Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    elındekı sarz aletı huawei mı yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza lacar

Evet dostum orijinalden farkı yok. Adaptör evde yoksa fotoğrafını atardım.
  • forza lacar kullanıcısına yanıt
    orjınal 2.0 amper dır 2.0 amperlık sarz aletı bulmaya calıs cunku bataryayı bozabılırsın yada erken tukenmesını sebeb verebılırsın ayrıca 4 saate sarz edersın
  • Arkadaş büyük ihtimalle başka bir huawei model telefonun şarj aletini aldı mesela benim ki Ascend p1 şarj adaptörü 5V 1A akım veriyor. Amperi değeri 2 amperden küçük olduğu için bataryayı bozacağını pek sanmıyorum ama şarj süresi iki katına çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

orjınal 2.0 amper dır 2.0 amperlık sarz aletı bulmaya calıs cunku bataryayı bozabılırsın yada erken tukenmesını sebeb verebılırsın ayrıca 4 saate sarz edersın

Teşekkürler dostum peki bana önerebileceğin teknosada falan satılan farklı marka 2 a şarj aleti var mı uygun fiyatlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazrfv

Arkadaş büyük ihtimalle başka bir huawei model telefonun şarj aletini aldı mesela benim ki Ascend p1 şarj adaptörü 5V 1A akım veriyor. Amperi değeri 2 amperden küçük olduğu için bataryayı bozacağını pek sanmıyorum ama şarj süresi iki katına çıkar.

Evet ortalama 5 saati buluyor tam şarj etmesi. Teşekkürler ben de diyorum neden bu kadar geç dolduruyor.
  • quote:

Evet dostum orjinal gibi ama amper 1a yazıyor

şundan bi farkı yok. Malzeme olarak da çok iyi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Kuon kullanıcısına yanıt
    buyuk bı ıhtımalle huawei nin orjınal sarz aletlerındendır ama mate 7 nın degıl yoksa 5 saatte sarz etmes ve fırın gıbı ısınmaz kendı orjınal sarz aletı toplamda 2 saate sarz yapıyır.45 dk da %45 sarz yapıo orjınal sarz aletı.bence huwei musterı hızmetlerını ara sazr aletınden bahset orjınal sarz aletı bulabılecıgın bır yerın olup olmadıgını sor eger yardımcı olamazlarsa ınternetten bakıcaksın artık ama ılk once huawei müsterı hızmetlerını ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 27 Şubat 2016; 0:41:59 >
    http://urun.n11.com/sarj-cihazi/huawei-p6-p7-p8-g7-orjinal-sarj-aleti-orjinal-kutuda-2amper-P90325114 bu sıtede bıtane buldum gıbı satan fırma kendıne baya bı guvenıyo degısım,kullandıktan sonra ıade gıbı bıseyler yazmıs memnun kalmassan gıb ama satan fırmanın telefonu varsa ara bı sor orjınalmı degısım olurmu bozuk gelırse dıye sor zaten alıp sarz ettıgınde 2 saatte dolarsa orjınaldır dıye dusunurum ama genede huweı yada servısı bı ara ondan sonra bu lınke yonel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 27 Şubat 2016; 1:55:20 >
  • quote:

http://urun.n11.com/sarj-cihazi/huawei-p6-p7-p8-g7-orjinal-sarj-aleti-orjinal-kutuda-2amper-P90325114 bu sıtede bıtane buldum gıbı satan fırma kendıne baya bı guvenıyo degısım,kullandıktan sonra ıade gıbı bıseyler yazmıs memnun kalmassan gıb ama satan fırmanın telefonu varsa ara bı sor orjınalmı degısım olurmu bozuk gelırse dıye sor zaten alıp sarz ettıgınde 2 saatte dolarsa orjınaldır dıye dusunurum ama genede huweı yada servısı bı ara ondan sonra bu lınke yonel

Yardımların için teşekkürler dostum.

Rica ederim elimden geldigi kadariyla

• Ekranda beyaz leke sorunundan dolayı huwai yetkili servisi fixsmart cihan elektronike gönderdim. 15 gün gelmez derken bi baktım 2 günde geri gelmiş. Ekrandaki beyaz lekelerde gitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 27 Şubat 2016; 17:40:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Ekranda beyaz leke sorunundan dolayı huwai yetkili servisi fixsmart cihan elektronike gönderdim. 15 gün gelmez derken bi baktım 2 günde geri gelmiş. Ekrandaki beyaz lekelerde gitmiş.

Hocam bende de aynı sorun var siz istanbulda mısınız elden mi verdiniz. Ekran mı değişti yoksa tamamen sıfır mı gönderdirler.
  • beyaz leke kronık sorun cogu mate 7 de var. garantıden ekran degısıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeyyan

beyaz leke kronık sorun cogu mate 7 de var. garantıden ekran degısıyor.

bu leke çoğalıyor mu hocam?
    İstanbul da degilim. Kargoyla gönderdim. Ekran degisti sadece.

• onbasiii O kullanıcısına yanıt
    quote:

Huawei Mate 7 16GB-Beyaz
    25.2.2016, Ürün Tamir Edildi
    16.2.2016, Ürün Kargodan Teslim Alındı
    15.2.2016, Ürün Müşteri Tarafından Kargoya Verildi
    12.2.2016, Müşteri Gönderi Onayı Verildi

onarıma ancak gönderebildim. güncellemeler yukarıdaki gibi. ürün hala elime geçmedi. mesaj attım şimdi cevap bekliyorum.
  • ndrshn N kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam;
    ürünü nereye verdiniz hocam hangi servise bende de 32 gb olan var servise vermek istiyorum ama nasıl bilmiyorum.
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    hepsiburada.com'a yolladım oradan almıştım.
  • Direk fixsmart a gönderin 2 günde geliyo.

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.