Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadşlar telefonun bootloader kılıdını acmıstım ama garantıye bu sekılde gondersek bı sorun olurmu olursa tekrardan nasıl kapatıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Burası avrupamı. Türkiye ve gelen giden yok bence başlıgı degiştirin

Trollemeye mi giriyorsunuz bu konuya, sürekli agresif, ters tavırlar içerindesiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Birader konu sahibi ben değilim bana sitemin boşuna. Beta test aşamasında eksikleri hallettikten sonra verecekler. Ayrıca istersen konuda nasıl avrupa sürümüne geçeceğin anlatılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

arkadşlar telefonun bootloader kılıdını acmıstım ama garantıye bu sekılde gondersek bı sorun olurmu olursa tekrardan nasıl kapatıcaz

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=105389524&p=22

Konuya bak emin olmamakla beraber ama sıkıntı olmuyor diye biliyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 18 Ocak 2016; 0:46:33 >
  • Beyler bu güncellemeyi amma da büyüttünüz ha... sanki güncelleme alınca telefon uçuyor. Aslına bakarsan her güncelleme ayrı bir yük telefon için. Benim hiç de umrumda olmaz, ben ekran süresine telefonun stabil çalışmasına bakarım. Maşallah altı ayı geçti ilk günkü gibi.

Güncelleme meraklılarına tavsiyem general mobile android one alsınlar ilk güncellemeler ona geliyormuş.

• quote:

Çektiğin resimleri yedekliyor google otomatik senkrezasyonunu kapat

Google otomatik senkrenizasyonunu nasıl kapatıyoruz?
  • quote:

Burası avrupamı. Türkiye ve gelen giden yok bence başlıgı degiştirin

Sat bu telefonu, kendinide kurtar, bizide
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Bence Gold için biraz zor gelmesi
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Nexus lara daha önce gelmiyormuydu?
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Forumların olmazsa olmazları ne yazıkki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmhrK

Nexus lara daha önce gelmiyormuydu?

Google one a biraz daha erken dağıtılıyor nexus dan.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Sende huawei çalışanısın heralde

• quote:

Sende huawei çalışanısın heralde

Huawei yi mi savundum ben son mesajimda şimdi? Ezbere konuşmayınız, sizin hal tavirlarinizdan bahsettim, iyi okuyup ondan sonra cevap verirseniz, bu konuya polemik yaratmak için girdiğiniz ön yargısından kurtarırsiniz bizi.

• quote:

Arkadaşlar benim makinada 137sp11 yüklü şarjım cok az gidiyor huawei sitesinde 133sp11 var ne farki var onu indirip kursam birsey degisirmi

Ben de ilk basta 133 vardı ve sarji çok iyi gidiyordu.
    Garanti de 137 yüklenmiş bu serf sarj dayanmiyor.
    Gece %25 gider mi yaav.
    Önerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: selam_bey

quote:

Arkadaşlar benim makinada 137sp11 yüklü şarjım cok az gidiyor huawei sitesinde 133sp11 var ne farki var onu indirip kursam birsey degisirmi

Gece %25 gider mi yaav.
    Önerisi olan var mi?

Turkpda sitesinde konuları inceleyerek rom değişikliği yapabilirsiniz. Orada detaylı şekilde anlatılıyor ne yapicaginiz

• quote:

Orijinalden alıntı: selam_bey

quote:

Gece %25 gider mi yaav.
    Önerisi olan var mi?

Öncelikle wifi
    ya da 3 g den hangisini kullanıyorsanız kullanmadığımız kapatın.kullanmadigini uygulamaları devre disi birakin.google playde otomatik güncelleme, güncelleme olduğunda bildiri kapatın.konum servislerini kapatın.Arkaplanda çalışmasını istemediğiniz programları sınırlayin.ben geceleri genelde ucus moduna aliyorum.%0-2 arası pil gidiyor ki; genelde pil düşmüyor.doze ya da grenify de kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikk -- 18 Ocak 2016; 23:54:36 >

• merhaba arkadaşlar
    hepsiburada dan mate 7 32gb tel almıştım
    telefon çok garip örneğin birisi arayınca rehber de kayıtlı olmasına rağmen bazen kişinin ismi resmi falan çıkmıyor.
    rehbere, mesajlara, galeriye vs herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda tel donuyor ve öyle bir süre bekledikten sonra uygulama açılıyor.
    birde telefon en çok şarjı tel beklemede yiyor örneğin 3 saatlik bir ekran süresi pilde %20 tüketim gösterirken telefon beklemede %30 larda gösteriyor ve sinyalsiz kalma süresi %3 , 5, 10 falan gösteriyor bu arada sinyalsiz kalma şansı yok telin tamam evde telefon iyi çekmiyor ama hiç sinyalsiz kalmıyor.
    şebeke ayarlarınıda değiştirerek test ettim. sadece 2g - 3g/2g - 4g/3g/2g hepsini denedim ama sonuç aynı ne yapmamı önerirsiniz acaba

wipe falan yapsam düzelir mi ki
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Ya bu marka fanatikliği yapmaya değmez eleştiriye acık olalım.ben telefonumu root lamam banka islemi falan yapıyorum.garantisini bozmam bildigin normal düpdüz bir kullaniciyim rom yüklemeyi falan bilmem.eee başlıkda kocaman lolipop geldi yaziyor nerdeee gelmedi ya. Ota üzerinden resmi disbtritör göndermedikden sonra geldi diye başlıga yazmak form ilk defa girip bi bakayım diyenleri kandırmakdır.tessekkurler

• quote:

Ya bu marka fanatikliği yapmaya değmez eleştiriye acık olalım.ben telefonumu root lamam banka islemi falan yapıyorum.garantisini bozmam bildigin normal düpdüz bir kullaniciyim rom yüklemeyi falan bilmem.eee başlıkda kocaman lolipop geldi yaziyor nerdeee gelmedi ya. Ota üzerinden resmi disbtritör göndermedikden sonra geldi diye başlıga yazmak form ilk defa girip bi bakayım diyenleri kandırmakdır.tessekkurler

mehmet ali ilhan hocam haklısın. Çok yanıltıcı başlık, Ota üzerinden resmi distribütör gönderdikten sonra bu başlık yer almalıydı. Aylardır gelecek diye bekliyoruz, Samsung E7 bile (Mate 7 den ucuz ve 6.0 inch.) Lolipop aldı, biz bekler dururuz.
  • Şu zamana kadar kullandığım en iyi cihaz. Gerçi pek telefon değiştiren birisi değilim.

Daha önce kullandığım akıllı telefonlar s3 mini ve htc one s, tüm telefonlarımı uzun süre kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.