Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuon kullanıcısına yanıt
    bilgim yok ürünü yeni almıştım ikinci el olarak. sorunu fark ettim garantiden ekranı değiştirdiler. ama gördügüm her mate 7 de var. artıyor mu.fabrıka cıkıslı bir sorun mu yoksa gğn geçtikce oluşan bir sorun mu bilmiyorum. ama şuan sorun yok

• Benim mate 7 de ekranda beyaz lekeler oluşmuştu
    Sol alt köşede darbe vardı teleservice bugün verdim sonucu paylaşırım.

• vizart V kullanıcısına yanıt
    Benim telefonda da var ama göndermedim. Bakalım sizinki kaç günde gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: vizart

Benim mate 7 de ekranda beyaz lekeler oluşmuştu
    Sol alt köşede darbe vardı teleservice bugün verdim sonucu paylaşırım.

Nasıl bir darbeydi hocam. Bir de sadece cihan elektronik mi ne bakıyor artık denilmişti siz nasıl teleservise verdiniz. Bir de son durum nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 4 Mart 2016; 14:55:47 >
  • Köşede ufak bir darbeydi ekran sağlam dı bugün cevap geldi teleservice den 475 TL garanti dışı
    tamir bedeli ekran daki beyaz lekelenmelerin darbeyle alakası yok desemde kabul etmediler.

• Huaweı nin sitesinde yazıyordu teleservice bende verdim ufacık darbeden telin garanti dışı olduğunu öğrenmiş oldum.

• vizart V kullanıcısına yanıt
    Anladım peki bendeki şöyle bir şey ama bendeki boya kalkması gibi . garanti dışı olur mu sizce.

Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!
  • Ekran fiyatlarına baktım 50/60 dolar kendim hallederim garanti bozulur derdide kalmadı.

• Sanmam bendeki beli olur şekilde ezildi sizdeki sürtme gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: vizart

Huaweı nin sitesinde yazıyordu teleservice bende verdim ufacık darbeden telin garanti dışı olduğunu öğrenmiş oldum.

Hocam size bir kaç soru daha soracağım.

1- Cihazı aldığınızdan beri mi vardı bu lekeler yoksa sonradan mı oldu Ve hep aynı büyüklüktelermiydi yoksa gittikçe büyüyor mu.
    2- Forumda artık sadece cihan elektronik (fixsmart) bakıyor denilmiş siz teleservise göndermişsiniz burayı da anlamadım. Hatta geçen aradım cihan elektroniği buraya gönderin dedi.
  • Lekeler sonradan çıktı bir tane beyaz nokta idi ve beyaz zeminde belli oluyordu sonra etrafında gölge olmaya başladı ve 4 ü buldu etrafları gölgeli oluşu rahatsız etmeye başlamıştı direk teleservice ye elden verdim huaweı nin sitesinde yazıyordu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

Ekranındaki lekeler artar mi.veya o.şekilde kalırmı.bilgim.Yok.açıkçası fakat sen garantin devam ediyorken linkteki cihan elektroniğin servisini ara durumu izah et gerekirse de cihazını kargo ile gönder sadece huawei değil adamlar sony nin servisi en azından bilgi al bekleme vakit kaybedersin her telefon sevisinide verme cihazını ancak bunları söyleyebilirim kardeşim..

Hocam benim kafam karıştı ben teli nereye göndereceğim teleservise mi yoksa cihan elektroniğe mi bir üste arkadaş teleservise göndermiş de.
  • Huaweı sitesinden sorgulayın
    http://consumer.huawei.com/tr/support/warranty-query/index.htm

Link i tıkla destek servis merkezleri oradan bölge şehir göndereceğini yer çıkar Türkiye garantili ise.

• 22 ay garantim var bir kere lekelerden değiştirdim kaç kere de para iadesi yapıyorlar acaba

İçinde bulunduğun sorunlu durumu alıyorum fakat teleservise gönderme derim sadece lakin p6 cihazımı iki sefer gönderdim ist.kartaldaki yerine hem geç gönderiyorlar hemde cihazın arızasını gidermedikleri gibi hepten bozdular kendi imkanlarimla yaptırdım ...ben istanbuldayım cihan elektronik hemen yakın mesafemizde pazartesi senin için ararım cihan elektroniği bana özelden pm atarmisin bakalım şu işe..

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

İçinde bulunduğun sorunlu durumu alıyorum fakat teleservise gönderme derim sadece lakin p6 cihazımı iki sefer gönderdim ist.kartaldaki yerine hem geç gönderiyorlar hemde cihazın arızasını gidermedikleri gibi hepten bozdular kendi imkanlarimla yaptırdım ...ben istanbuldayım cihan elektronik hemen yakın mesafemizde pazartesi senin için ararım cihan elektroniği bana özelden pm atarmisin bakalım şu işe..

Ben aradım gönderin dedi. Ama size mi göndermem gerekiyor yoksa teleservise mi diye bir soru sormadım. Yani istediğim yere gönderebilir miyim bunu merak ediyorum.
    Yetkili servis artık cihan elektronik tir .....teleservise gönderme pişman olursun hem sony cihazlara da servis hizmeti veriyorlar cihan elektronik ten 1 haftada gelicek cihaz teleservisten tahmin bile edemiyorum gerisini sen düşün..

• Lolipop geldi dediler bir sene. Oldu lolipop falannyok. Huawei neyin peşindedir sizce

• 
Sayfa: önceki 218219220221222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.