Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B137SP03 ve B120SP04 tenmi bahsediyorsun.Bunları yükleye bilirsin.Sorun çıkmaz.

tüm işlemeleri yaptığında internetten tl10 için rom bulup yükleye bilirsin.
  • chizyo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Deneyeceğim umarım sonuç alırım. Zira telefonu severek kullanıyorum lakin 4.4' te rehber donma sorunu var.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    tr kodunu kaldırdıktan sonra burdan tl10 için olan romları yükleye bilirsin.

http://www.carbontesla.com/firmware-ota-section/huawei-firmware-ota-collection/huawei-ascend-mate-7-firmware-ota/
    ben android 6.0 olan B522 nolu romu kulanıyorum bir haftadır gayet güzel şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım.
    Nihayet yapabildim. Yanlız ben sistem dosyalarına müdahale ile çözdüm. Şuan için 5.1.1 yükledim. Biraz kurcalayayım sonra 6 yüklerim. ilginiz ve yardımınız için teşekkür ederim.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    sistem dosyalarına müdahale derken ? nasıl bir işlemden bahsediyorsun
    Yöntem bu

ALINTIDIR

-Bootloader Kilidini açmak
    -File Explorer ve ES Explorer tarzı dosya yöneticisi
    Buradan ES Explorer indirebilirsiniz
    -stock recovery ve custom recovery yedekkleri (nolur nolmaz diyerek)
    -full backup almanız işleme başlamadan
    -OEM info Dosyası (Buradan indirebilirsiniz)

2. Yöntem

=>Adım 1...
    İlk olarak *#*#2845679#*#* yaparak ülke kodunun ne olduğunu öğreniyoruz..

=>Adım 2..
    Dosya yöneticinize root yetkisi veriniz.
    Sonrasında ''/data'' konumuna giderek custom.bin dosyasını açıp Avrupa versiyonu yazılımlar için hw/eu yazınız.
    Bu custom.bin yoksa yeniden oluşturun.

Düzenleme bittikten sonra izinleri rw-rw-rw olmasına dikkat ediniz.

=>Adım 3...
    İndirdiğiniz oeminfo.rar içindeki oeminfo.exe nin .exe kısmını siliniz sadece oeminfo kalsın adı.
    oeminfo nuzu /dev/block/platform/ffıfe000.dwmmco/by-name konumu içine yapıştırın. Silip kopyalamak yapmayın üzerine yapıştırın.
    Bu dosyanın izinlerinin de rwxrwxrwx olmasına dikkat gösteriniz.

=>Adım 4...
    Son olarak cihazınızda *#*#2846579#*#* yaparak Network Information Querty oradan da Vendor Country Infoya gelip ulke kodunuzun değiştiğini görün yoksa baştan yeniden kontrol ediniz.

=>Adım 5...
    Linkini vereceğim Huawei Extractor ile hangi versiyon UPDATE.APP yi yükleyecekseniz, onu bu program ile açıp içinden verlist.img yi çıkarınız. Elinizde olan Verlist.img yi Notepad+ ile açıp ilk satırda yazan kou cihazınızda yüklemiş olduğunuz dosya yönetici ile build.prob içine ro.build.display.id= satırında ''='' ten hemen sonra yazınız.

Not: build.prob dosyası /system klasörü altında bulunmaktadır.

Örneğin: ro.build.display.id=HDHV00R00C00B03 gibi olacak son haliyle.

=>Son adım 6..

En son SD Kartımıza ''dload'' isimli bir klasör oluşturacağız ve kullandığımjız verlist.img hangi romdan alınma ise bu dload klasörüne kopyalayacağız.

Rom dosyasının yanına %96 dda hata almamak için UPDATE_cust.app dosyasını da ekleyiniz.

Sonrasında Ayarlar=>Güncelleme Merkezi=>Yerel güncelleme bölümünden telefonumuzu güncelleyeceğiz.

