Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba hocam;
    bende 04.12.2015 tarihinde hepsiburada dan aldım 32gb olanı fakan benim şarjım sizin bahsettiğiniz gibi gitmiyor daha önce de yanılmıyorsam buralarda 7 saat ekran süresi alanları görmüştüm
    benim pil şu anda 27 saat kullanımda 2.32 dk ekran süresi şarj %42 en fazla 4 saat gibi görünüyor. bu arada oyun falan da hiç oynamadım sadece internette dolaşma resim çekme ayarlara falan bakma vs.

şu anki kullanım kullanımda
    %26 telefon beklemesi
    %21 ekran
    %13 android sistemi olarak gözüküyor yani beklemede daha çok pil yemiş çözüm nedir acaba

bir de sabaha kadar tel beklemede iken en az %10 - 15 gibi bir azalma oluyor pilde ilk günlerde batarya oturması gerekiyor sanırım diye düşünmüştüm ama bu sabah da aynı şekilde oldu.

Beklemede maalesef biraz sorun var. Ben de gece %100 bırakıyorum mobil internet ve wifi kapalı olarak ancak sabah %85-90 arası buluyorum cihazı. Bunun dışında bana göre ekran süreniz normal çünkü bekleme süreniz 27 saat olmuş. Aktif olarak kullanırsanız 6-7 saat süre alınabiliyor ancak bekleme süresi ne kadar artarsa ekran süresi de buna bağlı olarak azalır. Yoksa siz 5 gün boyunca birkaç alo için kullansanız 30dk ekran süresiyle de şarjı bitirebilirsiniz.

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Arkadasın dedigi gibi degerler normal.
    Ben 3g hep acık wifi hep acık ekran parlaklıgı sona yakın hiçbir tasarruf modu acık olmadan yukarda anlattıgım gibi kullanıyorum.

Cihazi 10da sarjdan cektim wifi acık 3g acık ekran parlaklık sonda (otomatik degil yani ) 2saat olucak %97 suan gayet iyi.
    Pil kalibrasyonu yaptınızmı ?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    akşamdan sabaha kadar % kaç gidiyor hocam sizde

pil kalibrasyonu nedir acaba?

ilk aldığımda %40 şarj vardı %29 a kadar falan kullandım gece şarja taktım sabah çektim 11 saat falan şarjda durdu
    Pil kalibrasyonu yaptıgım için ona bakmadım şuan hala %97 de .
    Bu gece bakarım onada nekadar gidecek diye. c5 de 80lere geliyordu aksamdan sabaha stamina mod varken birde.

Basitçe şöyle ilk kullanımda %10 a getirip kapatıp 6-7saat sarjda birakmak bunu 2-3kere arka arkaya yapmak.Faydası oluyor pil açılmasında
    en kısa sürede bu kalibrasyon olayını deneyeceğim hocam

bildirim olayını çözemedim ben yanlız omni swipe yi yükleyip deneyeceğim.

sadece titreşim olayı var benim için önemli olan şirkette teli tireşime alıyorum normalde ama bu telefonda alınca titreşimi hiç duyamıyorum masanın üzerinde tel olmasına rağmen
    Bildirim olayı nedir bilmiyorum bende bildirimler geliyor sorunsuz.

Ben titreşim kullanmıyorum hani fark edecek durumda degilmi hiç dikkat etmedigim birşey ama sanmıyorum o yazılımla falan degişsin.
    bildirim olayı bende de var malesef omni swipe programı ile hallettim whapsapp tan mesaj geldiğinde teli uyandırmadan mesajları göremiyordum

yanlız bende whatsapp dan mesaj gelince ekrandaki whatsapp simgesi üzerinde okunmayan mesajların sayısı gözükmüyor normalde gözükmesi gerekiyor
    Simge üstüne hiç dikkat etmedimde bunlar yazılımsal olaylar düzlir hocam kafaya takılcak şeylermi whatasp üzerinde gelen mesaj sayısı yazsa nolur yazmasa nolur akıllı tel kullandıgımdan beri 1 kere bile baktıgımı hatırlamam önemsiz detaylar. Şu cihaza g4 kamerası olsa 5 sene kullan.
    valla hocam ufak tefek sorunlar ama hepsi birikince insan ister istemez soğumaya başlıyor.
    sabah iyice kafaya koymuştum kesinlikle iade edip g3 hatta g4 almayı düşündüm
    Valla hocam hiçbir sorun yok cihazda acıkcası.Şuan 0 sorunsuz bir cihaz üretilmedi.
    G3 alında ertesi gün duvara atıp parçalarsınız bunlara sorun diyorsanız (1sene yakın kullandım bunun yanında kamera hariç çöp)
    G4 de paralel alınmaz her cihazda sıkıntı oluyor paralellerde garanti dişi birakmaktan başka bişe yaptıkları yok. Tr garantli g4 alcak bütce varsa alınabilir ısınma pil sorunu vs göz ardı edicekseniz.

