Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.fixsmart.com.tr/&ved=0ahUKEwi2mq-Z-47LAhVGqxoKHdyXACQQFghxMBE&usg=AFQjCNGzLzJ_u_yi4PsLUhev2RQKVYO-GQ&sig2=20iPpi_WBpQ__-aJVfeGLA artık huawei nin servisi cihan elektronik tir istanbulda isen yardımcı olurlar benim p6 cihazım vardı ilgilendiler memnun kaldım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.fixsmart.com.tr/&ved=0ahUKEwi2mq-Z-47LAhVGqxoKHdyXACQQFghxMBE&usg=AFQjCNGzLzJ_u_yi4PsLUhev2RQKVYO-GQ&sig2=20iPpi_WBpQ__-aJVfeGLA artık huawei nin servisi cihan elektronik tir istanbulda isen yardımcı olurlar benim p6 cihazım vardı ilgilendiler memnun kaldım...

Ne yani eğer gönderirsem oraya mı göndermem gerek. Gempa falan bakmıyor mu. Ben adanadayım burada ilgilenen bir yer yok mu. Bir de siz de cevaplar mısınız bu veyaz ışık çoğalır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 24 Şubat 2016; 0:54:55 >

• Kuon kullanıcısına yanıt
    Ekranındaki lekeler artar mi.veya o.şekilde kalırmı.bilgim.Yok.açıkçası fakat sen garantin devam ediyorken linkteki cihan elektroniğin servisini ara durumu izah et gerekirse de cihazını kargo ile gönder sadece huawei değil adamlar sony nin servisi en azından bilgi al bekleme vakit kaybedersin her telefon sevisinide verme cihazını ancak bunları söyleyebilirim kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

Ekranındaki lekeler artar mi.veya o.şekilde kalırmı.bilgim.Yok.açıkçası fakat sen garantin devam ediyorken linkteki cihan elektroniğin servisini ara durumu izah et gerekirse de cihazını kargo ile gönder sadece huawei değil adamlar sony nin servisi en azından bilgi al bekleme vakit kaybedersin her telefon sevisinide verme cihazını ancak bunları söyleyebilirim kardeşim..

Aradım bi kadın çıktı çoğalabilir gönderin dedi. Bakacağım eğer çoğalırsa gönderirim zaten bi 16 ay daha garantisi devam ediyor çünkü çok göze batan bir şey değil şu an için.
  • arkadaşlar merhaba, mate 7 yi hanıma aldım. büyük ekran olsun dediği için ama bende çok beğendim telefonu.
    6" olmasına rağmen ebatı benim telefonla aynı. öğrenmek istediğim bir şey var, hanımın hattı vodafone, malum bu 4.5 g
    muhabbeti patlamış durumda. mate 7 bu servisi destekliyormu yoksa 4.5 g den faydalanamayacakmıyız.
    vodafon cular sizin telefon bunu desteklemiyor demişler hanıma,uyuz oldum özelliklerinde 4g desteği var gözüküyor zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar merhaba, mate 7 yi hanıma aldım. büyük ekran olsun dediği için ama bende çok beğendim telefonu.
    6" olmasına rağmen ebatı benim telefonla aynı. öğrenmek istediğim bir şey var, hanımın hattı vodafone, malum bu 4.5 g
    muhabbeti patlamış durumda. mate 7 bu servisi destekliyormu yoksa 4.5 g den faydalanamayacakmıyız.
    vodafon cular sizin telefon bunu desteklemiyor demişler hanıma,uyuz oldum özelliklerinde 4g desteği var gözüküyor zira.

4.5 G desteği mevcut
    http://www.cnnturk.com/bilim-teknoloji/teknoloji/4-5gyle-uyumlu-akilli-telefonlarin-tam-listesi?page=3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haliba -- 24 Şubat 2016; 20:54:07 >

• Arkadaşlar bugün fark ettim şarj adaptörü aşırı ısınıyor öyleki neredeyse el değdiremiyorum bu normal mi? Sizde durum nedir yazarsanız sevinirim.
  • haliba H kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
    Isınması normal genellikle %50-%60 civarlarinda isinmaya baslar %85 civari ısınma azalır telefonu sarz ederken %15 in altina dustugu zaman sarz et batarya omru icin iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 25 Şubat 2016; 23:07:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

Isınması normal genellikle %50-%60 civarlarinda isinmaya baslar %85 civari ısınma azalır telefonu sarz ederken %15 in altina dustugu zaman sarz et batarya omru icin iyi olur

Hocam el yakıyor ama normal değil gibi gerçekten el yakıyor samsung şarj aleti ile pek ısınma yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Hocam el yakıyor ama normal değil gibi gerçekten el yakıyor samsung şarj aleti ile pek ısınma yok.

Isınması normal ama el yakacak kadar da değil sizin adaptör bozulmuş gibi. Aman diyim şakaya gelmez bu tür şeyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

quote:

Isınması normal ama el yakacak kadar da değil sizin adaptör bozulmuş gibi. Aman diyim şakaya gelmez bu tür şeyler.

Aynen hocam hatta adaptöden yanık plastik kokusu geliyordu ve tel şarjdayken telin ekranı açılıp kapanıyordu sürekli.

• Arkadaşlar ekrandaki indirilenler ikonuna tıkladığım zaman sistem bileşenleri kurulumu kaldırıldı başlatmak mümkün değil hatası veriyor acil yardım galiba kurcalarken bir dosya sildim acil yardım bekliyorum

eger adaptorden yanık kokusu gelıyosa tehlıkelı batarya dısında telefonuda bozarsın yenı bı adaptor alıcaksın 2.0 amper cıkıslı olması lazım 1.0 amper alırsan hem gec sarz eder yaklasık 4 saatte sarz olur telefon onuda gectım bataryayıda bozarsın kendı amperınde sarz aletı al yada huaweı ara bı sor durum sarz aletınde boyle bı sorun oldugunu soyle belkı garantı kapsamında degısım yaparlar
  • escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    telefonun rootlumu yoksa normal orjınal room mu kurulu eger rotluysan sılme ısı olabılır ama root yoksa sılemessın ıcınden programı oyle bı durumda ya format atıcaksın yada belkı devre dısı bıraktıgın programlar olabılır uygulamarda onlara bak
  • quote:

eger adaptorden yanık kokusu gelıyosa tehlıkelı batarya dısında telefonuda bozarsın yenı bı adaptor alıcaksın 2.0 amper cıkıslı olması lazım 1.0 amper alırsan hem gec sarz eder yaklasık 4 saatte sarz olur telefon onuda gectım bataryayıda bozarsın kendı amperınde sarz aletı al yada huaweı ara bı sor durum sarz aletınde boyle bı sorun oldugunu soyle belkı garantı kapsamında degısım yaparlar

2 diyorsunuz ama yanılmıyorsam orijinal şarj aleti 1 amper? Ama evet 4 saatti de geçir şarj olma süresi acaba bendeki yan sanayi mi. Telin orjinal şarj aleti 2 amper mi?
  • Tesekkür ler şimdi oldu anlamadım ama düzeldi..

evet. sıfırmı aldın urunu? sıfır aldıysan sarz aletı bıraz buyuktur yan tarafında ufak yazılarda 2.0 a yazması gerekıyor orjınalı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 26 Şubat 2016; 21:28:05 >
  • escobar1945 E kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

evet. sıfırmı aldın urunu? sıfır aldıysan sarz aletı bıraz buyuktur yan tarafında ufak yazılarda 2.0 a yazması gerekıyor orjınalı bu

2. El aldım hocam 1.0 yazıyor.
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.