Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. iPhone pahalı olduğu için bu telefona yöneldim ancak yorumlar kafa karıştırıcı çkiminde sorunum var servis sıkıntılı ise önerebileceğiniz Samsung harici başka marka varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone 5ten mate 7 ye geçtim. Bariz şekilde mate 7 daha iyi cekiyor ckk memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekiş 4x4

• Güncelleme ve servis ağı sıfır

• ekrandaki sorun için teknosaya gittim. teleservice kendim gidersem daha cabuk sonuca ulaşacağımı söylediler. internetten teleservice araştırması yaptım yorumlardan baya bir korktum. tanıdık arastırdım şans eseri kuzenın nişanlısının orda çalıştıgını öğrendım hemen irtibat kurdum. sabah dükkanı beraber açtık desem yeri. 20 dk sonra arka kapak hariç sıfır telefon olarak aldım şükür.hiçbir sorun kalmadı şanslıyım!!! ahhh birde güncellemeler gelseydi çok iyi olacak

• zeyyan Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel denk gelmiş ;)
  • Lolipop yalann oldu sanırım

• Aşağıdaki ilandaki telefonu almak istiyorum ancak resimelrdeki telefon Mate 7 den biraz farklı gibi bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-huawei-mate-7-32-gb-sifir-kutuda-261987281/detay/
  • Alma bence o paralara note 4 alırsın her zamanda satabilirsin.mate 7 kullanıyorum ama çok kelepir olmadığı müddetçe ve garantisi olmadığı müddetçe alma kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: daimonankara

Aşağıdaki ilandaki telefonu almak istiyorum ancak resimelrdeki telefon Mate 7 den biraz farklı gibi bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-huawei-mate-7-32-gb-sifir-kutuda-261987281/detay/

Alma bence o paralara note 4 alırsın her zamanda satabilirsin.mate 7 kullanıyorum ama çok kelepir olmadığı müddetçe ve garantisi olmadığı müddetçe alma kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

quote:

Aşağıdaki ilandaki telefonu almak istiyorum ancak resimelrdeki telefon Mate 7 den biraz farklı gibi bu konudaki yorumlarınızı alabilir miyim?

Alma bence o paralara note 4 alırsın her zamanda satabilirsin.mate 7 kullanıyorum ama çok kelepir olmadığı müddetçe ve garantisi olmadığı müddetçe alma kardeş.

Seni takip ediyorum.Her mesajin elestiri ama.karalama bi begenmemezlik.bi yerden yere vurma.abi senin derdi ne yahu bu cihazla ne alip veremedigin var.madem begenmiyorsum sat kurtul.Ben suan lolipopdayim.az aklini kullan anlatimlar var.gecersin hem beta dagitildi.ayrica Marshmelow.avrupada suan betada ki onuda ve ardina cikacak surumleride alacak bi cihaz.2/1 yerden yere vurmanin alemi yok begenmiyorsan satarsin ki suan bu cihaz yok satiyor piyasada .ben cok memnumum.bitek servis olayinda haklisin elektronik sans isi.birazda

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

quote:

Seni takip ediyorum.Her mesajin elestiri ama.karalama bi begenmemezlik.bi yerden yere vurma.abi senin derdi ne yahu bu cihazla ne alip veremedigin var.madem begenmiyorsum sat kurtul.Ben suan lolipopdayim.az aklini kullan anlatimlar var.gecersin hem beta dagitildi.ayrica Marshmelow.avrupada suan betada ki onuda ve ardina cikacak surumleride alacak bi cihaz.2/1 yerden yere vurmanin alemi yok begenmiyorsan satarsin ki suan bu cihaz yok satiyor piyasada .ben cok memnumum.bitek servis olayinda haklisin elektronik sans isi.birazda

Doğru söylüyorum marka takıntısı yapmadan eleştiriyorum.lütfen konuşmalarına dikkat et.burası bir form adam alayımmı.diye sormuş.bende artışını eksisini söyledim sana ne oluyor.

• Arkadaşlar gereksiz bi tartışma içindesiniz. Ben de bu telefondan bıktım. Tamam işte oldu diyemedim bi türlü. Beta sürümü geldi bildirim sorunu bitti dedim bu seferde pixel ölmesi başladı. 8 aydır sürekli sıkıntı. İlk defa bu telefonu çok isteyerek aldım. İlk defa bi telefondan nefret ettim. İnternette satışa koydum. Note 4 veya z3 ile. Elektronik şans işi. Ama birini mutlu eder diğerini mutsuz. Ama tek bildiğim asla huawei almayacağım bi daha. O yüzden fikirlere saygı duymak lazım

