Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Lafla büyük firma olunmaz icraatla büyük firma olunur.sen 2.8 bin tln den mate 8 satacaksın .sattıktan sonra kimseyi tanimayacaksin. Hanı nerde 2 ay oldu.beta dagitali.insanları oyaliyorlar.neyse eleştirmeye yıl.şimdi huawei fanatikleri kızarlar hemen...

Mate 8 linki ver de satın alayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2gun önce 2 el aldim 850tl temiz 5 aylik bir cihat bence cok hoş her açidan
  • Merhaba arkadaslar bir kac arkadas teleservice sallamis bugune kadar bir cok marka model telefon kullandim ve servisleri ile muhattap oldum istisnasiz iclerinde en basiti en ucuzu en kotusu en cakali basari denen servis gorunumlu kalpazanlardir. Teleservice ile iki defa muhattap oldum mate 7 sayesinde ilkinde ekranda beyaz leke vardi verdim 10 gunde ekrani degistirip geri verdiler ikicisi ise bir kac gun once telefonu cebimden dusurdum dik olarak kosesinin ustune ve ekranda goruntu gitti kirik falan yok ama yukardan asagi cizgi cizgi goruntu var kaldiki daha once dusurmem sonucu ekranla kasa arasinda buyuk bir acilma vardi her neyse verdim servise (izmir servisi bu arada) 24 saat gecmeden ertesi gun onarim tamamlandi telefonu alabilirsiniz diye msj geldi gittim telefonu aldim ekran degismis kasa acikligi giderilmis sekilde bana urun teslim edildi illaki bu servisin magdur ettigi kisiler vardir ama bir cok kisi yolu dusmeden atip tutuyo burda once deneyin sonra yorum yapin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Atip tutmuyo.Her telden herseyde sknti yasayan olabilir.O Senin sansina rasgelmis.

Bende mate var ama Allah korusun vede bidaha teleservise dusurmesin .

Zira 3 yil once HTC desire HD kullandigimda arizalan telefonumu teknisa uzerinden bu lanet olasi servise yolladim.Bi gonderdiler tamam dediler.bu seferde telefon kendi kendine kapanma sorunu cikdi.16-17 gun gecdi bu arada sonra dedim lanet olsun yine yolladim bi 15-20 gunde oyle gitti anakart degistiler yolladilar.Bu seferde bi bakdim telefonu acarken kenardan ciddi anlamda kasa deforme olmusdu yer yer tam oturamamis.bolum vardi.Hatta titresimde calismiyordu.Allah belalarini versin dedim.aldim sonra brine sattim.Suan mate var korkuyorum bisey olursa bu lanetlere yolluycam dye tanidigin yoksa isin sansa kalmis.Bu servisde.gumruk memuru gbiler.İnsaflarina kalmis hersey.

• Lolipop yalan oldu heralde

• Telefonun android sistemi çok güç harcıyor 2 kez format attım yinede düzelmedi gece sarja takip sabah alırım bu sabah pil yüzdesi %98 de aldım sarjdan android sistemi gücünü nasıl düşünebiliriz TSK.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozay -- 22 Şubat 2016; 9:48:34 >

• Form a girip okuyan arkadaşlar başlık kısmında lolipop geldi yazıyor.ama lolipop ota dan dağıtılması haberiniz olsun.gelen giden birşey yok.... İnsanları kandırmaya lık dikkat edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Form a girip okuyan arkadaşlar başlık kısmında lolipop geldi yazıyor.ama lolipop ota dan dağıtılması haberiniz olsun.gelen giden birşey yok.... İnsanları kandırmaya lık dikkat edin...

