Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adobe reader en saglami.Ayrica icinde yuklu wps office de aciyor pdf leri ama rom dan kaynakli herkesde olamayabiliyor.

Kilif olarak slimarmor tavsiye ederim gercekden saglam sert.bikez yere dusurdum bisey olmadi Allahdan.

ebay ve aliexpressden bakabilirsiniz.bana yaklasik 1 ayda geldi kilif super.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerede lolipop

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Nerede lolipop

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!
  • Bende gecen hafta almis bulunuyorum mate7'mi ikinci el olarak
    Garantisi 08/2017 e kadar var
    Bi onceki telefonumda mate1'dir
    Bu telefon avea acilisli B137sp11
    Arkadaslar 3. Huawei telefonum bu
    G610-mate1(veya sadece mate olarak geciyor) ve simdide mate7
    Telefonla ilgili kisaca deginecegim seyler cok ince(goreceli) hizli ve sarj krali oldugu yonundedir.
    Konunun cogunu okudum genel olarak
    Bildirimlerin gelmemesi sikayet edilmis
    Evet bendede sanki var yani eski telefonum mate bu konuda cok hantaldi ama bu biraz daha bekletip bildiriyor gibi bir durum var. Ki ben buna pek takilmam sonucta dunyayi kurtarmiyorum bakisacisiyla bakinca whatsapp bildirimleri cokta can sikmiyor
    Bu benim gorusurum tabi sonucta sorunmu sorun
    Ekranla ilgili beyaz ekranda daha beyaz sikinti oldugu dile getirilmis
    Bende bu yok ama ozellikle tus kilit tusunun yanindan beliren isik sizmasi mevcut
    Mesela bu forumu okurken ekranin sag tarafi cok cok hafif mavimsi gibi yada bana oyle geliyor ama kesinlikle rahatsiz edici degil
    Kamera evet bir pro kamera degil zaten telefonda cektigimiz resimlerden de kimse bunu beklimiyordur ben cekyatta yatan dayiyi net ceksin kafi der gecerim

Ve guncelleme
    Evet bu guncelleme benimki gibi olan avea telefonlara nasil yuklenir arkadaslar yani daha once yapmadigim icin yaziyla cok karisik gorunuyor eminim yapilmasi bukadar karisik degildir sizlerden ricam aveadan 5.1 e maddeler halinde neyapmam gerekiyor siralamaniz veya hazir bi siralama varsa yonlendirmeniz
    ota uzerinden gelmeyebilir huawei de diger firmalar gibi 4-4 luk bi firma degil adamlarin kusuru guncelleme bunu bilerek aliyoruz bu telefonlari ancak stabilize ve sarj konusunda baska bi firma varmidir tartisilir ben son uc telefon huawei olarak artilarinida eksilerinide kabul ettim

• Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var.Teknosadan aldığım mate 7 de kendi orjinal yazılımı vardı. Daha sonradan cihazdaki hoparlör sorunundan dolayı teleservise gönderdim cihazı ve cihaz bana geri geldiğinde sorunu hallettiler ancak aptal gibi gidip avea yazılımını yüklediler telefona. Düşünün vodafone kullanıyorum telefon açıldığında avea yazıyor. Sinirlerim bozuluyor. Bu işlemlerden pek anlamam ancak sıralamalı anlatımlarınızla bunu yapabileceğimi biliyorum. Daha lollipopa bile geçemedim . Şimdi önce aveadan kurtulup kendi romuna dönüp, daha sonra lollipopa geçmek istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Yada sizin bi öneriniz varmı nasıl bir yol izlemem için. Teşekkür ederim okuduğunuz için. Saygılar sunarım

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    http://turkpda.com/
    Buradan devam edin avea rom dan kurtulman için en iyi site..

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

http://turkpda.com/
    Buradan devam edin avea rom dan kurtulman için en iyi site..

Aynen .mate 7 ana konusunu dikkatlice oku.Bende avea romdaydim.Suan 5.1.1 (lolipop B331) deyim.

• arkadaşlar dün akşam yoğun çabalar sonucu türkpda sitesindeki anlatımları yapamayarak lolipop a güncelleyemedim
    türkpda daki anlatım nebileyim çok sığ geldi örneğin " Huawei Update Extractor ile gerekli dosyaları ayrıştırıp Huawei Ascend Mate 7 - ROM Yükleyici ile yüklüyoruz."
    burdaki gerekli dosyalar nedir? açıklaması yok!
    bendehttp://forum.donanimhaber.com/m_105389524/tm.htm konusundaki @Free Will arkadaşın anlatımıyla yapıtım sadece bootloader kilidini root yaptım telefonu honortuner ile öğrendim çünkü rom root konusundaki kilit öğrenme çince sitelere yönlendiriyor falan sonrasında herşeyi adım adım yaptım ve telefon avea romundan kurtulup b137sp11 e güncellendi ve bölge kodu hala türkçe
    burdan sonra ne yapmam gerekiyor bu eu yamasını türkpda dan indirdim dload yerel güncelleme dedim ancak sofware installed failed hatası aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi backir28 -- 7 Nisan 2016; 11:10:17 >

