Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba arkadaşlar
    hepsiburada dan mate 7 32gb tel almıştım
    telefon çok garip örneğin birisi arayınca rehber de kayıtlı olmasına rağmen bazen kişinin ismi resmi falan çıkmıyor.
    rehbere, mesajlara, galeriye vs herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda tel donuyor ve öyle bir süre bekledikten sonra uygulama açılıyor.
    birde telefon en çok şarjı tel beklemede yiyor örneğin 3 saatlik bir ekran süresi pilde %20 tüketim gösterirken telefon beklemede %30 larda gösteriyor ve sinyalsiz kalma süresi %3 , 5, 10 falan gösteriyor bu arada sinyalsiz kalma şansı yok telin tamam evde telefon iyi çekmiyor ama hiç sinyalsiz kalmıyor.
    şebeke ayarlarınıda değiştirerek test ettim. sadece 2g - 3g/2g - 4g/3g/2g hepsini denedim ama sonuç aynı ne yapmamı önerirsiniz acaba

wipe falan yapsam düzelir mi ki

Merhaba arkadaşlar;
    konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mıdır.

• quote:

quote:

merhaba arkadaşlar
    hepsiburada dan mate 7 32gb tel almıştım
    telefon çok garip örneğin birisi arayınca rehber de kayıtlı olmasına rağmen bazen kişinin ismi resmi falan çıkmıyor.
    rehbere, mesajlara, galeriye vs herhangi bir uygulamaya girmeye çalıştığımda tel donuyor ve öyle bir süre bekledikten sonra uygulama açılıyor.
    birde telefon en çok şarjı tel beklemede yiyor örneğin 3 saatlik bir ekran süresi pilde %20 tüketim gösterirken telefon beklemede %30 larda gösteriyor ve sinyalsiz kalma süresi %3 , 5, 10 falan gösteriyor bu arada sinyalsiz kalma şansı yok telin tamam evde telefon iyi çekmiyor ama hiç sinyalsiz kalmıyor.
    şebeke ayarlarınıda değiştirerek test ettim. sadece 2g - 3g/2g - 4g/3g/2g hepsini denedim ama sonuç aynı ne yapmamı önerirsiniz acaba

wipe falan yapsam düzelir mi ki

Merhaba arkadaşlar;
    konu ile ilgili yardımcı olabilecek var mıdır.

Hocam resetle telefonu okadar soruna tek tek cozum bulamasin resetleyincede duzelmiyorsa farkli bir room kurmayi dene yine olmassa servise ver baska yapacak birsey kalmiyor geriye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Android 6.0 beta programı başlamış.

http://www.teknolojioku.com/haber/huawei-ascend-mate-7-icin-android-60-beta-programini-baslatti-33334.html

Lolipop alamadık, bu da ne şimdi ya:(
  • Evet dogru. turkpda dan takip ediyorum.

Suan Misirda bile beta test dagitilmaya baslanmis.Almanyada dagitima baslanacak 1-2 gune.

isin ilginc yani Turkiyede hala lolipop verilmedi.

bende suan lolipop yuklu bakariz stabilse yukleriz yoksa kalsin ben almiym filan durumlarida olabilir.bekleyelim.

• yakinda baslik yine degisir android 6.0 geldiiiiii diye ama hala lollipop alamadik

• Lollipop gereksiz diyen arkadaşlar. Ben beta sürümünü kullanıyorum. İlk başta bildirim sorunu çözülmüş. Uygulama esnasında bildirim be arama geldiği zaman sadece üstte bi pencerede gösteriyor tam ekran yerine. Çok güzel olmuş bence ufak tefek sorunlar hariç

• beyler g3 - g4- ve mate 7 arasında kaldım. vodafone den alacağım, bildirim gelmeme gibi veya başka sıkıntıları var mı ? yeni bir telefon alırken mate 7 almak saçma mı olur ? güncelleme önemli değil stabilse ilk çıkan androidi bile kullansa sorun yok benim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilocan Göklerde

beyler g3 - g4- ve mate 7 arasında kaldım. vodafone den alacağım, bildirim gelmeme gibi veya başka sıkıntıları var mı ? yeni bir telefon alırken mate 7 almak saçma mı olur ? güncelleme önemli değil stabilse ilk çıkan androidi bile kullansa sorun yok benim için.

