Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler telefonunuzun kıymetini bilin nakit için sattım. şuan cok tel geldi geçti hiçbiri mate 7 gibi degil arıyor insan ya. napcaksınız güncellemeyi 6.0 alan tellerin hepsi konularına bakın aglıyor herkes .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler telefonunuzun kıymetini bilin nakit için sattım. şuan cok tel geldi geçti hiçbiri mate 7 gibi degil arıyor insan ya. napcaksınız güncellemeyi 6.0 alan tellerin hepsi konularına bakın aglıyor herkes .

Valla kardesim ayni fikirdeyim nitekim satmadim satmayida dusunmuyorum En son Resmi 6.0 yukledim sevmesim Bu cihaz icin en iyi orjinal rom Lolipopdur.

Bikere bzim halkimizda pahali olsun iyi olsun mantalitesi var.Bakiniz Samsung ve iphone simdi uzun zamandir safkan android yani nexus kullandim hakikatten Google saf android yazilimi olan nexus da Oyle hizli calisiyorki ram kullanimi minimum seviye cihaz 10 larca uygulama kurup kaldirmama ragmen kesinlikle tikanma .tekleme vs gbi sorunlarda banamisin demiyor.Aslinda burda benim en cok savundugum Yazilim/Donanim iliskisi ortaya cikiyor.En iyi donanim Nexus ve en iyi yazilim saf andorid idi bana gore Velhasil benim cihaz 3 yil sonra omrunu tamamladi ve 2-3 aylik bi arastirmadan sonra Yazilim donanim uyumu en guzel olan benim ihtiyaclarimi karsilayan Huawei mate 7 yi tercih ettim ve aldim Ve bundan sonra kesinlikle tercihim yine huawei olacak plastik yıgını yogun calisan ve asiri guc tuketen karmasik arayuzlerle gereksiz biton uygulamayi icine sokan ne samsungu...Nede Zengin isi sirf pahali telefon almak icin ellerinde elma logolu telefona para verenler kisaca iphone ki oyleki 6S plus fiyatina 2.el cok temiz 3 mate 7 alirsiniz.Sayet Huawei mate 7 nin uzerinde elma logosu olsaydi sanirim fiyati 3000 TL olurdu.

Son olarak islemciye deginmeden gecemiycem.Kirin Hisilicon huawei in kendi islemcisi Bugune Kadar LG - İphone- HTC kullanan bri olarak (Samsung u kullanmaya gerek bile duymadim kisaca denemeye) İslemcisi bu kadar performansli vede isinma sorunu olmayan gormedim.Huawei gercekden basarmis.

Bir diger noktada Root a bile gerek kalmadan Huaweide bicok root gbi uygulama ve cozumler mevcut mesela en cok sevdigim Yedekleme ..Cok harika tasarlanmis bir yedekleme uygulamasi mevcut

Sonra...telefonda gereksiz uygulama yok .Misal bir program asiri guc tukettiginde szi aninda bildirim panelinde uyariyor.Ve Arka planda calisan uygulamalara izin vermek szin elinizde.kisaca ufak ince ayarlar ile pil performansini resmen costurabiliyorsunuz.Uygulamalari parmak izi ile acma ..Gizli Kasa olusturup dosyalarinizi sifreleme.Ve aklima gelmeyen daha bicok sey

Ama uzun uzun yazmaya zamanimiz yok.Pil zaten 4100 Mah ile sınıfında gercekden ust yerlerde.Ve metal kasasi ayri bi guzel

Her ne kadar mate 7 fazla pahali olmasada Suan kullanmakdan zevk aldigim en iyi telefon bana gore hatirlarsiniz bundan 4-5 sene once yine huawei İdeosX5 cikarmisdi.Tabi o zaman bile F/P olarak ilerde tercih edilebilecek bir marka oldugunun sinyallerini vermisdi.

