Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ltrg

Benim izledigim.yol Assagida .benimkide avea romdu suan Lolipopdayom.Bu isde iyyce okumadan islemlere gecmemeni tavsiye ediyorum.Olasi hatalarda sorumluluk size aittir.Turkpda sitesini iyy oku orda hersey var.

Once B133 u Rom Yukleyici İle (ilk parttaki Update.app i kullandim) Aciklama Turkpda da var dosyayi cikartip icinde soylediklerini rom yukleyiciye atip programdan yukluyosun burda dikkat edmen gerek dosyalarin basinfaki rakamlari silmek Ornegin 01-System.img yerine basdaki 01- silmek.Ardina.
    Sonra B120 yi Yerelden.
    Sonra EU yamasini Yerelden.
    Sonra B137 yi otadan (wifi)
    Sonra B324 u yerelden
    Ve en sona B331 yerelden yukleyerek Lolipopa gecmis.Bulunmaktayim

Hocam Mate 7 Gold cihazlar içinde lolipop gelecekmi, bilginiz varmı acaba?
  • akınAK A kullanıcısına yanıt
    O konuda fazla bi bilgim yok.yanlis bilgi verip szi yonlendirmek istemem.

ama resmi olarak geldiginde bikac aya gelir dye tahmin ediyorum.

Hem avrupada hemde Turkiyede yaygin olarak TL09 (16GB olan) kullanildigi icin TL10'a dair (32GB olan) dokuman makale yok denecek kadar az.Sadece Turkpda da bi arkadas bolge kodunu degistirdigini soylemisdi konu altina kendisi disinda degistirdigini yazan okumadim.Yontemide anlatmis.Cihazi eu yapmis.Sonrada lolipopu yuklemis sanirim.Ama riskli tavsiye etmem.Resmiyi bekleyin derim.Sunuda belirteyim suan zaten Andorid 6.0 beta test bazi ulkelerde dagitimda.Belirtmeliyimki bu cihaz hem metal kasasi hem isciligi ile hemde yazilimi ile 4/4 luk cihaz fiyatida uygun piyasada bulmakda zor.Tm. andorid 4 de butakim sorunlar vardi bildirim vs gbi ama lolipopda tamamen sorun ortadan kaldirildi.Ayrica bunca cihaz varken Bzim millet bi bellemis samsung-iphone bikac post oncede belirtildigi gbi su telefonda apple veya samsung yazsa idi en az 2500-3000 di fiyati ve iykide bu telefonu almisim dyoeum ihtiyaclarimi fazlasiyla cevapliyor vede daha ucuz tavsiyemdir.En basda pil performansi gayet tatminkar.Sacma sapan test programlarina aldanmayin buyuk firmalarin onlara para odediklerini biliyoruz.Bi mate alin vekeyfinize bakin.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Gold modelini kullanıyorum ve 6 aydır ne bildirimle ilgili nede başka bir sorunla kaşılaşmadım. Şuan tek sorunum; snapchat'te video animasyonları gönderemiyorum 5.1 istiyor. Telefon çok stabil çalışıyor, aksadıgını yavaşladıgını görmedim, ilk günki gibi maşallah .)
    Artı özelliklerini say say bitmez, Başlıca; Rengi çok hoş, metal kasası çok şık, parmak okuyucu çok hassas çalışıyor, bataryası başlı başına efsane, çerceve denilen birşey yok, neredeyse tamamı ekran... emui yazılımınıda başarılı buluyorum, Fiyatıda cabası .) .. lg 3 ve samsungun bazı modelleri ile kıyaslayıp, arada kaldım hangisini alsam diyen arkadaşlara çok bozuluyorum, cihaza büyük bi haksızlık yapıyorlar.. Ve Premium hissiyatı uyandıran bence tek telefon (gold modelinden bahsediyorum)...
  • akınAK A kullanıcısına yanıt
    +olarak sunu belirtmeliyimki.2010 dan beri akilli telefon kullanirim.ilk defa isinma.sorunu asla olmayan bi telefon.