• șükür aylardir 0 sikinti ile kullaniyorum 32gb modeli guncellemeyi unutmusum bike burda okuyunca aklima geldi guncelleme gelse suan yuklemem hersey sorunsuz calisiyor guncellemeler bozuyor genelde;)
  • telefonu kendiniz uretmis gibi niye savunuyorsunuz? resmen sacmalik. huawei'in ceosuna benzer sikayetle gitseniz adam bu kadar savunmaz yahu size ne oluyor. burasi forum insanlar diledigi gibi fikirlerini soylemekte ozgur. hemen saldirmanin anlami nedir? sat kurtulmus. oyle kolaydi zaten satip yeni bir telefon almak bu kadar verginin arasinda. ben de memnun degilim satiyorum telefonumu 1300 tl'ye alacak misin ? ben zamanimi harcayip root atmak zorunda degilim. misir denilen ulkeye 6.0 gelmis senin ulkene hala 5.1 gelmemisse ve bunu elestirenlere aklini kullan diyorsan bence bu durumda akil kullanmasi gereken kisi baskasidir. herkes telefonda oyun oynayip muzik dinlemiyor. banka islemleri yapiyorum root yaparak bazi seyleri tehlikeye atacak degilim. sunu da soyliyim bundan sonraki telefonum kesinlikle huawei olmayacak. sat kurtul diyen arkadas 1300 tl'ye al da kurtar beni su telefondan, hadi.
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Ben 3 aylik bi arastirmadan sonra karar verdim almaya.

5 yildir android 1 yilda ios kullandim.Tamaminda jailbreak ve root vardi.Hicbirinde sorun yasamadim.

konsolum var.Mobil oyundan oldum.olasi hazetmem muzik hic sevmem.

2 tane Banka uygulamam var (rootlu)

Adamlarin stratejisinden banane.bolge bolge dagitiyo demekki.Beklersin beklemezsin banane sabirli olursan sanada gelir lolipop&Marshmelow.

Telefonumda bi skntim yok.Sana sat kurtul dyemem beceremezsin bence sen bu kafayla telefon cöpe at.Telefon senin elinde belliki eziyet icinde.

Telefon gayette guzel.Kiymetini bilmeyenler Bilmeyenler 3310 kullansin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 13 Şubat 2016; 17:10:20 >
  • Objektif iz diyorsunuz, elle tutulur yorum yaptığınız yok, almayın satamazsiniz güncelleme desteği yok almayın almayın almayın, neden niçin, güncelleme desteği vermiyormuş ee başka, başka bişi yok, buncin mi yerden yere vuruyorsunuz. Telefon çıktığından beri Huawei nin teknik servis ve güncelleme desteğinin yetersiz olduğu ve operatördan almayın diye her yerde yazıyor, armut piş ağzıma düş olmayın az araştırın alın madem. Adam Huawei alıyor güncelleme gelmiyor diye küfür ediyor, Samsung alıyor güncelleme geldi telefon kasmaya başladı diye küfür ediyor, LG alıyor güncelleme geldi batarya performansı düştü diye küfür ediyor, günümüz tüketici tanımları bunlar, ne versen küfür edicek. Buradan telefonu alacak kullanıcılara sesleniyorum az biraz ingilizce niz var ise xda da, Rusça niz var ise 4pda da, Almanca niz var ise android hilfe forumlarında kitkat sürümü kullanıcı yorumlarını okuyun. Olmadı turkpda ya girin, donanimhaber in dumanlı hava sahasından kurtulup temiz hava alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lafla büyük firma olunmaz icraatla büyük firma olunur.sen 2.8 bin tln den mate 8 satacaksın .arıza olunca teleservisle başbaşa bırakacaksın. Olmaz...olmaz...

• Şu memlekette en çok satılan hangi marka telefon varsa, servisinden şikayet edilmeyen firma var mı? Bunun telefon üreticileri ile alakası yok. Müşterimi nasıl düdüklerim diyen yerli servis firmaları ile alakası var. Halkını bu firmalara peşkeş çeken idare ile alakası var. Bu halk hangi konuda buyuk firmalara karşı hakkını almış. Huawei ile alakası yok.
    Not: Güncelleme sıkıntısı olmayan firma yoktur. Note 3'un durumuna bakın. Htc mağdur edilmedik müşteri bırakmadı. Verecek mi, verecek. 4.4.2 kullanıyorum, hiç bir sorun yok. Bildirim dahil. Güncelleme kontrol ettiğim yok. Bu fiyatlarla alırmıyım peki. Almam.1000tl ustu telefona vermem. Bunu da zaten 1000 civarına almıştım. Gidin meizu alın. O fiyata harika telefon.

• Lafla büyük firma olunmaz icraatla büyük firma olunur.sen 2.8 bin tln den mate 8 satacaksın .sattıktan sonra kimseyi tanimayacaksin. Hanı nerde 2 ay oldu.beta dagitali.insanları oyaliyorlar.neyse eleştirmeye yıl.şimdi huawei fanatikleri kızarlar hemen...

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.