Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mate 7 den memnun musunuz peki bir sorunla karşılaştıniz mi hiç? Ne zamandir kullaniyorsunuz ve ne kadara aldınız :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

32 gb modelini almanı öneririm şu an için donma kasma yapmadı hiç. Bende oyun oynamam ama kamerası gerçekten iyi değil. Bu arada hepsiburadada 32 gb modeli 1450 liraya geliyor neden 1600'e alıyorsun.

Hocam bu cihazın kamerasına iyi değil diyen ilk sizi görüyorum. Full HD ekran ve Sony sensör kamera var daha ne olsun ki? Acımazsız bir eleştiri olmuş.
  • Walla kardes note 3 ve note 4 vardı evde kameraları mate 7 ye açık ara fark atıyorlardı.hel note 4 ben böyle bir kameraya daha rastlamadım androidde

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    kamerasini ben de begenmiyorum. lg g3un kamerasi resmen fark atiyor buna.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumq

Arkadaşlar Mate 7 de non-stop video ve müzik nasıl çalabiliriz. Özellikle kapaklı kılıflarda tek parçadan sonra çalmıyor, püf noktası var mıdır bu işin?

Arkadaşlar sorumu bir kez daha soruyorum.
    Mate 7 de non-stop video ve müzik nasıl çalabiliriz. Özellikle kapaklı kılıflarda tek parçadan sonra çalmıyor, püf noktası var mıdır bu işin?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Mate 7 de non-stop video ve müzik nasıl çalabiliriz. Özellikle kapaklı kılıflarda tek parçadan sonra çalmıyor, püf noktası var mıdır bu işin?

Mate 7 de non-stop video ve müzik nasıl çalabiliriz. Özellikle kapaklı kılıflarda tek parçadan sonra çalmıyor, püf noktası var mıdır bu işin?

Bir parçadan sonra çalmama durumu ben de hiç yaşanmadı, kapaklı kılıf kullanmıyorum onu da söylemek isterim. Normal şartlarda zaten müzik açılır non-stop çalar o. Ama eğer şarkı arama kısmından şarkı aratıp onu dinliyorsanız şarkı değişmez.

• tarsustugba T kullanıcısına yanıt
    mate 7 çok güzel bi cihaz. ben avea dan aldım toplam 1680 liraya maloldu. tek sorunu bildirim şimdilik. o sorunda lollipop ile giderilmiş diyorlar ama halen tükiye ye güncelleme gelmedi. ama kısa sürede lolipop güncelleme gelir bildirim sorunu çözülür. kamera olarak orta sınıf üstü diyelim. sony kamera kullanıyor. işlemci olarak gayet yeterli. 2 ve 3 ram seceneği var. ram de gayet yeterli. önemli avantajı benim için geniş ekran. film ve video izlemek için çok iyi . kullanımı çok pratik. iphone gibi ana ekranda uygulamalar. bu da kullanım kolaylığı sağlıyor. internette çok uygun fiyatlara aldığını söyleyen arkadaşlar var. parmak izi sensörü harika çalışıyor. parmak izi ile uygulama kildi çok güzel bi özellik. yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. bildirim sorununu omni swipe programı ile çözdük. genel olarak kullanımı basit. teknik özellikleri ortalama üstü olan bi cihaz. tek sorunu güncelleme. zaten lollipop gelecektir çok kısa sürede. bi sorun yaşamazsın. ama uygun fiyatlı almanı tavsiye ederim. çünkü bikaç aya kadar mate 8 çıkar. yüksek fiyata aldım diye içine dert olmasın kardeş :D aklıma gelmeyen kafana takılan bişey olursa sorarsın kardeş

• Beyler 16 gb model 1250 civarina alınabiliyor 32gb model en ucuz 1500. 250tl fark değecek birşey varmı ram 2den 3 olmus sadece sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Beyler 16 gb model 1250 civarina alınabiliyor 32gb model en ucuz 1500. 250tl fark değecek birşey varmı ram 2den 3 olmus sadece sanırım.

Performansında tespit edebildiğim bir değişiklik yok, ama bence rengi için bile değer, Gold tasarımın detaylarını gösteriyor... Çok özel bir renk,mücevherat sınıfına giriyor telefon bu renkle..

Bir de GOLD un içinden çıkan orijinal kılıf çok kaliteli ve renk uyumu süper, değeri en az 100 TL ... Süper bir ikili oluyorlar...

3 GB ram / 32 GB rom satarken de kolaylık sağlar diye düşünüyorum...

Bence değer..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 30 Kasım 2015; 14:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

quote:

Bir parçadan sonra çalmama durumu ben de hiç yaşanmadı, kapaklı kılıf kullanmıyorum onu da söylemek isterim. Normal şartlarda zaten müzik açılır non-stop çalar o. Ama eğer şarkı arama kısmından şarkı aratıp onu dinliyorsanız şarkı değişmez.

Deneyeceğim, teşekkürler...

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Ram 2gb mı ? 3gb yazıyor 32 gb model özelliklerinde.

Dogrudur hocamda kimse kılıf güzel diye fazladan vermez.Pahalı alındıgı için satarken cok avantajı olcagını sanmıyorum sonucta 250tl daha ucuz 16lık.gold renk güzel duruyor gerçekten.
  • quote:

Ram 2gb mı ? 3gb yazıyor 32 gb model özelliklerinde.

