Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MM geldi hala Lollipop yok. Huawei gerçekten güncelleme konusunda oldukça kötü.
  • telefon onarılmasına rağmen attığım mesajlar sonucu servisten 1 hafta geç geldi. orijinal kutu içinde yollamıştım kutu pert olmuş. ürünün faturası da içindeydi. o gelmedi. mesaj attım kargoya verdiler. ekran sorunu çözülmüş ancak diğer şebeke sorunu çözülmemişe benziyor. 3g ile bağlı iken bazen telefona ulaşılmıyor. bazen de mailler gelmiyor. sanırım senkronizasyon sorunu var (telefona format atmalarına rağmen devam ediyor. ya gsm modülünde sorun var ya da yazılımda).

güncelleme: ekranda tekrar beyaz leke sorunu oluştu. telefonu dikkatli kullanıyorum benden mi kaynaklandı bilmiyorum. tekrar yollamayacağım. leke çok büyük ve rahatsız edici değil. bir daha huawei'ye kolay kolay bulaşmam :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndrshn -- 8 Mart 2016; 17:28:06 >
  • Sattimmmmmmmmmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar müzik çalarımda Whatsapp'tan gönderilen sesler de çıkıyor, bunu nasıl engelleyebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Sattimmmmmmmmmm

Cok sukur senden cok ben sevindim.Zira bu konuda yaptigin karalama kampanyalarin umarim arkasi kesilir.İyyce biktrmisdin.

• Cihazımı satıyorum çok pişman oldum bu telefonu aldığım için. oysa ne umutlarla almıştım. ne güncelleme bekliyorum artık nede teleservise cihaz gönderme derdim olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

quote:

Sattimmmmmmmmmm

Cok sukur senden cok ben sevindim.Zira bu konuda yaptigin karalama kampanyalarin umarim arkasi kesilir.İyyce biktrmisdin.

Ne oldu Fanatiklik yapmayacaksin.bak 2 yıldır bi bildirim problemini çözmesi huawei.beni elestirecegine huawei eleştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Cihazımı satıyorum çok pişman oldum bu telefonu aldığım için. oysa ne umutlarla almıştım. ne güncelleme bekliyorum artık nede teleservise cihaz gönderme derdim olacak

Walla bende sattim kurtuldum.tamam tel iyi olabilir ama lolipop geldi dediler 1 yıl oldu başlığı lolipop geldi yaptılar.Ota dan gelen giden yok.bildirim problemi var.servis problemi var. Beyaz leke problemi var. Nete ilan verdim note 4 le değiştim eski telefonum note 4 dü walla mate 7 ye geçmıŞtim attan inip eşege binmiş im. Note 4 değiştim. Kamerası açık ara çok iyiii

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Huawei ürünlerine güncellemeyi satış derecesine gore veriyor maalesef örnek olarak ise = Yurt dışında 4pda ve benzeri bazı sitelerde mate7 için MM güncellemesi yayınlandı ve gayet stabil olduğunu belirten mesajlar konu altlarına yazıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Bahsettigin sorunlarin hicbiri bende yok.O senin sansizligin ,bikac kisi sikayet ediyor dye O markayi kötü adledemezsin.

Satmakla iyy ettin tekrar tebrikler.Biz memnunuz lolipopda geldi Marshmelowda geldi ve hatta Android N yi bile alacak bu telefon ve bizde yukliycez.

Tercih meselesi.Umarim konuyu kirletmezsiniz.Note 4 aldiysaniz bi zahmet gdin . onunda konusu var orayi kirletin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 12 Mart 2016; 12:55:40 >
  • quote:

quote:

Cihazımı satıyorum çok pişman oldum bu telefonu aldığım için. oysa ne umutlarla almıştım. ne güncelleme bekliyorum artık nede teleservise cihaz gönderme derdim olacak

Walla bende sattim kurtuldum.tamam tel iyi olabilir ama lolipop geldi dediler 1 yıl oldu başlığı lolipop geldi yaptılar.Ota dan gelen giden yok.bildirim problemi var.servis problemi var. Beyaz leke problemi var. Nete ilan verdim note 4 le değiştim eski telefonum note 4 dü walla mate 7 ye geçmıŞtim attan inip eşege binmiş im. Note 4 değiştim. Kamerası açık ara çok iyiii

