Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

Arkadaşlar merhaba asus zenfone selfie kullanıyorum ve artık deģiştirmek istiyorum telefonumu mate 7 ile ilgili sorum olacak size ben çift hat kullanıyorum mate 7 de çift hatlıymış fakat aynı anda hem çift sim ve hafıza kartı kullanabiliyormuyuz,mate 7 ile g8 arasında kaldım fakat g8 tek hatlıymış galiba.

Kardeş asla ama asla alma çok pişman olursun

Ne yaptın hacı sen. O kadarda değil hani. İki gün giden şarjı 6' kocaman ekranı sorunsuz wi-fi ve şebeke çekimi 4g falan da falan. Tek kusuru güncelleme o da göreceli bir durum kimine kusur kimine değil.

Yetmiyor kardeşim yetmiyor. O saydıkların yeterli değil malesef. Neler çektim neler çok soğudum. Sen hele bi cihazını servise gönder ozaman tekrar görüşelim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsantrasyon. -- 15 Mart 2016; 22:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki teşekkür ederim kardeşim gerçi 200 küsur sayfalık konusu var memnun olanlarda var fakat arada kaldım şimdi,alacağım telefon mutlaka çift hatlı olmalı hala kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _denzel_ -- 16 Mart 2016; 11:27:55 >
  • Şu başlıga gıcık oldum.lolipop gelmedi kardeşim.....

• Bizde telefonu sattık....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _denzel_

Arkadaşlar merhaba asus zenfone selfie kullanıyorum ve artık deģiştirmek istiyorum telefonumu mate 7 ile ilgili sorum olacak size ben çift hat kullanıyorum mate 7 de çift hatlıymış fakat aynı anda hem çift sim ve hafıza kartı kullanabiliyormuyuz,mate 7 ile g8 arasında kaldım fakat g8 tek hatlıymış galiba.

Kardeş asla ama asla alma çok pişman olursun

Ne yaptın hacı sen. O kadarda değil hani. İki gün giden şarjı 6' kocaman ekranı sorunsuz wi-fi ve şebeke çekimi 4g falan da falan. Tek kusuru güncelleme o da göreceli bir durum kimine kusur kimine değil.

Yetmiyor kardeşim yetmiyor. O saydıkların yeterli değil malesef. Neler çektim neler çok soğudum. Sen hele bi cihazını servise gönder ozaman tekrar görüşelim ;)

bütün şanssızlıklar da sizi bulmuş.ben de mate 7 var çok memnunum ...Birçok tlf'da ek programlar(clean master gibi) ile yapılan şeyler mate 7 nin kendisinde yüklü geliyor.Güncelleme de varsın geç olsun.Aynı zaman da huawei talkband b1 almıştım ekran sorunu yüzünden servise(cihan elektronik) gönderdim.Yerine 10 gün içinde talkband B2 gönderdiler!!!

• Selamlar daha önce olduğunu tahmin etmediğim şekilde ekranim küçüldü.digital ekran oranı Çerçeveye nazaran eşit oranda küçüldü özellikle home tuşu ve kenarlara baktığımız zaman anlaşılıyor bu olay normal mi daha önce başına gelen var mı ? Yoksa benim hüsnü kuruntum mu ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!
     Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leyman71 -- 22 Mart 2016; 13:26:08 >

• Ilginç ama küçülmüş ekran....bence grafik kartila alakalı gibi.bi formatlayın telefonu

• Merhaba benim mate 7 avea dan alınma değil ve doğal olarak avea romu yok boatloader kilidi ni açarsam herhangi bir custom rom yükleyebilir miyim teşekkürler..

• biri bana yardım etsin boot kilidini açıyorum b137 sp3 rom u kurduktan sonra b120 sp4 ü kurmuyor failed veriyor kaç kere denedim kafayı beyni yakcam
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Sizin ekran full çerçeveyi mı kapsiyo kullanan biri ile koordine kurdum normal küçük değil dedi benim ekran için onunkide öyleymiş fabrika ayarlarinada döndürdüm sizinkinin fotosunu bi gonderir misiniz
  • lacromain kullanıcısına yanıt
    http://www.turkpda.tk
    Bağlantıya git.... anladığım kadarı ile avea rom dan kurtulmaya çalışıyorsunuz bununla ilgili turkpda derdinize derman.... oradakiler bu konunun sahibi ve tecrubelileer...

• oraya bakarak başladım gayet güzel açıklamışlarda ama bende bi yerde tıkanıyor belki burda bilen vardır diye yazdım
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-mate-7-nillkin-tpu-altin-rengi-dunyanin-en-kaliteli-kilifi-284990914/detay

Mate 7 me aldigim mekummel uyumlu kılıfımı satıyorum.çok menmun kalırsınız arkadaşlar ptt kargoyla 5 tl heryere kargolarım saygılar

• Bir digeri kılıfta bu arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-aksesuar-mate-7-slim-armor-284993219/detay

25 tl'ye o kiliftan 4 tane aliniyor. uzerine 4 tane dokunmatik kalem ve 8 tane ekran koruyucu veriyorlar.

Zamanla şeffaf kılıfta sararma oluyor mu?

• vizart V kullanıcısına yanıt
    cihazda yanlış kullanımdan dolayı oluşan hasar bedeli, cihaz fiyatının yüzde bilmemkaçından yüksekse, meydana gelen diğer arızalar da garanti kapsamı dışında oluyor.
    Bu bahsettiğim bütün servisler için geçerli olmak kaydıyla, yüzdelik oran markadan markaya, üründen ürüne değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvz001 -- 27 Mart 2016; 10:54:59 >
  • ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Evet cin malı şeffaflar sararıyor.
    Ben 2ay önce 10tl aldım sarardı.

• Arkadaşlar telefonum pdf dosyalarını artık açmıyor. Önceden açılıyordu ama şimdi ne oldu anlamadım. Yardımcı olurmusunuz

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    benimki aldigimdan beri acmiyor. google pdf goruntuleyici indirdim play store'dan mecbur.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.