• 2015 Yılının Telefon Satış Rakamları:
  • selam dostlar.öncelikle şunu belirteyim benden daha HUAWEİ fanatiği bi kullanıcısı bulamazdınız ...bulamazdınız daha düne kadar...ama artık bulabilirsiniz.neden;
    Huawei gerçekten başarılı bir firma.Bende mate 7 kullanısıyım...Hatta eşimde...kısa keseyim konuya gireyim...çok severek kullandığım hatta başka markalara geçince tekrardan geri dönüş yaptığım tek model olan mate 7 cihazım nedenini bilmediğim sebepten dolayı sim kartı görmez oldu...sim kart hatasından dolayı yetkiili servisi Cİhan Elektroniğe götürdüm...cihazı teslim ettim...bu sabah aradılar...sim pin telleri kullanım kaynaklı bozulmuş ve buda anakarta bağlı çalıştığından ikisinin birlikte değişmesi gerektiğini ve bu işlemin garanti dışı yapılacağını ve bunun 600 tl tuttuğunu söylediler.kullanıcı olarak nasıl pin yuvasını bozabilirimki vs...vs...anlattıktan sonra mahkemeye vericem sizi dedim kapadım.size soruyorum arkadaşlar bu sim yuvası nasıl bozulur ...toplamda sim kartı en fazla 3 kez takıp çıkarılan bir telefonda...demekki çok hatta ultra hassas ve çok dandik yapılmış sim yuvası...başka açıklaması yok.kullanım kılavuzundada belirtmeleri gerekiyo olmaları lazımdı sim kart yuvasının çok dandik yapıldığı ve sim kartı sadece yetkili serviste takmamız gerektiğini...ben bunu anladım bu işte...bide şu konuya değineyim...600 tl para istiyorlar ya çekinmeden ,arkadaş bu telefonun maliyeti ne kadarki sen bi sim yuvası ve anakarta 600 tl istiyorsun...sim yuvası 5 dolar olsun,anakartta 10 dolar olsun işçilikte 10 dolar olsun istemeleri gereken para 25 dolar yani ortalama 100 -150 tl istemeleri gerekirken adamlar 600 tl istiyor...kullanıcı hatasını kabul etsen çıkan rakamı kabul etmezsin...yani kısaca HUAWEİ servis ve yedek parçada beş para etmez.mağdurum ve hakkımı arayacağım ilgili merciilerde...Huawei alacaksanız iki kere düşünün...bu konuda APPLE bir numara.tek geçerim.hiç kullanmadım ama dünya biliyor garanti ve servis anlayışını...HUawei bir fanatiğini kaybetti hatta bir düşman kazandı diyebilirim...yorumlarınızı bekliyorum...

• Tabiki bi apple degil.Sonucda belki ama .anakartta 10 dolar demenizde cok komik olmus.

O konuda.tabiki haklisiniz tm biz cihazi soyle ovuyoruz boyle.ovuyoruz ama servis konusunda size katiliyorum.Ben belki 20 kere simkart yuvasini cikarip taktim sorun olmadi ama boyle bi konuda eminim.apple birebir degisim yapardi.o konuda size hak veriyorum.ama.Simkart yeri bozulmasina nasi kullanici hatasi dyebiliyorlar anlamak güc dogrusu aldiklari para haram olsun demekden baska.icimden bisey gelmiyor.

• iyi gunler herkese. son 2-3 haftadir gunde yaklasik 10 kere sebeke baglantisi kayboluyor durup dururken sebebi ne olabilir ? internette gezinirken ozellikle bir anda yalnizca acil cagrilar yaziyor ve 20 30 saniye sonra sebeke tekrar geliyor.

• Burada lolipop gelecek diye beklerken.
    MISIR gecen hafta MM aldi.

