Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Gold modelin üretimi bitti,

Hepsiburada.com ve Beşken elektronikte en ucuz fiyatlardı onlarda satışını bitirdiler..

Bulabilcegimiz Hiç Bir yer yokmudur=?
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Katılmıyorum lollipop 5.1.1(b329) ile aldığım ekran açık kalma ve bekleme süreleri çok daha iyi aynı kullanımda akşam eve %55 şarj ile dönerken şuan %70 seviyesinde performansta önemli ve reel bir artış var kendi tarayıcısı ve arayüz çok daha akıcı, sentetik test olarak antutuda 4.4.2 de 42000 lerde skor alırken şuan 48000 lerin üzerine çıkmış durumda sizin için önem arz etmeyebilir ama benim gibi birçok kullanıcı için gayet önemli gelişmeler söz konusu. 6.0 da doze mod ile cihaz bataya konusunda çok daha başarılı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Gold modelin üretimi bitti,

Hepsiburada.com ve Beşken elektronikte en ucuz fiyatlardı onlarda satışını bitirdiler..

Bulabilcegimiz Hiç Bir yer yokmudur=?

Vardır tabiki ama nerede araştırmak lazım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Mate 8 çok ucuz olmaz düşünceksende x sellerdan düşün derim ama tr'de fiyatı 2300 tl üstü olucak diye söylentiler var. Bende beklemeye koyuldum ya Meızu pro 5,Mi5,Mate 8 beklemedeyim diyebilirim.
  • C5 ultra araştırırken kullanıcıların bataryasından şikayetçi olduğunu okudum ve yeni alacaklara mate 7 tavsiye ettiklerini gördüm. Ardından bu telefonu araştırdım. Gördüğüm kadarıyla iki konuda şikayet var. Bir yazılım güncellemesi (sanırım problem aşılmış) diğeri baş ağısı. Hal böyle olunca SAR değerlerini merak ettim mate 7 ninki c5u ya aşina olduğumdan dikkatimi çekti. Aralarında uçurum var. Sar değerinin standardı nedir bilmiyorum ama mate 7 değerleri fazla gibi geldi..

Dediğim gibi maxsimum olması gereken sar değerini bilmiyorum. İncelerken gözüme çarptı paylaşmak istedim.
    Saygılar..

• ttrusem kullanıcısına yanıt
    En yüksek sar değerine sahip olan cihaz unvanını taşıyordu bir ara. Eğer hala gecmediyse kimse

Edit:ama buna rağmen hiç baş ağrısı falan çekmedim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 26 Aralık 2015; 1:22:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Katılmıyorum lollipop 5.1.1(b329) ile aldığım ekran açık kalma ve bekleme süreleri çok daha iyi aynı kullanımda akşam eve %55 şarj ile dönerken şuan %70 seviyesinde performansta önemli ve reel bir artış var kendi tarayıcısı ve arayüz çok daha akıcı, sentetik test olarak antutuda 4.4.2 de 42000 lerde skor alırken şuan 48000 lerin üzerine çıkmış durumda sizin için önem arz etmeyebilir ama benim gibi birçok kullanıcı için gayet önemli gelişmeler söz konusu. 6.0 da doze mod ile cihaz bataya konusunda çok daha başarılı olacaktır.

nasıl yükselttiniz yazılımı dünya kadar ıvır zıvırı var klit ac yedek gibi valla kafamı başka konularda oymrak sitiyorum ama nasıl yüklicem bu 5.1.1 kolay yolu var mıdır

arkadaşım telefoncu ama hiç huawei lere yazılım atmamış 20 tl verebilrim bi üst yazılım için yeterki yükselsin ( belki çok artısı olmıcak ama psikolojikman daha mutlu olucam )

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Hocam bu islerden anlamiyorsaniz sknti cihazi brick edebilirsiniz.Risk var yani.

Kisaca anlatayim ; huawei denen marka her ne hikmetse ayni model telefona avrupaya ve bicok yere 5.1.1 yani lolipopu vereli aylar oldu.Turkiyede yeni yeni beta test basliycak.Simdi sorun su Szin ekinizdeki cihaz muhtemelen TR lokasyon oldugu icin avrupa romlari indirio telefona yuklemeniz imkansiz .

ha ben ve diger gecen arkadaslar nasil gecdi dyeceksiniz.Cihazi bikac islemden sonra TR olan lokasyonu EU yani avrupaya ceviriyoruz bu sayede cihaz avruoa cihazi oluyor kisaca ve netten indirdigimiz orjibal 5.1.1. romlarida hafiza karti yardimi ile cihaza yukluyoruz ama olay bolge kodu degisimi yani TR yi EU yaomak biraz zahmetli bi islem .Sehrimde olsaydiniz size yapardim .malesefki orjinal TR lolipopu bekleyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ttrusem

C5 ultra araştırırken kullanıcıların bataryasından şikayetçi olduğunu okudum ve yeni alacaklara mate 7 tavsiye ettiklerini gördüm. Ardından bu telefonu araştırdım. Gördüğüm kadarıyla iki konuda şikayet var. Bir yazılım güncellemesi (sanırım problem aşılmış) diğeri baş ağısı. Hal böyle olunca SAR değerlerini merak ettim mate 7 ninki c5u ya aşina olduğumdan dikkatimi çekti. Aralarında uçurum var. Sar değerinin standardı nedir bilmiyorum ama mate 7 değerleri fazla gibi geldi..

Dediğim gibi maxsimum olması gereken sar değerini bilmiyorum. İncelerken gözüme çarptı paylaşmak istedim.
    Saygılar..