• merhabalar
    32gb mate 7 alarak aranıza katılmış bulunuyorum
    g7 den arayüze alışık olduğum için çok zorlanmadım
    ama bir iki konuda yardımınıza ihtiyacım var
    telefonda whatsap bildirimi gözükmüyor
    içinde 4.4.2 var güncellemeyi tarattıgımda yeni güncelleme yok diyor otg güncelleme yok mu
    birde son olarak uygulama gizlemek için ne yapılması gerek
    cevaplarınız için teşekkürler
  • gigabit78 kullanıcısına yanıt
    Türkiye için güncelleme yok. Bildirim sorununu lollipop yükleyerek çözebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 7 alacagim bgun bende kismetse telefonun sahibi 5.1.1 yuklu dedi orjinal guncellemesi mi acaba arkadaslar yoksa kendi yukledigi rom mudur bilgisi olan var mi tesekkurler

• PreD kullanıcısına yanıt
    Cihaz aveadan alinmissa hala kitkatta kendi yuklemistir ama sorun yok yuklemesi cok daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: haliba

Ekran gümledi hiç yaptiran oldumu kaça yaptiririz acaba

http://consumer.huawei.com/tr/support/sparepart-price/index.htm

Orijinal parca fiyatlarına buradan bakabilirsiniz işçilik dahil fiyatlara. sakarya civarı cihazi tamamen brick olan varsa fasboot ekranı dahi hata veren onlara da yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1654 -- 4 Mayıs 2016; 23:52:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: escobar1945

Yetkili servis artık cihan elektronik tir .....teleservise gönderme pişman olursun hem sony cihazlara da servis hizmeti veriyorlar cihan elektronik ten 1 haftada gelicek cihaz teleservisten tahmin bile edemiyorum gerisini sen düşün..

Teleservice ekrani 1 gunde degistirip geri kargoluyorve ekrani degistiriken orta kasa panelide degistiriyor cihazin ekran cercevesinde beyaz kisimda ezikler varsa yenilenmis oluyor cihaz sifir gibi elinize ulaşıyor

• Teleservice ekran degisim suresi

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

Cihazin serviste kaldigi toplam sure 9 bucuk saat Teleservice ne zaman cihaz gondersem 1 -2 gunde geri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty1654 -- 5 Mayıs 2016; 0:20:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-yurddisindan-gelirken-aldigim-mate-7-temperli-cam-ekrankoruyucu-297556035/detay

ikinci el satış yerimi burası hocam , şikayet etmekmi gerek illaki....
  • Kolay gelsin arkadaşlar biriyle konuşurken karşı tarafın sesi çok az geliyor hele bide dışardaysam hiç duyamıyorum bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: omcu

Kolay gelsin arkadaşlar biriyle konuşurken karşı tarafın sesi çok az geliyor hele bide dışardaysam hiç duyamıyorum bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Var benimde cihazının biri böyleydi telesrvice verdim simdi cok net ve yuksek yanlız parca değişmemiş temizlik ve güncelleme yapıldı yazıyor servis formunda

• Beyler nakit sıkışıklıgı oldu cihazimi sattım . Şuan mate 7 kullanmış ama daha ucuz bir cihaz alcak biri olarka mate7 belki 3-4 senedir en cok memnun kaldıgım cihaz oldu. 32gb model kullandım. Ve aldıgım cok az altına sattım zarar da ettirmedi talipliside var.

Takılma donma söz konusu degil
    Kolay kolay ısınmıyor
    Hiçbir soırun sıkıntı yaşatmadı oyunlarda
    Kamerası vasat üstü.
    Pil 2 gün nerdeyse çıkartıyor 1gün istedigin gibi herşey full kullan akşam gene kalıyor .
  • Kameraya atip tutanlar daha gecen hafta cektigim su assagidaki 3 fotografa bi baksinlar lutfen kameranin lensinden ziyade szin lenslerinizde bi soru var bence.

http://i.hizliresim.com/ZkGn6a.jpg
    http://i.hizliresim.com/YkzVLZ.jpg
    http://i.hizliresim.com/WkJo38.jpg

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.