Dogrudur hocamda kimse kılıf güzel diye fazladan vermez.Pahalı alındıgı için satarken cok avantajı olcagını sanmıyorum sonucta 250tl daha ucuz 16lık.gold renk güzel duruyor gerçekten.

3 GB elbette ( yazım hatası yapmışım önceki mesajda) satışta kolaylık sağlayacak da kılıf değil ram ve rom ( burda da ifade hatası :)

kapaklı kılıf kullanacaklar; (piyasada ortalama kalitedeki ürünler 65-70 TL ) 250 TL nin 100 TL sini kutudan çıkan orijinal kılıfla kurtarmış olurlar,

+ 1 gb ram + 16 gb rom + renk için de 150 TL değer diye düşünüyorum... Ayırıca hepsiburada kart + çek kampanyalarıyla daha da uyguna gelebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 30 Kasım 2015; 14:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

kamerasini ben de begenmiyorum. lg g3un kamerasi resmen fark atiyor buna.

Hocam sizin yaptığınız değerlendirme değil de karşılaştırma olmuş yalnız. G3 dediğiniz cihaz QHD ekrana sahip. İllaki netlik farkı olacaktır. Bir kullanıcının işini fazlasıyla görebilecek bir cihaz. Facebook grubunda birçok arkadaş cihazla çektikleri resimleri paylaşıyor, bir bakın isterseniz. Note 4'e göre kötü olabilir, G3'e karşı kötü olabilir. Ona bakarsanız Mesut Çevik'e göre S6 Egde Plus aşmış durumda. Ben de onu baz alıp G3 kamerası yerlerde, Edge Plus'ın yanından geçemez mi diyeyim? Değerlendirmelerimizi bu cihazı almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacak şekilde yapalım. Şundan bundan kötü demek yerine ortalamanın üzerinde, işinizi görür demek daha mantıklı. He diyen olursa ki G3'ten iyi mi diye o zaman değil dersiniz. Ben G3'te kullanmadım, Note 4 de kullanmadım. Onaların kamerasının nasıl olduğunu bilmediğim için de bu yorumlardan sonuç çıkartmam mümkün değil. Almayı düşünen arkadaşlara Mate 7 kamerası ortalamanın üzerinde, hem ön hem de arka kamerası fazlasıyla iş görebilecek kalitede diyorum ben de.

• tarsustugba T kullanıcısına yanıt
    şu an avrupa güncelemesi geldi. türkiye güncellemesini bekliyoruz. cihazın eu olsaydı güncelleme almıştın kardeş.
  • merhaba arkadaşlar;
    perşembe günü çok düşüneren xperia z3 aldım n11 den 1749 tl 250 tl hediye çeki ile ama telefona ısınamadığımdan dolayı iade etmek istedim ve firma kabul etti yarın göndereceğim
    şimdi kendime başka bir telefon almak istiyorum z3 ü almadan önce g3 32gb mate 7 32gb ve z3 arasında çok gidip geldim şirketteki arkadaşın önerisi ile z3 aldım ve hiç ısınamadım bu arada hali hazırda note 2 kullanıcısıyım

çok kararsız biriyim ama samsung almak istemiyorum şimdi biraz g4 de yorumları okuyunca hoşuma gitmeye başladı ama benim için en önemli olan şarjının iyi gitmesi hızlı olması ve özelleştirilebilir olması mate 7 de şarjın iyi gittiğini duymuştum sizler ne tavsiye edersiniz.

teşekkürler.
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Lenovo p1 e bakın derim 5000 mah pili sd 615 işlemcisiyle en az iki gün garanti gider

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba arkadaşlar;
    perşembe günü çok düşüneren xperia z3 aldım n11 den 1749 tl 250 tl hediye çeki ile ama telefona ısınamadığımdan dolayı iade etmek istedim ve firma kabul etti yarın göndereceğim
    şimdi kendime başka bir telefon almak istiyorum z3 ü almadan önce g3 32gb mate 7 32gb ve z3 arasında çok gidip geldim şirketteki arkadaşın önerisi ile z3 aldım ve hiç ısınamadım bu arada hali hazırda note 2 kullanıcısıyım

çok kararsız biriyim ama samsung almak istemiyorum şimdi biraz g4 de yorumları okuyunca hoşuma gitmeye başladı ama benim için en önemli olan şarjının iyi gitmesi hızlı olması ve özelleştirilebilir olması mate 7 de şarjın iyi gittiğini duymuştum sizler ne tavsiye edersiniz.

teşekkürler.

Ben de eski bir note2 kullanıcısıyım dokunmatik bozulunca uzun araştırmalar sonucu en son mate 7 ve g4 arasında kalarak şarj nedenli mate 7 seçtim çok memnunum 3 aydır kullanıyorum tavsiye ederim

• Bugun aldım cihazi 32gb versiyonu umarım pişman etmez :)
  • quote:

Bugun aldım cihazi 32gb versiyonu umarım pişman etmez :)

Hayırlı olsun hocam :)
  • quote:

Bugun aldım cihazi 32gb versiyonu umarım pişman etmez :)

hayırlı olsun hocam
    bende yeni telefon alacağım ama çok gidip geldim incelemelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

nerden kaça aldınız acaba
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.