Yazim uzun olmus olabilir ama Mate 7 ye Sans verin deneyin ama uzunca bir sure deneyin.Zira bu telefon fiyati ve performansiyla gercekden szi memnun edecektir.Emsallerine 2000-3000 vermeye gerek yok.Kisaca benim ihtiyacimi fazlasiyla karsiliyor.Asırı memnunum Bu telefondan vede iyki almisim dyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 15 Mayıs 2016; 12:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lolipop geldi kendi internet tarayıcısı yok mu ben mi bulamıyorum

• Bizde niye yok bu güncelleme aceba

• quote:

Orijinalden alıntı: haliba

quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

Lolipop turkiye guncellemesi ota yoluyla gonderilmeye baslanmis hadi hayirlisi artik 1 sene oldu sonunda yani

Bende görünmüyor
    Sitede de görünmüyor

Aveadan aldıysanız epeg bi beklersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: arkee

quote:

quote:

Lolipop turkiye guncellemesi ota yoluyla gonderilmeye baslanmis hadi hayirlisi artik 1 sene oldu sonunda yani

Bende görünmüyor
    Sitede de görünmüyor

Avea değil hepsiburada dan aldım

• Bende hepsisuradadan aldım.

• Arkadaşlar
    Güncelleme öncesi var mıydı bilmiyorum ama tesadüfen elimde oldu tek elle kullanma özelliği devreye girdi ve ekran bi tarafa doğru küçüldü sanki telefonun ekranı küçülmüş gibi bir parmakla çok büyük rahat kullanılabilir hale geldi bu özellik note 5dede var

Huawei de bu özellik nasıl devreye giriyor bunu bulamadım yardımcı olur musunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkee

quote:

quote:

Bende görünmüyor
    Sitede de görünmüyor

Avea değil hepsiburada dan aldım

Gelir bugün yarın.

• arkee A kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>Akıllı yardım > Tek elle kullanıcı arayüzü >Tek elle düzen
    Ne tarafa küçültmek istiyorsanız örneğin sag tarafa , parmağınızi soldan sanal tuşların üzerinden sağa doğru çekin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBilgehan01 -- 17 Mayıs 2016; 6:28:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBilgehan01

Ayarlar>Akıllı yardım > Tek elle kullanıcı arayüzü >Tek elle düzen
    Ne tarafa küçültmek istiyorsanız örneğin sag tarafa , parmağınızi soldan sanal tuşların üzerinden sağa doğru çekin

Çok teşekkürler ya böyle güzel bir özellik yeni keşfettim

• chizyo kullanıcısına yanıt
    Kardesim takas ettim cihazi dayanamadim cok skti beni gubcelleme ayni arayuz :))

• ooo guncelleme gelmis. aglamiyorum gozume lolipop kacti.

edit: guncelleme cok iyi ancak internet tarayici gitmis chrome tek secenek kalmis gorunuyor. apk'si mevcut mudur acaba? chrome'a oldum olasi alisamadim zira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohtmm -- 20 Mayıs 2016; 1:47:08 >
  • Bizde hala yok

• tarayici icin boat browser oneririm denemeyen varsa. huawei'nin kendi tarayicisini hic açmadim herhalde 1 senedir😂.

ben n11'den almıştım avea romu degil ama güncelleme gelmedi. sadece klavye degismis o da sanırım google keyboard güncellemesi.

• Elimde kapali kutu acilmamis iphone 5s var, bir telefoncu tanidigim da mate 7 1 aylik neredeyse kullanilmamis var takas yapsam dogru olurmu? Hali hazirda gr5 kullanicisiyim ama buyuk ekran seviyorum daha buyuk

• Su anda mate 7 nin sıfırını bulmanız piyango tutturmak gibi birşey zaten büyük ekran olsun illa diyorsanız takas edilebilir elbette

• gps performansı nasıl arkadaşlar?
    mtk ve snapdragon işlemcilerin gps performansını biliyorum.
    bu hangisine yakın?

• Lolipop TR ye verilmeye başladı dediniz nerede hani, o da mı yalan olacak !!!
  • ya bu telefon hala avrupa pazarında mı? ben arastırıyorum bulamiyorum ben sindi bulgaristanda oturiyorum galiba sar degeri yuksek diye artik satista deil galiba bsy bilen varmi??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idaet1233 -- 24 Mayıs 2016; 14:23:24 >
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.