• Bu cihaz öyle ya da böyle kesin olarak lolipop ve MM alacak değil mi ? Artık telefon aramaktan sıkıldım ve şuan 1500 lira bandında mate 7'den daha çok beğendiğim bir cihaz yok. Bu modeli alıp telefon arama/tarama faaliyetlerime son vermek istiyorum Sizce kaç liraya yakaladığımda almalıyım telefonu ? Bu dolar kuruyla iyi sayılabilecek fiyat nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 30 Ocak 2016; 14:34:26 >
  • selam.cihaz lar güzel ama bozulmasın bozulursa yandın...anakart meselesine gelince..Üreticiye maliyeti 10 dolardır ne kadar olacak.adamlar 100 dolara telefon satıyor parmak izi okuma özelliği olan...soygunculuğa başlamışlar bunlar.he bu teknik servis de olabilir üreticide olabilir.birisinden biri sahtekarlık, soygunculuk yapıyor...bu işin yakasını bırakmam...1500 tl lik telefon alcan sonrada böyle rezil olcan...yok böyle bi dünya...
  • Şu an internette satan yok gibi ya da ben bulamadım.Ben ekim ayında hızlıal.com gittigidiyordaki dükkanından kampanya, puan falan 1160tl ye mal ettim.şuan da 1500-1900 bandında.1500tl değecek bir telefon ama kampanya falan birleştirmeye çalış 1300 civarına getirirsen hemen al

• Telefondan çok memnunum ama şarj sıkıntısı yaşıyorum son 1 haftadır. Telefonu alalı 8 ay falan oldu şarjı mükemmeldi 1.5 gün rahat idare ediyordu beni şimdi günde 2 kere şarj ediyorum. Bıraktığım yerde şarjı düşüyor telefonun eskiden düşüyordu fakat %100 den %98 lere iniyordu şimdi ise 70 lere kadar düşüyor... Sebebi nedir acaba ? Cidden çok sıkıntı yaratıyor bana. Birde hiç bir güncellemeyi alamadım ben. Güncellemeleri kontrol et seçeneğine Tıklıyorum güncelleme yok diyor. Şimdi konuyu okudum güncelleme yapan yapana . Nasıl yapıcam acaba bi yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kairros. -- 2 Şubat 2016; 15:17:04 >
  • Şuan bende MM var.
    Dün gece yükledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: adela

Şuan bende MM var.
    Dün gece yükledim.

Otomatik güncelleme değildir herhalde
  • Tabiiki OTA Değil.
    Lollipop gelmedi OTA.

• Merhaba arkadaslar 1 haftadir mate 7 kullanıcısıyım. Gayet guzel bir tekew. Fakat bir sorun var. Beyaz sayfa actigim da ekran isigi yuksek iken daha belirgin bir sekikde belki olan beyaz uzantilar goze carpiyor. Ekrana gore daha acik beyaz altinda florasan var gibi. 2 arkadasimda da mate 7 var onların telefonlarinda da var. Farklı yerlerde ve buyukluklerde. Sadece beyaZ sayfa varken belli olan

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyyan

Merhaba arkadaslar 1 haftadir mate 7 kullanıcısıyım. Gayet guzel bir tekew. Fakat bir sorun var. Beyaz sayfa actigim da ekran isigi yuksek iken daha belirgin bir sekikde belki olan beyaz uzantilar goze carpiyor. Ekrana gore daha acik beyaz altinda florasan var gibi. 2 arkadasimda da mate 7 var onların telefonlarinda da var. Farklı yerlerde ve buyukluklerde. Sadece beyaZ sayfa varken belli olan

merhaba hocam;
    aynı sorun benim telde de var çok can sıkıcı bir durum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: zeyyan

Merhaba arkadaslar 1 haftadir mate 7 kullanıcısıyım. Gayet guzel bir tekew. Fakat bir sorun var. Beyaz sayfa actigim da ekran isigi yuksek iken daha belirgin bir sekikde belki olan beyaz uzantilar goze carpiyor. Ekrana gore daha acik beyaz altinda florasan var gibi. 2 arkadasimda da mate 7 var onların telefonlarinda da var. Farklı yerlerde ve buyukluklerde. Sadece beyaZ sayfa varken belli olan

merhaba hocam;
    aynı sorun benim telde de var çok can sıkıcı bir durum,

Üretim hatası, aynı sorun bende de vardı. Servise götürdüm. LCD panel değişti. Eğer yeni aldıysanız hemen götürün ürün değişimi isteyin, bana ilk 3 ay içinde getirseydiniz ürün değişimi olabilirdi dediler. Çünkü üretim hatası.

• 2 aylik cihaz teknosadan aldim. Bakalım bugun yarin gotureyim ne olacak sonuc.

• 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.