Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran kilidini unuttum fabrika ayarlarına almadan nasıl açabilirim şifreyi unuttum seçeneğide yok
  • Herkese merhaba
    Bu telefonu almayı düşünüyorum hoparlör ve görüşme yapılan ahizenin ses yüksekliği nasıldır? Titreşim zayıflığından bahsediliyor çok mu kötüdür? Kronik sorun var mıdır? Tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EsEsLee_ kullanıcısına yanıt
    Titreşim eski nokialar gibi değil fakat hissediliyor cepte.ahize sesi ben şahsen %70 civarı seste kullanıyorum ve yeterli geliyor.kronik bir problem sanırım ekran altında beyaz leke olusumundan bahsediliyor forumda ama ben yasamadım haricinde bir problem yok çok şükür.gayet stabil akıcı bir arayüzü var telefon haddinden fazla uygulama yukledim(torrent dahi var) en ufak bir kasma yaşamadı.fazla oyun oynamadigim için kesin bisey demem ama ısınma problemi de yasamadım
    Batarya ömrü zaten iyi 3g full açıkken 7saat civarı ekran suresi alıyorum

Sadece chrome'dan 10civari sekme açınca acaip ram yiyor ve telefon yavaşladı uyarısı geliyor.(RAM kullanımı spotify ve chromeda açıkken %78 i görüyor) sanırım chrome da fazla RAM yiyor sebebi bu olarak görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 26 Ocak 2016; 13:40:30 >
    Merhaba pek yorum yapan biri değilim, Bu çihaz için yorum yapmazsam haksızlık yaptıgım düşüncesiyle birkaç şey yazmak isterim..
    Bende mate 7 gold modeli var övgüyü çok fazla hakeden bir çihaz, tasarım anlamında eşi benzeri oldugunu düşünmüyorum, bir çok çihaz inceledim, malzeme kalitesi, bataryası, görünüşü, neredeyse tamamen ekran, çerceve denilen birşey yok ve rengi çok hoş, eline aldıgında premium hissiyatını yaşıyorsun. çok yakışıllı bir telefon .) gören hayran kalıyor, almak isteyen çok arkadaşım var, gold modelini bulamıyolar.
    6 aydır kullanıyorum en küçük bir sorunla karşılaşmadım. iphone 6 ile birlikte çektigim bir fotografıda sizinle paylaşacagım, nedemek istedigimi daha iyi anlayacaksınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsEsLee_

Herkese merhaba
    Bu telefonu almayı düşünüyorum hoparlör ve görüşme yapılan ahizenin ses yüksekliği nasıldır? Titreşim zayıflığından bahsediliyor çok mu kötüdür? Kronik sorun var mıdır? Tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim

Cevabın ve alakan için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: akınAK

Merhaba pek yorum yapan biri değilim, Bu çihaz için yorum yapmazsam haksızlık yaptıgım düşüncesiyle birkaç şey yazmak isterim..
    Bende mate 7 gold modeli var övgüyü çok fazla hakeden bir çihaz, tasarım anlamında eşi benzeri oldugunu düşünmüyorum, bir çok çihaz inceledim, malzeme kalitesi, bataryası, görünüşü, neredeyse tamamen ekran, çerceve denilen birşey yok ve rengi çok hoş, eline aldıgında premium hissiyatını yaşıyorsun. çok yakışıllı bir telefon .) gören hayran kalıyor, almak isteyen çok arkadaşım var, gold modelini bulamıyolar.
    6 aydır kullanıyorum en küçük bir sorunla karşılaşmadım. iphone 6 ile birlikte çektigim bir fotografıda sizinle paylaşacagım, nedemek istedigimi daha iyi anlayacaksınız..

Cevabın ve alakan için teşekkür ederim

• Arkadaşlar cihazda hava durumu ve google play çok fazla pil tuketiyor.nasıl çözebiliriz.Bir de hava durumu güncel yer olarak kullanıyorum ama konum bulunamadı diyor.şehir ekliyorum veriler yanlış gösteriyor.Ne yapmam gerek

Fotograf için sizdende bir yorum cevap bekliyorum... (mate 7 ve iphone 6 nın beraber yer aldıgı fotograf)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akınAK -- 26 Ocak 2016; 21:42:48 >
  • quote:

Fotograf için sizdende bir yorum cevap bekliyorum... (mate 7 ve iphone 6 nın beraber yer aldıgı fotograf)

Cihazı inceledim tasarım olarak gerçekten çok güzel ancak güncelleme problemi ve servis kalitesi düşündürmüyor değil Note 5 ile arasında kaldım resimde ekran açık ara Ben de ciddi anlamda Kararsızım aldığımda pişman olmak istemiyorum Çünkü aldım cihazı 45 sene kadar kullanmayı planlıyorum bu yüzden çok ince eleyip sık dokunmaktan. Batarya süresi Kafamı karıştırmiyor değil

• quote:

quote:

Cihazı inceledim tasarım olarak gerçekten çok güzel ancak güncelleme problemi ve servis kalitesi düşündürmüyor değil Note 5 ile arasında kaldım resimde ekran açık ara Ben de ciddi anlamda Kararsızım aldığımda pişman olmak istemiyorum Çünkü aldım cihazı 45 sene kadar kullanmayı planlıyorum bu yüzden çok ince eleyip sık dokunmaktan. Batarya süresi Kafamı karıştırmiyor değil

Note5 al pişman olma

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

quote:

quote:

Note5 al pişman olma

Bu telefonda çok mu sıkıntı yaşadın?