Çift hatlı modelinde 2 hattın da birlikte çalıştığında alınan sar değerleri. Yine de çok fazla, savunduğumdan değil de bilgi amaçlı söylüyorum bunu. Baş ağrısı da olmadı ben de tek hatlı modelini kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Hocam bu islerden anlamiyorsaniz sknti cihazi brick edebilirsiniz.Risk var yani.

Kisaca anlatayim ; huawei denen marka her ne hikmetse ayni model telefona avrupaya ve bicok yere 5.1.1 yani lolipopu vereli aylar oldu.Turkiyede yeni yeni beta test basliycak.Simdi sorun su Szin ekinizdeki cihaz muhtemelen TR lokasyon oldugu icin avrupa romlari indirio telefona yuklemeniz imkansiz .

ha ben ve diger gecen arkadaslar nasil gecdi dyeceksiniz.Cihazi bikac islemden sonra TR olan lokasyonu EU yani avrupaya ceviriyoruz bu sayede cihaz avruoa cihazi oluyor kisaca ve netten indirdigimiz orjibal 5.1.1. romlarida hafiza karti yardimi ile cihaza yukluyoruz ama olay bolge kodu degisimi yani TR yi EU yaomak biraz zahmetli bi islem .Sehrimde olsaydiniz size yapardim .malesefki orjinal TR lolipopu bekleyin derim.

teşekkürler artık bence onu da vermezler 6 için tarih verirler

• Bu telefonu almayı düşünüyorum. Şuanda en uygun fiyata nerden alabilirim önerisi olan var mı acaba?

• Şu anda 32gb modeli hiç bir yerde yok.16 GB modeli akakçe ye mate 7 yaz dört yerde var .fiyat 1500 liradan başlıyor.

• lolipop konusunda gelişme var mı arkadşalar, duyum alan var mı?
  • Huawei beklersen isin zor.
    Kendin at.diger sitelerde anlatiliyor.
    Biz marshmallow bekliyoruz.

• Marshmelow (Android 6.0) 2016 ilk ceyrekde avrupada olucak.Dolayisiyla benim gbi suan lolipopda olanlar rahatlikla Gecebilecekler.

Not:Bolge kodunu degistirip Lolipop yuklemisdim.

• Arkadaşlar nasıl memnun musunuz telefondan? Fiyat performans olarak nasıl? Şu an teknosa'da 1600 lira. Telefon bakıyorum bu da seçenekler arasında özellikle ekranı ve boyutu çok hoşuma gitti. Bir de buna uygun kılıf falan var mıdır siz ne kullanıyorsunuz zira cihaz çok büyük :)
  • quote:

Marshmelow (Android 6.0) 2016 ilk ceyrekde avrupada olucak.Dolayisiyla benim gbi suan lolipopda olanlar rahatlikla Gecebilecekler.

Not:Bolge kodunu degistirip Lolipop yuklemisdim.

Nasıl yani şu an lolipop kullanmayanların durumu ne olacak?
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Ben cihazin Bolge kodunu degistirip TR den EU yaptim.Bundan dolayi Turkiyeye suan gelmeyen ama avrupaya verilmis olan 5.1.1 i yukledim.TR cihazi kullananlar daha lolipop bekliyecekler malesef bu sekilde marsmelow 1 yildan fazla surer TR bolge kodlu cihazlar icin bu benim tahminim kisaca beklemek durumundasiniz.Ben risk alip telefonu eu ya cevirdim.Bunda da basarili oldum.Tabi mesajlarimi okuyup cihazina islem (bolge kodunu degistirme rom yukleme) yapacak kisilerden olasi sorumluluklari almalari gerektigini belirtmek isterim.Zira bolge kodu degistirmek icin bicok islem var.Ve malesef zahmetli bi olay.

• quote:

Ben cihazin Bolge kodunu degistirip TR den EU yaptim.Bundan dolayi Turkiyeye suan gelmeyen ama avrupaya verilmis olan 5.1.1 i yukledim.TR cihazi kullananlar daha lolipop bekliyecekler malesef bu sekilde marsmelow 1 yildan fazla surer TR bolge kodlu cihazlar icin bu benim tahminim kisaca beklemek durumundasiniz.Ben risk alip telefonu eu ya cevirdim.Bunda da basarili oldum.Tabi mesajlarimi okuyup cihazina islem (bolge kodunu degistirme rom yukleme) yapacak kisilerden olasi sorumluluklari almalari gerektigini belirtmek isterim.Zira bolge kodu degistirmek icin bicok islem var.Ve malesef zahmetli bi olay.

Aslinda okadarda zor degil hocam hatta avea roomundan normal rooma gecmis biri icin hic zor degil b120 i flashlayip eu yamasini kurunca is bitiyor gerisi kolay ama tabiki riskler yok degil ben brick ettim telfonu ilk denememde ama ondanda kurtardim acikcasi telefon kullanmayi boza yapa bu telefonda ogrendim.

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Oyle simdi olsa cok rahat yaparim ama uzun surdu ilk basda 2-3 kez hata aldim 4-5 rom indirdim en sonda asagidakilerle sorunu cozdum.

Once B133 u Rom Yukleyici İle (ilk parttaki Update.app i kullandim)
    Sonra B120 yi Yerelden.
    Sonra EU yamasini Yerelden.
    Sonra B137 yi otadan (wifi)
    Sonra B324 u yerelden
    Ve en sona B331 yerelden kurarak sorunu asdim.

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.