Doğru söylüyorsun hocam aynen:))
  • Arkadaslar mate 7yi 7aydir sorunsuz kullaniyorum gayette memnunum yalniz soyle bir sey farkettim 4gun oncesinde basladi bu durum telde nette falan degisik islemleri yaparken tel birden agirlasiyor kasiyor durduk yere daha once baya akiyordu tel anlam veremedim. Lollipop guncellemesi yapmadim phone manager kismina giderek acik uygulamalari kapatiyorum tel kendine geliyorda cok sIk olmaya basladi..
    Ayni sorun yasayan veya onerisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaisas

Arkadaslar mate 7yi 7aydir sorunsuz kullaniyorum gayette memnunum yalniz soyle bir sey farkettim 4gun oncesinde basladi bu durum telde nette falan degisik islemleri yaparken tel birden agirlasiyor kasiyor durduk yere daha once baya akiyordu tel anlam veremedim. Lollipop guncellemesi yapmadim phone manager kismina giderek acik uygulamalari kapatiyorum tel kendine geliyorda cok sIk olmaya basladi..
    Ayni sorun yasayan veya onerisi olan var mi?

Güç tasarruf modunu kapatın normale alın.birde lolipop güncellenmesini yapmadım demissiniz. Lolipop gelmediki nasıl yapmayı düşün7yorsunuz.

• Bazi yerlerde goruyorum rootlayip lollipop yukluyorlar diye goruyorum sonra sikayet ediyorlar diye gordum o yuzden dedim. Guc tasarruf moduna bi bakayim Ben tesekkurler

• http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/index.htm?keyword=mt7

Soyle bir sey gordum guncellemeler bolgesel olabilir

• Arkadaşlar huawei mate 7 aldım telefonu telefon şarjda iken kapalı dururken ekran 30 sn ye de falan bir açılıp kapanıyor kendi kendine. Sebebini bilen var mı.
  • Telefonu satıyorum arkadaşlar ilgilenenler pm atabilir. Mate 7 32 gn gold

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Kaç para kardeş

• Arkadaşlar birinci soruma cevap vermediniz buna verirseniz sevinirim.

Telefonda beyaz ekranda daha belirgin 2 tane beyaz kısa çizgi var alt taraflarda fakat çok belirgin değil çok çok dikkatli bakarsanız gözüküyor.
    Telefonu 2. el olarak aldım daha 20 ay garantisi var tabi garantisi devam ediyor mu yoksa garanti dışı mı bilmiyorum sorum şu bu beyaz ışıklar ilerde daha da belirginleşir mi (belirginleşmezse pek umursanılacak bir şey değil) yoksa bir şekilde garantiye mi göndereyim?

Edit: Şimdi sorgulama yaptım 2017 7. aya kadar garantiliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuon -- 23 Şubat 2016; 22:47:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuon

Arkadaşlar birinci soruma cevap vermediniz bari buna verin. Telefonda beyaz ekranda daha belirgin 2 tane beyaz kısa çizgi var fakat çok belirgin değil çok dikkatli bakarsanız gözüküyor. Telefonu 2. el olarak aldım daha 20 ay garantisi var tabi garantisi devam ediyor mu yoksa garanti dışı mı bilmiyorum sorum şu bu beyaz ışıklar ilerde daha da belirginleşir mi (belirginleşmezse pek umursanılacak bir şey değil) yoksa bir şekilde garantiye mi göndereyim?

Edit: Şimdi sorgulama yaptım 2017 7. aya kadar garantiliymiş.

Beyaz leke git gide artıyor.garantisi nerden sorgulariniz size zahmet acil bende cvp bklyrm
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Buradan hocam:http://consumer.huawei.com/tr/support/warranty-query/index.htm

Git gide arttığına eminsiniz değil mi?
  • Bende telefonu 2.el aldım kaç telefona baktım hepsinde vardı. olmayanini buldum.aldım.leke olanlardan biri dediki aldığında yoktu.zaman zaman artarak bu hale geldi.ben alalı altı ay oldu cokkkk ufak bi tanede bende oluştu.bu durum hiç hoş değil olabildiğince can sıkıntısı
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.