İyi yaptın kardeşim uğraşacak gibi değil leke problemi servis vs. Ben artık üşendim servise gondermekten. Evet telefon çok iyi ama bu iyilik tek başına yetmiyor malesef

• telefon inanilmaz derecede yavasladi. alali tam 1 sene olacak ama bu yavaslama cidden insani delirtir. herhangi bir uygulamadan cikip ana menuye donunce sayfadaki iconlar 3er 5er geliyo ekrana mesela. ya da bu yaziyi yazarken 3. harfe bastigimda daha ilk harfi yaziyor. telefon cidden berbat. bir daha huawei urunlerinin yanindan bile gecmeyecegim. ve daha saymaya usendigim bir suru problem. almayi dusunen varsa acilen uzaklassin bu telefonun yanindan.

ekleme: bu yaziyi gonderdigim sirada vatsaptan mesaj geldi(malum ekran kilidi aktifken alamiyoruz sadece acikken geliyor) indirdim yukardakk bari. bastim gelen mesaja. vatsabin acilma suresi 4 saniye surdu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohtmm -- 13 Mart 2016; 10:12:15 >
  • arkadaşlar benim cihaz hala 4,4,2 güncelleme gözükmüyor neden acaba?
  • Ben de sıkıldım bu güncelleme işinden.millet android n almaya başladı yav.biz daha neredeyiz.hala 4.4.2

• quote:

Orijinalden alıntı: balomer

arkadaşlar benim cihaz hala 4,4,2 güncelleme gözükmüyor neden acaba?

Türkiye için daha android 5 verilmedi ama Mısır için android 6 beta verildi. Böyle saçma sapan bir çin firması işte. Boşuna demiyorlar çin malı işte

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: balomer

arkadaşlar benim cihaz hala 4,4,2 güncelleme gözükmüyor neden acaba?

Türkiye için daha android 5 verilmedi ama Mısır için android 6 beta verildi. Böyle saçma sapan bir çin firması işte. Boşuna demiyorlar çin malı işte

Ne kadar saçma bir iş ya bu güncelleme her yer için aynı degil mi ne farki var o kadar?

• aranızdan bir yıldız daha kaydı dün gece itibari ile huawei mi anneme verip iphone 6s + 64 gb almış bulunmaktayım zaten kardeşim de vardı görüyordum ve yılların androidcisi olacak kesinlikle android telefonlar akıllı değil ... herkese iyi forumlar.
  • Arkadaşlar merhaba asus zenfone selfie kullanıyorum ve artık deģiştirmek istiyorum telefonumu mate 7 ile ilgili sorum olacak size ben çift hat kullanıyorum mate 7 de çift hatlıymış fakat aynı anda hem çift sim ve hafıza kartı kullanabiliyormuyuz,mate 7 ile g8 arasında kaldım fakat g8 tek hatlıymış galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

Arkadaşlar merhaba asus zenfone selfie kullanıyorum ve artık deģiştirmek istiyorum telefonumu mate 7 ile ilgili sorum olacak size ben çift hat kullanıyorum mate 7 de çift hatlıymış fakat aynı anda hem çift sim ve hafıza kartı kullanabiliyormuyuz,mate 7 ile g8 arasında kaldım fakat g8 tek hatlıymış galiba.

Kardeş asla ama asla alma çok pişman olursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

Arkadaşlar merhaba asus zenfone selfie kullanıyorum ve artık deģiştirmek istiyorum telefonumu mate 7 ile ilgili sorum olacak size ben çift hat kullanıyorum mate 7 de çift hatlıymış fakat aynı anda hem çift sim ve hafıza kartı kullanabiliyormuyuz,mate 7 ile g8 arasında kaldım fakat g8 tek hatlıymış galiba.

Kardeş asla ama asla alma çok pişman olursun

Ne yaptın hacı sen. O kadarda değil hani. İki gün giden şarjı 6' kocaman ekranı sorunsuz wi-fi ve şebeke çekimi 4g falan da falan. Tek kusuru güncelleme o da göreceli bir durum kimine kusur kimine değil.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.