• Problem yaşamasına ama note 5 le bu telefonu kıyaslama dost acı söyler.note 5 premiyumm bi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Problem yaşamasına ama note 5 le bu telefonu kıyaslama dost acı söyler.note 5 premiyumm bi telefon

Bak hocam premium olma konusu tartışılır.
    Güncelleme ve servis yetersizliği konusunda sonuna kadar katılıyorum. Ancak;
    Samsung'un da aynada kendisine bakması lazım ve bunun zamanı da geldi geçiyor bence, artık yeni bir çığır açmalı, çok tekdüze tasarıma sahip.
    Arabada Renault neyse telefonda da Samsung.
    Huawei ile yana yana getir (Note 5 dahil) huawei daha çekici.
    Huwaei'nin kaderi kötü, Çin markası olunca zaten baştan herkes kaçıyor.
    Huawei ağzıyla kuş tutsa, bu millet Çin markası diye yaklaşmaz.
    Ama anlayan biliyor telefonun iyi olanını. Tıpkı bu forumun üyeleri gibi:)
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Merhaba Biraz önce teknosa mağazasındaydım, note 5 modeli ile mate 7 i tasarım Anlamında kıyaslamak bence mate 7 e büyük büyük bi haksızlık.. note 5 premium hissi uyandırmayı bir tarafa oyuncak gibi geldi bana. mate 7 in metal kasasına alışmış olmamında etkisi olabilir.. tasarım anlamında mate 7 gold çihazın eşi benzeri oldugunu düşünmüyorum. şu telefonda HUAWEİ degilde samsung yada apple logosu olsa fiyatı en az 3000 lira. ve alcagı övgüleride cabası. Huawei ürettigi yeni cihazlarla çok iyi bir yolda. huawei markasıda dünyanın en iyi markaları arasında, bir çok insan pek araştırmıyo sanırım.
  • akınAK A kullanıcısına yanıt
    Huawei aslynda Çinliler arasynda Lenovadan sonra fiyat bakymyndan yükseklerde oynuyan bir firma. Ama ?u varki Samsungun üst seviye telefonlaryna nazaran biraz daha iyi daha ?u anda tam olarak sektörde tanynmy? de?il biraz daha reklam ve pazarlama ile iyi yerlere gelebilir.

Bu arada Mate 8'in Compact cihazynyn çykma ihtimali var 5.5 ynch olucak ve tutu? vede ergonomi açysyndan biraz daha iyi olucak yalnyz tr gelice?ini sanmyyorum. Mate 7'ninde compact modeli çykty halihazyrda.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Şunuda eklemek lazım, şuan en büyük 3. telefon üreticisi Huawei.
  • quote:

Merhaba Biraz önce teknosa mağazasındaydım, note 5 modeli ile mate 7 i tasarım Anlamında kıyaslamak bence mate 7 e büyük büyük bi haksızlık.. note 5 premium hissi uyandırmayı bir tarafa oyuncak gibi geldi bana. mate 7 in metal kasasına alışmış olmamında etkisi olabilir.. tasarım anlamında mate 7 gold çihazın eşi benzeri oldugunu düşünmüyorum. şu telefonda HUAWEİ degilde samsung yada apple logosu olsa fiyatı en az 3000 lira. ve alcagı övgüleride cabası. Huawei ürettigi yeni cihazlarla çok iyi bir yolda. huawei markasıda dünyanın en iyi markaları arasında, bir çok insan pek araştırmıyo sanırım.

Hocam telefon alırken araştırma yapan kaç kişi, senin benim gibi kaç kişi var, o mağazalarda gözlem yap, kimse telefondan anlamıyor, hele o satış elemanları çok ama çok bilgisiz. Cahil olan tüketiciyi daha da yanlış yönlendiriyorlar o da ayrı bir sorun.

• Arkadaşlar kolay gelsin sizden acil bi konuda yardım bekliyorum. Mate7 avea room vardı bende ve bana beta lolipop güncellemesi geldi ülke kodundan dolayı yukleyemedim .bende forumlarda anlatıldığı gibi kilidi açtım telefonun ve gerekli roomlari yukledim.enson b137 sp03 surumu yukledim .bu srumden sonra kıt kat genel yazılımı yüklemeye çalışıyorum yine olmuyor instal failed hatası veriyor.peki tekrardan avea roomunu nasıl yuklyecem .yada genel roomu nasıl yuklyecem .genel roomu yiklersem bana gelen beta güncelleme gözükür mu? Lütfen yardımcı olur musunz?

• delibasic D kullanıcısına yanıt
    Klavye modu açıkken ?123 tuşuna basılı tutunca klavye kullanım şekillerini göreceksiniz.

Ordan tam mod ya da istediğin modu seçerek kullanabilirsin. ;) herhangi bir sıkıntı yok..

HUAWEI MATE 7 32GB 3GB RAM GOLD kullanıcısıyım ve bahsetmiş olduğun sorunların hiçbirini yaşamıyorum. ;)
  • haso0201 H kullanıcısına yanıt
    Benim izledigim.yol Assagida .benimkide avea romdu suan Lolipopdayom.Bu isde iyyce okumadan islemlere gecmemeni tavsiye ediyorum.Olasi hatalarda sorumluluk size aittir.Turkpda sitesini iyy oku orda hersey var.

Once B133 u Rom Yukleyici İle (ilk parttaki Update.app i kullandim) Aciklama Turkpda da var dosyayi cikartip icinde soylediklerini rom yukleyiciye atip programdan yukluyosun burda dikkat edmen gerek dosyalarin basinfaki rakamlari silmek Ornegin 01-System.img yerine basdaki 01- silmek.Ardina.
    Sonra B120 yi Yerelden.
    Sonra EU yamasini Yerelden.
    Sonra B137 yi otadan (wifi)
    Sonra B324 u yerelden
    Ve en sona B331 yerelden yukleyerek Lolipopa gecmis.Bulunmaktayim

• 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.