Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizantem27

arkadaslar dün magazin güncelleme diye birsey geldi.indiremedim netteki sıkınıtdan dolayı.
    aynı güncellemeyi bugun bulamıyorum telefonda.nereden ayarlanıyor bu durum

Duvarkagidi her kilitlemeden degisen sekilde ayarli ise alt navigasyon tuslarinin oldugu yerde kilit ekraninda iken parmaginizla yukari dogru cekin->Ayarlar->Dergi Kiliti Acma ayarlari->Otomatik Guncelle..basarsaniz son guncell duvar kagitlarini gorursunuz.Suan bende guncelledim.harika wallpaperlar gelmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şimdi bana lollipop güncellemesi geldi. Beta sürümü için gönüllü olmuştum. Birazdan kuracağım. İyi ve kötü yanları paylaşırım

• Tesekkur ederim.oldu dediginiz.su güncelleme de gelse artık süper olacak.

• Güncellemeyi kurdum. Bildirim sorunu çözülmüş. Wifi+ özelliği güzel olmuş. Kamera da gece çekimi ve özel efekler eklenmiş. Çağrı anında not alma özelliği eklenmiş. Çağrı cevaplama özelliği daha hoşuma gitti. Dokunarak cevap veriyorsun sürükleme yok. Kilit ekranında önceden varmıydı bilmiyorum ama kayıt cihazı özelliği var. Daha stabil olmuş cihaz. Ama çift pencere özelliğini sevmedim. İstediğin uygulama için kullanamıyorsun. Ve wps diye office programı eklenmiş. Genel olarak ben çok şikayetçiydim cihazdan. Bu güncelleme beklediğimden iyi olmuş... tabi daha bir saatlik bş gözlem benimki. Zamanla artı ve eksileri daha belli olur

• hayrettince H kullanıcısına yanıt
    2-3 sayfa geride bende tum yenilileri yazdim.Huawei beta vs dyerek TR cihazi kullananlari magdur etmisdir.Rom ayni degisen bisey yok.3 aydir piyasada zaten.Lolipop genel manada guzel kesinlikle kitkad dan cok daha iyi.Umarim yakin zamanda final surumu ile rahatca yuklersiniz.(ben bolge kodunu degistirip yukledim ) acikcasi Marshmelow u bekliyoruz biz

huawei daha Turkiyeye Lolipopu veremedi.İlginc bi firma gercekden.

• güncellememi oda neymiş

• Az önce baktım banada Türkiye güncellemesi gelmiş indirdim fakat yüklenirken hata verdi acaba ne yapmak lazım bilen birisi varmi

• Arkadaşlar mate 7 Telefonumu ankarada servise vereceğim 2.el almıştım kutusu falan var ama fatura yok.bana yardımcı olurmusunuz . email numaranızı kapatıp yada orayı silebilirsiniz.servis kutunun üzerindeki mail i kalemle yaz kabul ederiz dedi.lütfen yardimci olursaniz sevinirim gönderirim diyen arkadaş varsa özelden bi msj atsın size zahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiza tdi -- 5 Ocak 2016; 23:48:37 >
  • Arkadaşlar banada geldi hata veriyor yine..acaba yine awea roomdan mi kaynaklı?[simage][/simage][simage][/simage]

• Nerede bu güncelleme, bana neden gelmemiş?
  • Arkadaşlar banada geldi hata veriyor yine..acaba yine awea roomdan mi kaynaklı?

• mate 7 32gb için bekliyoruz güncellemeyi
  • Doğrudur lollipop root işlemleri ile aylar önce yüklendi. Ama ben normal yılda yüklemek istedim. Bi de herkese lollipop vermediler şimdilik. Gönüllü olarak form doldurmuştum. Marsmallow a gelince. Çin de beta sürümü verildi halen. Birkaç ay sürer avrupa ya verilmesi. Çok sürmez bi aya kadar root işlemi ile eu olan cihazlara yüklenir. Lollippop en çok hataların düzelmesi için bekleniyordu. Ama tahminim marsmalllow telefona çok büyük artı katmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

Doğrudur lollipop root işlemleri ile aylar önce yüklendi. Ama ben normal yılda yüklemek istedim. Bi de herkese lollipop vermediler şimdilik. Gönüllü olarak form doldurmuştum. Marsmallow a gelince. Çin de beta sürümü verildi halen. Birkaç ay sürer avrupa ya verilmesi. Çok sürmez bi aya kadar root işlemi ile eu olan cihazlara yüklenir. Lollippop en çok hataların düzelmesi için bekleniyordu. Ama tahminim marsmalllow telefona çok büyük artı katmayacak...

Herkese genel Lolipop ne zaman verilecek ki?
  • arkadaşlar bildirim sorunu yüzünden bu telefonu sattım güncelleme ile düzledimi bu problem düzeldiyse almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • marshmallow gelince doze özelliği sayesinde pil ömründe ciddi iyileşmeler olacak.
  • Merhaba arkadaşlar telefonu yeni almama rağmen henüz cöze bilmiş değilim sizden bi ricam vardı bu ana sayfa resmini slayt yapıyorum 5 dk bir değişmesi için ilk resim tam ortaliyor çıkıyor lakin diğer resimler büyük çıkıyor ve resmi ortalamiyor bunun için ne yapmam lazim

• arkdaşlar acil yardımcı olursanız sevinirim. mate 7 bete guncelleme geldi ama ne yapıysan olmuyor gunceleştirme yaparken hata veriyor .sorun nerden kaynaklanıyor acaba bi yol gösteren olur muu .telefona format attım indirdim yine olmadı
  • Çok beğendim sırf pil ömrü için alacağım bu arada 16 gb alırsak hafıza sorunu yaşarmıyız?
  • Hocam bie çok uygulamayı falan sd karta taşıyabiliyorsun o yönden çekinmdeden 16 gb alabilirsin. ben 32gb sd aldım Herşey olması gerektiği gibi no problem

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.