Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geri dönülebiliyormu ?? oda sıkıntılı galiba..
  • chizyo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam donus var hatta kitkata bile donus var rollback sayesinde ama misal kitkata dinmek istersem once lolipopa donmem gerek.Bugun test gunum.sarj iyi gderse en azindan lolipopdako gbi Donus yapmam sayet.Suanlik memnunum

Edit: Testim bitti malesefki Marshmelow'u begenmedim pil performansi 5.1.1 de 7 saati bulurken bunda 5 saate yakin.ben 5.1.1 e geri donecem.Ayrintilari iyyce okuyup donus islemleri e gececem.Cokda bi artisi yok 6.0'ın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 23 Nisan 2016; 19:10:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei MATE 7 ile ilgili yazilim konularinda yardimci olabilirim.Azcok bilgi sahibiyim cökmüs telefonlarinizi kurtarma konusunda elimden geleni yaparim arkadaslar bunu karsiliksiz yapiyorum.Bilgim dahilinde yardimci olurum kisaca.

• bizim soruna varmı bir önerin??
    Hangi sorun?

• Benim Mate 7 Telefon AVEA ile açılıyordu bende Uygulamarı takip ederek Normal Rom yükledim ve 5.1.1 B324 yükledim Ardından 6.0 yüklemek istedim yanlış işlem sonucu telefon Göçtü Şuan Şuan Huawei yazıyor ve açılmıyor sadece Fastboot moduna giriyor bana bu konuda yardımcı olurmusunz
    uuz bir yerlerde yanlışlık yaptım Tekrar eski haline nasıl Döner ...

yukardaki sorundu ama çözdüm tşk.

telefonun hafızası 32gb olmasına rahmen şuan 3gb görünüyor bunla ilgili bir fikrin var mı??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chizyo -- 25 Nisan 2016; 19:14:56 >
  • son aylarda telefon gorusmesini bitirdikten sonra ekrana

"su anda indirilemiyor. daha sonra tekrar deneyin" diye bir yazi geliyor. sadece gorusmeleri bitirince. sebebi ne olabilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: chizyo

Benim Mate 7 Telefon AVEA ile açılıyordu bende Uygulamarı takip ederek Normal Rom yükledim ve 5.1.1 B324 yükledim Ardından 6.0 yüklemek istedim yanlış işlem sonucu telefon Göçtü Şuan Şuan Huawei yazıyor ve açılmıyor sadece Fastboot moduna giriyor bana bu konuda yardımcı olurmusunz
    uuz bir yerlerde yanlışlık yaptım Tekrar eski haline nasıl Döner ...

yukardaki sorundu ama çözdüm tşk.

telefonun hafızası 32gb olmasına rahmen şuan 3gb görünüyor bunla ilgili bir fikrin var mı??

Suan hangi romdasin o onemli ? Cihazin TL10 sanirim.O konuda fazla bi makale yok.Birde

B326 da iken hafiza normalmiydi bu sorularin cevabini ver bi.

• ilgin için tşk.Sorunu çözdüm.Şuan B522 deyim hiç bir sorunum yok.6.0 beğendim ben.
  • Bahsettiğiniz telefon TL10 3gb olan model mi

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    evet.
    Nasıl yüklediniz android 5'i. Ben ne yaptımsa ülke kodunu değiştiremedim
    ben 6 yükledim 5 i 4-5 aydır kulanıyordum zaten.

http://www.turkpda.com/konu/huawei-ascend-mate-7-ana-konu.876/page-321#post-12975

burda var detaylı anlatım.
    Ordaki anlatımlar 16gb sürüm için. Bende ki telefon 32 gb gold olan. Sizdeki de gold mu.

• Ekran gümledi hiç yaptiran oldumu kaça yaptiririz acaba

• haliba H kullanıcısına yanıt
    'huawei@fixsmart.com.tr' buraya mail atıp sorabilirsin.
    evet gold (sadece yükleyeceğin rom tl10 için olmalı) diğer anlatılanlar bire bir aynı.
    ülke kodu değiştirme bölümünde anlatılanları birebir yapsak sonuç alırmıyız. Orda bazı romların indirilip yüklenmesi söyleniyor onları yüklesek tel çöker mi.
    evet alırsın bahsedilen rom hangisi?

Bootloader Kilit Kodu nu öğrendinmi?

http://www.turkpda.com/dosyalar/huawei-ascend-mate-7-tools.36/ bu programla yapa bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chizyo -- 28 Nisan 2016; 12:37:26 >
    bootloader kilidini açtım. Benim sıkıntım Software Install Failed burayı geçemiyorum. Malum yerde bu sorunun aşılması için ülke kodunun değişmesi gerektiği yazıyor onun içinde bir kaç rom yüklenmesi gerekmekte. Yüklenmesi istenen romlarda TL09 için
  • 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.