Bildirim
Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (224. sayfa)
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Lightning Kablo 20W, 1.2 Metre, Mor : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG84YMZ8?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ARKADAŞLAR SAĞLAM KILIF ÖNERİSİ OLAN VARMI YADA LİNK FALAN ? BENDE BEYAZ ŞEFFAF OLAN VARDI AMA SARARMA YAPIYOR Bİ SÜRE SONRA.
BU LİNKTEKİ NASIL ACABA
http://www.hepsiburada.com/microsonic-derili-metal-delux-huawei-ascend-mate-7-kilif-kahverengi-p-TELKILDLT46-KV -
baskentin gobeginde oturuyorum. son yarim saatin 25 dakikasinda "hizmet yok" "yalnizca acil cagrilar" yazip duruyor. yani hat kesiliyor. vodafone bu arada hattim. evde 3telefon daha var (2 samsung 1 iphone) bunlar vodafone ve turkcell kullaniyor ancak benim hat kesildigi zaman full cekiyorlar masalah. ve bu hat kesilme olaylarini aylardir yasiyorum. nerden aldim bu telefonu. elime toplu para gectigi an ilk isim telefon almak olacak. loto bilirsem de duvara firlatarak baya rahatlayacagim. ucuz etin yahnisi gerci ne bekliyordum ki.... al iste yine gitti hey allahim.......
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ohtmm
baskentin gobeginde oturuyorum. son yarim saatin 25 dakikasinda "hizmet yok" "yalnizca acil cagrilar" yazip duruyor. yani hat kesiliyor. vodafone bu arada hattim. evde 3telefon daha var (2 samsung 1 iphone) bunlar vodafone ve turkcell kullaniyor ancak benim hat kesildigi zaman full cekiyorlar masalah. ve bu hat kesilme olaylarini aylardir yasiyorum. nerden aldim bu telefonu. elime toplu para gectigi an ilk isim telefon almak olacak. loto bilirsem de duvara firlatarak baya rahatlayacagim. ucuz etin yahnisi gerci ne bekliyordum ki.... al iste yine gitti hey allahim.......
Ben suana kadar boyle bir sorun yasamadim hatta 4g ye gectikten sonra cekmeyen tt hattim daha iyi cekmeye basladi bence telefonu bi servise goster
quote:
Aynen kardeş o sorunun aynısı bendede oluyor napcaz bilmiyorum :)
hocam servise goturecek zamanim yok. olsa gotururum elbette. sen sanslisin denk gelmemis ama bir cok kiside var bu sorun arastirdigim kadariyla. guncellemeyle duzeliyor diyorlar ama ne guncelleme var ne bi haber var. ic savas olan ulkelere 6.0 veriyor huawei buraya hala lolipop verecek. keske almasaydim diyorum ama cok gec oldu artik.
hocam guncellemeyle geciyor yaziyor internette. cok kiside varmis. ama gelmedi bir turlu. ne kadar sinir bozucu bir sey oldugunu sen daha iyi anlarsin. bugun vodafone turkiye capinda bir sorun yasamis onunla da alakasi var galiba. milletin internet baglantisi kopmus sadece gerci bizim hat tamamen gidiyor !
bu arada telefonun download hizinda bi sorun yasayan var mi? 16 mbit internet kullaniyorum. speedtest yaptim 11 mb download hizi verdi. ancak play'dan uygulama indirirken 300 kb'in uzerine ciktigini gormedim. baska bir telefonla (samsung) 4 mbit'e kadar download hizi aliyor normalde. cok yeni model bir samsung degil bu arada. sadece benle alakali bir sey mi acaba ?
quote:
hocam guncellemeyle geciyor yaziyor internette. cok kiside varmis. ama gelmedi bir turlu. ne kadar sinir bozucu bir sey oldugunu sen daha iyi anlarsin. bugun vodafone turkiye capinda bir sorun yasamis onunla da alakasi var galiba. milletin internet baglantisi kopmus sadece gerci bizim hat tamamen gidiyor !