• Türkpda forumundaki anlatım bencede iyi değil buradan çok rahat bir şekilde avea romundan kurtuldum ama lolipop anlatımı çok garip ben anlıyamadığımdan güvenemedim kendime.
  • Arkadaslar telefonu dun itibari ile B511 romuna guncellemis bulunuyorum
    İlk izlenimlerim pil suresi gozle gorunur artis saglamis avea romuna gore ve parmak izi okuyucu cok daha dogru okumaya baslamis telefon tamamen kendi kapasitesinde calisiyor artik
    Sebeke cekimi daha iyi ram kullanimi 1gb gibi bosta bildirim sorunu gitmis ve whatsapp uzerinde simge isareti gelmis kac mesaj okunmamissa simge uzerinde okunuyor artik hatta bunun bile ayari var gozuksunmu gozukmesinmi diye ben direk b316 surumunden atladim lolipopda bunlar varmiydi bilemicem ama bu rom olmus tavsiye ederim herkese

• Buarada turkpda daki arkadaslara ayrica tesekkur etmek isterim evet anlatimlar biraz karisik veya eksik gibi gelsede herseyi harfiyen yapinca sorun kalmiyor yinede eli bu islere yatkin olmayanlar fazla ugrasmasin derim brick mrick sikintili isler bunlar

• Pil surem tum gun internet acik degildi ama aksam mesai bitiminde hic kapanmadi real racing 3 deneme amacli bikac yaris yaklasik 40 dk bluray film internette sorf 4g+ wifi ve bikac telefon gorusmesi seklinde bu degerle gunu kapatiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• @backir28 tam olarak hangi linkten yaptınız ve hangi bölüm çünkü bir konu içersinde bir den fazla işlem anlatmışlar, yaptığınız işlemleri hangi bölümden baktınız yada o kısmı işaretleyip seçip gönderirimisiniz ? avea romlu idim orjinal roma geçtim B137 avea romundan kurtulurken bootloader kilidini açmıştım.
  • @rasit019
    Dilimin dondugu kadar anlatmaya calisayim
    Oncelikle bu islemlerden telefonunda bir sikinti cikarsa sorumluluk sahibi olmadigimi sadece yardim amacli ve benim deneye yanila buldugum yonergeler oldugunu belirtmek isterim
    Takildigin yer olursada elimden geldigi kadar yardimci olurum
    Turkpda daki su islemleri yapmalasin

Kurulum adımları(Parmak İzi Kilidi AÇIK olmalı)
    B137SP03https://mega.nz/#!wopWFbxT!cRFI0SO0_...4mQAEzCvLWAvyc yazılımı indiriyoruz.

Huawei Update Extractor ile gerekli dosyaları ayrıştırıp Huawei Ascend Mate 7 - ROM Yükleyici ile yüklüyoruz.

Burdaki gerekli dosyalar rom yukleyiciyi indirdigin sayfada yaziyor

Kurulum sonrasında cihazı B137 sürümü ile çalıştırıyoruz.

Sonrasında B120SP04 versiyonlu yazılımı indiriyoruz.
    İndirdiğimiz UPDATE.APP dosyasını SD Kart/dload dizinine atıyoruz.

Bende bu kisim olmadi muhtemel sendede failed hatasi verecektir

Ve ayni konunun altinda c-ayar isimli arkadasin yolunu izledim

Bootloader üzerinden yüklenmiş B137SP03 üzerine B120SP04 ve EU yamasını kabul etmedi. Bende aşağıdaki adımları izledim ve yüklemeyi başardım, dilerseniz sorun yaşayanlar için bu adımları ekleyin.

B120SP04 Update.app dosyasını Unpack yapıp dosyaları bootloader üzerinden yükledim
    Ayni b137sp3 kurargibi kuruluyor yani

EU yamasını kurdum (telefon açılınca B137 update gözüktü fakat hemen kurmadım)
    Yerel guncellemeden bu kisim

Eksik yükleme olmasın diye B120SP04 update.app dosyasını güncelleme menüsünden tarifinize uygun olarak kurdum
    Yani sd karta dload icine atarak ve yerel guncelleme yaparak hata verdigi yerde igneyle hafiza kartini cikartmalisin

Yazılımsal bir hata çıkmasın diye telefonu sıfırladım

B137SP03 güncellemesini kurdum.
    Wifi uzerinden

Burdan sonrasi kolay kisimlar
    Yerel guncelleme ile b326 indirip yukleyip
    Ardinda da b511 i indirip kurabilirsin dostum
    Umarim yardimci olabilmistir
    Kolay gelsin

• Unuttugun bisey var ."Usb hata ayiklama acik olmali"
    bunun yuzunden cou kisi brick yapti telefonu

• backir28 kullanıcısına yanıt
    merhaba kafam çok karışık güncelleme konusunda avedan almıştım daha 1 yıl garantili lolipop daha gelmedi güncellesem belki ileriye doğru sıkıntı olcak gözle görülür şekilde performans artışı varmı? thema nasıl? aslında güncelleme yapmak istiyorum ama karasızm

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Unuttugun bisey var ."Usb hata ayiklama acik olmali"
    bunun yuzunden cou kisi brick yapti telefonu

Aynen oyle bu islerde pekte uzman sayilmam uyarin icin tesekkurler

• Garanti konusunda birsey soyleyemem ama sarj ve performans olarak telefonu tam anlamiyla kullanmak istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim

• kdrklc54 kullanıcısına yanıt
    lolibop sürümü bataryayı sömürür :):) ben yükledim 2-3 aydır lolipop ile kulanıyorum bi avantajı yok gereksiz. 6.0 sürümünü yükleyeceksen yükle var nette.yurt dışında 6.0 yüklü romlar gezerken

türkiyeye 5.1 lolipop güncelemesinin hala gelmemiş olması ilginç.(belkide gereksiz bi günceleme olduğu için gelmiyo :)
  • Soyle bi antutu testi yapayim dedim sonuc bu sekilde arkadaslar yalniz real racing3 de kasmayan telefon bu 3Dtestte fena kasti
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.