Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hız bir çok şeye göre değişir.ayarlardan indirme hızını görüntülemek için bir secenek var onu aç .Sen nasıl test ettin iki telefonun indirme hızın
  • https://play.google.com/store/apps/details?id=com.internet.speed.meter.lite

en iyi net kullanim miktarini gosterme programi gunluk vede aylik wifi veya mobil internet kullaniminizi hesabini tutar.Ne kadar harcadiginizi gosterir.Ayrica hizinizi bildirim panelinde anlik gosterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungtan sıkıldığım için galaxy s5 'i satıp bu cihazi alicaktim ancak yorumlarınız pek ic açıcı değil arkadaşlar .
    Şu gec bildirim gelme işi benim için önemli o sorun hala devam ediyor mu ?

• albatros86 A kullanıcısına yanıt
    ben 4-5 aydır kulanıyorum hiç sorun yaşamadım.(teksorun güncelemelerin türkiyeye çok geç gelmesi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatros86

Samsungtan sıkıldığım için galaxy s5 'i satıp bu cihazi alicaktim ancak yorumlarınız pek ic açıcı değil arkadaşlar .
    Şu gec bildirim gelme işi benim için önemli o sorun hala devam ediyor mu ?

Telefonda Sarz suresi malzeme kalitesi stabilitesi onemli diyosan ve rom isinden de biraz anliyosan hic dusunme derim bildirim sorunu cozuldu sikinti yok

• Bildirim çubuğundaki kısa yollardaki çoklu ekran fonksiyonunu kullanan var mi arabada ki ekrana telin ekranini vermek icin kulliliyor mu?
    Mirrorlink diyorlar o biz de çoklu ekran demek mi?

• feyzal59 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Dediğini smart tvlerde yapabiliyorsun.Arabadaki ekranın desteklemesi lazım böyle bir bağlantıyı.
  • Arkadaşlar bu cihazda "Lock screen notifications" yani kilit ekranı bildirimi varmı ? Lollipop cihazlarda ve iphone de olan gibi ?
  • An itibariyle Android 6.0 yani Marshmelow'un Final Surumu B522 kodlu rom ' un ciktigini ogrenmis bulunmaktayim nasipse musait zamanda yukliycem.Hayirli olsun tabi bu dediklerim Cihaz kodu EU olanlar icin gecerli vede Turkpda da anlatim.var

• 6.0 bir kaç haftadır var da indirmek için bi yer var mı ?? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chizyo

6.0 bir kaç haftadır var da indirmek için bi yer var mı ?? :)

Yanlisiniz var hocam 6.0 bikac aydir var ama beta bahsettigim Final Sürümü daha Sali gunu cikdi ota idi suan full Yayinlandi.

Link istiyorsaniz Turkpda da var .Fakat ayrintilari okumadan yuklemeyin cihaziniz.Brick olabilir.

• Ne lanet firma. Türkiye için henüz 5 vermediler.

• Merhaba

Benim Mate 7 Telefon AVEA ile açılıyordu bende Uygulamarı takip ederek Normal Rom yükledim ve 5.1.1 B324 yükledim Ardından 6.0 yüklemek istedim yanlış işlem sonucu telefon Göçtü Şuan Şuan Huawei yazıyor ve açılmıyor sadece Fastboot moduna giriyor bana bu konuda yardımcı olurmusunz
    uuz bir yerlerde yanlışlık yaptım Tekrar eski haline nasıl Döner
  • An itibariyle Marshmelow'dayım

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

Detaylı anlatım Turkpda sitesinde var.
    Marshmelow 6.0 (B513 de olanlar OTA ile Daha sonra isterlerse Full B522 Romu İle Geçebilirler)
    B522 Full roma sadece Stock Recovery Ve Rootsuz olan B331 ( Lolipop) üzerinden geçilebiliyor
    Tüm işlemlerde kilit ekranı deaktif edilmeli parmak izi deaktif edilmeli vede usb hata ayıklama kesinlikle açık olmalıdır.
    Android 6.0 Marshmelow Sadece Lolipop da (B331) vede Beta 6.0 (B513) de olanları ilgilendirmektedir.Diğer romlardan geçiş Yaparsanız telefonunuz Brick olur.

Rom geçişlerinde vede Fabrika ayarlarına çevirmede mutlaka "Root Kaldırılmalı-Stock Recovery Yüklenmeli-Parmak izi ve Diğer kilitler deaktif edilmeli Vede USB Hata Ayıklama açık olmalıdır.

Arkadaşlar 2010 dan beri Android kullanırım çok telefonda yazılım işlemleri gerçekleştirdim İphone Samsung HTC LG Nexus.. Ama Huawei çok sevmeme ragmen tek eksi yönü Rom işlemleri sandığınız kadar yada şöyle söylim yukardaki markaların işlemleri kadaar basit değil .Hem rom yüklemek hem fabrika ayarlarına çevirmek hem geri dönüş (Rollback) yapmak Bu markada hakikatten Cins ancak Yazılım ve saf android olması sebebiyle Nexus dan sonra Donanımı ve yazılımı uyumlu stabil ve daha çok saf androdide benzeyen vede yakın olan huawei derim.İşte bu yüzden kullanıyorum.O yüzden bahsi geçen sitede anlatımlar var ama çokda eliniz yatkın deilse uğraşmayın derim.Zira Tüm sorumluluk size ait.Yazım uzun oldu ama kusura bakmayın.

• mayrukcan M kullanıcısına yanıt
    dostum bende aynı durumdayım çözüm bulursan yaz .. bende araştırıyorum
  • oldu malesef :) ayrıntıları okusanızda yazılanları tam olarak yapsanızda olma ihtimali var ve çözümü yok şuan için.
  • Arkadaslar belki tam cokmemis olabilir telefon yani buna soft brick dyoruz.
    Yani kurtarilabilir biseyler olabilir,Vaktim olsa yardimci olurum fakat sizden ricam Turkpda da Konulari var altina mesaj yazarsaniz basda Skorpi hocam olmak uzere yardimci olacaklardir.

• Skorpi Hocamın katkılarıyla ilerleme sağlıyorum Kendisine yardımlarından dolayı Minnetdarım
  • mayrukcan M kullanıcısına yanıt
    düzeltebildinmi?
  • Sevindim arkadaslar adiniza.İnsallah kurtarirsiniz.Bu telefon rom islerinde biraz cins bi telefon.Umarim kurtarirsiniz.Ben suan Marshmelow u test ediyorum.Ozellikle pil suresi benim icin onemli sayet begenmezsem geri rollback yardimiyla 5.1.1 e geri donebilirim.Testim bugun biter bakalim artik duruma gore.

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.