Kardeşim sendeki sürüm kaç benim telde 5.1.1 b336
-
quote:
bu arada telefonun download hizinda bi sorun yasayan var mi? 16 mbit internet kullaniyorum. speedtest yaptim 11 mb download hizi verdi. ancak play'dan uygulama indirirken 300 kb'in uzerine ciktigini gormedim. baska bir telefonla (samsung) 4 mbit'e kadar download hizi aliyor normalde. cok yeni model bir samsung degil bu arada. sadece benle alakali bir sey mi acaba ?
Hocam soyle bir test yapayim dedim testin basinda gorselde oldugu gibi hiz 12-13lerde sonuna dogru 9 lara kadar dusuyor ama bu benim icin sikinti olmuyor
Gplay ile ilgilide bu test programi 15 mb ve yaklasik 10 saniyede indirdi ki buda gayet normal bence
Soyle soyliyeyim surumden kaynakli bi sikinti var gibi senin tel.da ota ile gelmeyecegi/gec gelecigi asikar neden yerel guncelleme yapmiyorsun
Bu mesaja eklenen görseller:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
200 MGBit/sn hiz gordum
4.5G hiz testi konusunada caps attim.
hadi ya, olmadi bu. demek ki guncelleme gelince de duzelmeyecek cunku bende hala 4.4.2 var. internette okurken bir kac yerde denk gelmistim. hatta almanya'da yasayan bir turk yazmisti ayni sorun var lolipop gelince duzeldi demisti. sende niye devam ediyor ki hala.
hocam cok kisa net bir cevabi var. anlamiyorum nasil yapilacagini. okudum aslinda, hatta donup donup okudum ama ifadeler o kadar anlamsiz geliyor ki.. hani birisi cikip tane tane yazsa yapacagim ama.. cikip anlatmis mesela baska bir sitede bir arkadas, 1. adimdan 2. adima gecerken bile bu ne ya dedigim cok sey oluyor. bu islerle ucundan berisinden ugrasanlar icin kolaydir elbet yapmasi ama benim icin en azindan internette yazilanlari yapmak imkansiz. cunku turkce yazmamislar mecbur huawei beyi bekliyoruz aylardir.
Arkadaşlar sms yazarken emoji göremiyorum acaba bi ayar falanmi yapmak lazım yada biseymi secmek lazım
dostum yanlış bildiğiniz birşeyi düzelteyim mbit ile mb ayrı şeyler.16mbit hızınla maksimum saniyede 1.6mb veri indirebilirsin.(adil kulanım kotası var ayrıca onu geçtiğide hızın 3mbit te iner
300 kbit ile indirebilirsin o zamanda maksimum.
Ayrıca 16Mbit hızın mak. kulana bileceğin hız .senin merkez ptt uzaklığına göre hızın 11mbit te olabilir 12 yada 13 te.(söşleşmede yazıyor bunlar)
günceleme gelmemesinin sebebi türkiyede markanın yaygın olmaması.Ben 4-5 aydır kulanıyorum 32gb versiyonunu hiç bir sorun yaşamadım hattım vodafon. -
quote:
hocam cok kisa net bir cevabi var. anlamiyorum nasil yapilacagini. okudum aslinda, hatta donup donup okudum ama ifadeler o kadar anlamsiz geliyor ki.. hani birisi cikip tane tane yazsa yapacagim ama.. cikip anlatmis mesela baska bir sitede bir arkadas, 1. adimdan 2. adima gecerken bile bu ne ya dedigim cok sey oluyor. bu islerle ucundan berisinden ugrasanlar icin kolaydir elbet yapmasi ama benim icin en azindan internette yazilanlari yapmak imkansiz. cunku turkce yazmamislar mecbur huawei beyi bekliyoruz aylardir.
Hocam yardimci olmak isterim ama bende pek anlamiyorum gozumu karartip yaptim ben
-
Huawei ascend mate 7 cihazimi satiyorum isteyen olursa pm atabilir....
hocam bu dediginizi yeni ogrendim. sagolun bilgi icin. ancak ayni modeme baglanan baska telefonun hizi neden cok daha fazla oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X