Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolipop genel sürüm gelsin artık ya, şenlensin telefonlarımız:))
  • 32 gb modellere de gelir inşallah
  • Arkadaşlar benim makinada 137sp11 yüklü şarjım cok az gidiyor huawei sitesinde 133sp11 var ne farki var onu indirip kursam birsey degisirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32gb gold hatasız 2 aylık cihazım satılık ilgilenen olursa pm ulaşabilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Bir önceki telefonum note 4 dü. Note 4 acık ara herşeyiyle önde bence fantiklik yapmaya gerek yok bence

Açık ara ne ile öndeydi , açıklayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .GoGoRa.

quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Bir önceki telefonum note 4 dü. Note 4 acık ara herşeyiyle önde bence fantiklik yapmaya gerek yok bence

Açık ara ne ile öndeydi , açıklayabilirmisiniz?

Note 4 ısınmasıyla açık ara önde mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran cok iyiydi kamerasi cokkk daha iyi bizzat kiyasdım eşimbile vavvv falan demişti.kalem muazzam bişey bencebimdeki kalemleri eve bırakmıştım.şarj net 5nsaat ekran goruntusu veriyordu.suan mate 7 max 6 saat 6.5 sast ekran goruntusu veriyordu.sahibinden com vs ve özellikle oğlum uyun oynuyordu oyunlarda muazzam bir hız farkı vardı.neden sattın diyeceksiniz evimde telefon az cekiyor avea hat.note 4 belirgin şekilde az cekiyor yada cekmiyordu huaweilerdeki cift anten süper birşey evimde kütür kütür cekiyor.mate 7 satsan 1000 tl note 4 sattim 1600 tl ye 600 tl gittim hanima bi tel aldim.onun mate 7 ben aldım.1000 tl cebe kaldı durumbu.ama kimse bana note 4 denniyi demesin güler gecerim.bubarada note 4 ısınması dediniz bence anarmol bir ısı yokdu.tabiki ısıncak mate 7 den acık ara hızlıydı.yan yana defalarca test ettim özellikle sahibinden com da denedim.cok kullandigim icinsaygilar yeterince aciklama calistim amacim polemige girmek degil.bu benim fikrim lütfennektra yorum yapmayın.dedigim gibi tek satma nedenim note 4 şebeke problemi olan bir telefon sar degeri cokndusuk sebep telefon cekmiyorrr.....

• Ha birde note 4 lolipopu aylarrrrr önce almıştı...

• Bende aylar öncesinden bu yana Lolipop kullanıyorum Mate 7 ile, Note 4 antutudan 49000 skor alırken , mate 7 52000 . Note 4 ile yumurta pişirirsin :) o sıcaklıklarda. Kasa olarak note 4 plastik , mate 7 metal burdada önde :) Note 4 ün akşama şarjı yetmiyordu, mate 7 2 gün şarjı gitmekte.
    Evet note 4 de kalem var, arada 500 TL fiyat farkı olduğuna göre kalın bir kalem olmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 14 Ocak 2016; 14:59:00 >
  • Eywallah kardeş.mate 7 daha iyidir note 4 den. sen öyle diyosan öyledir.... Bu arada antutudan note 4 gecmesi önemlidegil ki ben denedim note 3 zor gecer.önemli olan yükledigin programların cekirdeklere olanndesteği.ayninprogram note 4 ünnkomutsatırlarına daha çok destek verdiginden pratikde tüm yazılımcılar samsung islemcilerine destekli yazilim yaziyorlar.sen telefonu root ederek lolipoo yukluyorsun garanti disi kaliyor telefon.note 4 e aylar önce samsung ota üzerinden verdi.huawei bende senin gibi cok seviyorum.ama bu kafayla daha çokkk ugrasır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibiza tdi -- 14 Ocak 2016; 18:48:26 >
  • Telefonun rootunu istediğin zaman kaldırırsın, Samsung gibi sayaç yok.

• Arkadaşlar benim makinada 137sp11 yüklü şarjım cok az gidiyor huawei sitesinde 133sp11 var ne farki var onu indirip kursam birsey degisirmi

• arkadaslar iyi aksamlar.

google backup transport

nedir acaba. inanilmaz derecede pil tuketiyor. devre disi biraksam sorun olur mu? eskiden yoktu boyle bir sey. son 1 haftadir cok pil tuketiyor diye bildirim almaya basladim. ilk baslarda ciddiye almamistim ama simdi bakinca 12 mah pil tukettigi yaziyor. en cok whatsapp kullaniyorum. onum tuketimi 2 mah. bilgisi olan var mi?

• Çektiğin resimleri yedekliyor google otomatik senkrezasyonunu kapat

• tesekkurler. peki simdiye kadar yedeklediklerini nerede bulabilirim ?

• Google fotograflar

• Lolipop ne oldu

• Başlıkda lolipop gelsi yazıyor insanları kandırmayalım ota dan gelen giden yok

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Avrupa Rom una geldiğinden bahsediliyor.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Burası avrupamı. Türkiye ve gelen giden yok bence başlıgı degiştirin

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.