncelleme mevcuttu aldıgımda telefonu güncelledim ancak sürüm güncellemesi degil sanırım konuyla ilgili beni aydınlatabilirmisinz?Birde acılısta avea logosuyla acılıyor ve bir çok avea uygulaması rootsuz daha dogrusu garanti dışı kalmadan çözüm yolları bulunuyor mu? Sanki takılmalar mevcut gibi geldi bana bana mı öyle geldi bilmiyorum 4.4.2 den kaynaklıda olabilir cevap verirseniz çok meemnun olurum.
  • abbleix kullanıcısına yanıt
    Avea cihazı alacağına hiç almasaydın be dostum üzüldüm şimdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newells kullanıcısına yanıt
    Neden hocam öyle dediniz? Bir çok kişi sanırım avea logosuyla açılan mate7'ye sahip normal rom yüklenerek avea gibi zıvırlardan kurtulabiliyormuşsunuz anlatımlar mevcuttu.Sizin yorunuzu alabilirmiyim acaba?1.450 ye müşterisi var hemen satarım sıkıntı yok duruma göre :)
  • Cihazı aveadan aldım, çok memnunum. Note 4 den çok daha kaliteli bir telefon. Lolipop a guncelleme yaptım. Samsung a verdiğimiz paralara yazık :)

• Hocam cihaz acılışta avea logosuyla acılıyor mu ve avea uygulamaları mevcut mu? Nerden güncelledigini sorabilirmiyim telefondan ise benim 4.4.2 dün aldım güncelle dedigimde güncellendi ama yazılılım güncellemesi degildi
  • turk.pda sitesinde açıklama var. Avea sürümden kurtuluyorsunuz

• Arkadaşlar mate 7 Telefonumu ankarada servise vereceğim 2.el almıştım kutusu falan var ama fatura yok.bana yardımcı olurmusunuz faturanizin meil kısmını silip bana meil atarak yardımcı olurmusunuz.servis kutunun üzerindeki meil i kalemle yaz kabul ederiz dedi.lütfen yardimci olursaniz sevinirim.yardimci olarum diyen arkadaşa hotmail adresimi versem oraya meil atarmı.ankarada yaşıyorum.memurum teşekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiza tdi -- 5 Ocak 2016; 23:47:11 >
  • onbasiii O kullanıcısına yanıt
    henüz servise vermedim. önümüzdeki hafta vereceğim. gelişmeleri buradan paylaşırım.
  • 2-3 haftadır kullanıyorum cihazı.

Dikkatimi çeken birkaç problem var;

1) wifi problemi: Telefona metal çerçeveli, plastik arka kapaklı ince bir kılıf aldım, kılıfı takınca telefon wifi sinyali dramatik bir şekilde düşüyor. Yan odadani modemden gelen sinyal gücü %70 lerden %10 lara düşüyor kılıfı takınca. Bu probleme çözüm bulabilen var mı? Kılıfsız kullanmak istemiyorum. Kronik bir problem mi?

2) arka planda güç tüketen uygulamalar oluyor, misal google kişiler senkronizasyonu deli gibi tüketiyor, yazılımsal bir problem gibi, kapatsam bile bir süre sonra kendisi açılıyor.
  • arkadaslar dün magazin güncelleme diye birsey geldi.indiremedim netteki sıkınıtdan dolayı.
    aynı güncellemeyi bugun bulamıyorum telefonda.nereden ayarlanıyor bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

2-3 haftadır kullanıyorum cihazı.

Dikkatimi çeken birkaç problem var;

1) wifi problemi: Telefona metal çerçeveli, plastik arka kapaklı ince bir kılıf aldım, kılıfı takınca telefon wifi sinyali dramatik bir şekilde düşüyor. Yan odadani modemden gelen sinyal gücü %70 lerden %10 lara düşüyor kılıfı takınca. Bu probleme çözüm bulabilen var mı? Kılıfsız kullanmak istemiyorum. Kronik bir problem mi?

2) arka planda güç tüketen uygulamalar oluyor, misal google kişiler senkronizasyonu deli gibi tüketiyor, yazılımsal bir problem gibi, kapatsam bile bir süre sonra kendisi açılıyor.

- Kisiler senkronizasyonunu devde disi birakabilirsiniz.fazla onemli biseh deil.manuel senkronizasyon yapar.veya senkronize isleminde tekrar etkinlestirip/devredisi birakabilirsiniz.Bu arada otomatik senkronizasyon bende devredisi cok gerek gordugum bisey degil sadece sizin telefonda degil tum telefonlaeda senkronizasyon pil harcar zaten.

- kilif tercihinizi silikondan yana kullanmanizi oneririm.Bende aliminyum alicakdim şık duruyor evet ama telefonun basda wifi olmak uzere sinyallerinde bi karisiklik yaratiyor.buda bu cihazinn ozelligi yapacak bisey yok.Silikon+temperli kirilmaz cam ekran filmi kullaniyorum cokda memnunum.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.