Yani bunda gece yatıp sabah giden pil sizi rahatsız ediyor o yazdıgınız tellerde sarj su gibi akıyor hiç araştırdınızmı.Whatsap simgesine bildirim gelip gelmemesi diger ufak tefek dediginiz birde titreşimin az olması gheri kalan bütün muhteşem güzellikleri bi kenara attırıyorsa bence kesin degiştirin ilerde kafaya takacaksınız belli.

Bence dire iphone 6 yada plus alın en az sorun onlarda gorursunuz yoksa alcagınız her telde başka sorunlar olacak.

keşke param olsa o kadar,
    gerçi almazdım herhande param olsa da ne bileyim hocam çok takıntılı biriyim ondan herhalde
    bildirim sorunu nu dahttp://forum.donanimhaber.com/m_105389524/tm.htm burada bir arkadaş yazmış PUSH BİLDİRİM SORUNU VE ÇÖZÜMÜ kısmında onları da denedim ilk başta olmuş gibi geldi ama olmadı malesef lolipop bekliycez artık.
    ama omni swipe ile sorunsuz oluyor galiba bu arada siz herhangi bir ayar yaptınız mı acaba bu bildirim sorunu ile ilgili
    sizde hangi moden 16/32 var acaba bir de nereden aldınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 9 Aralık 2015; 13:47:58 >
    Valla o bildirim sorunu bende yok yukarıda videosunuda koydum ışıkda yanıyor mesajda geliyor.32GB hepsiburadadan aldım cihaz.
    hocam şu an işyerinden giriyorum telden girerim birazdan videoyu da izlerim şirkette net kısıtlı video izlenemiyor fortinet var :(
    Yani video dedigim şu başka telden whatsapdan mesaj atıyorum benim telefonun ekranı kapalıyken. Mesaj geliyor cihaz titriyor ve yeşil bildirim işigi yaniyor.
    valla hocam garip bir iş o yaa
    yan masadaki arkadaşın teli lenova s90 ondan gönderiyorum bildirim gelmiyor. tel titremiyor bildirim ışığı yanmıyor.

başka bir arkadaşın teli iphone 6s plus ondan gönderdim sorunsuz geldi cihaz titredi bildirim ışığı yandı çok garip bir şey yaa anlamadım gitti.
  • Bende lollipop yüklü korunan uygulamalarda whatsapp aktif. Belkide lollipoptan dolayı sorun olmuyordur.

Ayrıca lollipop b331 yayınlanmış 60mblik bir güncelleme. Söylenenlere göre bataryada ve bildirimlerde iyileştirme yapılmış. Bende yeni kurdum. Denemek isteyenler için söyleyim b324 üzerine yerel güncelleme yoluyla yükleniyor. İlk izlenimlerim ise telefon uçuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 9 Aralık 2015; 14:53:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    hocam ben de 4.4.2 var sürüm sonu da B126SP11 yazıyor güncelle dediğimde güncelleme yok diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 9 Aralık 2015; 15:07:13 >
    Hocam eu sürüm olmayanlar güncellemeyi alamıyorlar sanırım. Önce b324e geçmeniz lazım ardından da b331. Turkpda da var anlatımları.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam eu sürüm olmayanlar güncellemeyi alamıyorlar sanırım. Önce b324e geçmeniz lazım ardından da b331. Turkpda da var anlatımları.

Cihaz türkce kalıyormu peki ? birde garanti durumunu etkiliyormu
    Cihaz türkçe kalıyor fkat telefonunuz eu kodlu değilse eu kodunu girmek için bootloader kilidiniz açmanız gerekiyor sanırım. Dolayısıyla garantiyi etkileme durumu mevcut. Bendeki paralel ithlattı ve eu kodluydu. O yüzden sıkıntı olmadı.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.