Aynı paraysa g4 alırdım

• Huawei güncelleme ve 2.el konusunda sorunlu bak başlık da lolipop geldi yaIyo yalan dolan hepsi ne gelen ne giden var.garanti desen teleservis allaha emanet bi firma.Allahdan telefonlar saglamda oradan yırtıyoruz

• Gel lolipop gel artık.
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Birader sende konu basligina iyyce takdin .
    Genel manada bi baslik bu hala anlamiyormusun.Lolipop geldi hatta marshmelow dagitilmaya baslandi (beta) Bu seni ulkene gelmedi dye deil .dagutilmismi ? Dagitilmis.Turkiyeye evet gec verdi (beta suan) Ama hic vermemesinden iyydir.Egerki elin biraz yatkinsa bu islere sende cihazini once bootloader kilidini acip ardindan Uygun romlari yukleyip EU yamasini yaptikdan sonra cihazini Europe yani EU lokalde gosterip B331 (lolipopu) i yuklersin.Yoksa bekle gelir.yani bu derece basliga laf etme yani Adam genel manada yazmisdir.

• dostum telefonu ben vodafoneden alacağım hesapladım 2760 tl yapıyor. bu kadar para eder mi ? memnun kalır mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilocan Göklerde -- 22 Ocak 2016; 19:22:20 >
  • quote:

dostum telefonu ben vodafoneden alacağım hesapladım 2760 tl yapıyor. bu kadar para eder mi ? memnun kalır mıyım ?

Abi Huawei s alırsın o paraya, biraz daha koyup s6 edge plus alırsın, o paraya çok bu telefon için, ben sana operatör üzerinden hiç bir şey almamani öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Newells kullanıcısına yanıt
    pm

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    ?uan kullandy?ym telefon galaxy ace. sd kart okuyucusu bozuk, hoparlörüne tozmu doldu nedir telefon görü?melerinde düzgün ses alamyyorum ?arj desen hemen bitiyor ve 3.pili de?i?tirdim ( sürekli ?i?iyor) acil telefon almam lazym ve tek çekimle telefon almam imkansyz. eli mahkum operatörler üzerinden alycam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilocan Göklerde -- 22 Ocak 2016; 19:45:07 >
  • Bilocan Göklerde kullanıcısına yanıt
    Yazik o paraniza operatorlerin tuzagina dusmeyin.
    ha illede alacam dyorsan mate 7 suan vatan da varmi bilmiyorum ama arkadasim 1750 TL ye not4 aldi 1800 odeyecek 12 ayda bence cok guzel kredi (odeobank-vatanbilgisayar anlasmasi var)

ister bu sekil ister kredi kartlari ile nakit avans (en fazla 9/taksit ornek ; yapikredi 1000-odeme 1062 ) ile alin.

ama kesinlikle faturaya ek operatorden almayin size 2 secenek sundum.

Saygilar İyi Aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 22 Ocak 2016; 21:10:34 >
  • quote:

?uan kullandy?ym telefon galaxy ace. sd kart okuyucusu bozuk, hoparlörüne tozmu doldu nedir telefon görü?melerinde düzgün ses alamyyorum ?arj desen hemen bitiyor ve 3.pili de?i?tirdim ( sürekli ?i?iyor) acil telefon almam lazym ve tek çekimle telefon almam imkansyz. eli mahkum operatörler üzerinden alycam.

@ıtrg ninde dediği gibi operatöre kazıklanacağına kredi kartınız mutlaka vardır bankamatikten telin değeri kadar nakit avans çekip 9 taksit yaparsanız en kolay yoldan işinizi görmüş olursunuz

vatan&odeabank kampanyasını önermiyorum 36 aya kadar vade insana cazip gelsede bankalar hesap işletim ücreti ardan bir kredi kartı falan mutlaka sıkıştırıyor hiç bulaşmayın bireysel krediye bir tel için

• Bu telefondan artık satilmıyor herhalde.

• Ekran kilidimi unuttum açamıyorum telefonu şifreyi unuttum diye seçenekte yok fabrika ayarlarına getirmeden nasıl açabilirim kilidi
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.