Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Babamin eskiyen samsung s3 u artik idare etmiyor bunu ona verecegim icin mate 8 bekliyorum ayrica hocam sirf kirin 950 icin bile gecmeye deger olay sadece 4k video kaydindan ibaret degil zaten kamereyi nerdeyse hic kullanmam mate 7 birakip baska bir markaya kesinlikle gecmem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ark tlf alalı 2 ay oldu son 2 haftadır. tlf konuşurken ses gitmiyor belli bi süre sonra düzeliyor yada tekrar ararsam düzeliyor. bu sorunla karışılasan varmı çözümü nedir bilen varmdır. ?
  • Telefonda rahatsiz etmeyin modunu kullanan var mi ?

Modu actigim halde yinede cagri sms gelmeye devam ediyor.:/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Bu telefonu yere düşüren oldu mu kılıfsiz.

Hocam dalga mı geçiyorsun, paramparça dağılır, şıktır Mate 7, fakat hassastır.

Aksine telefon bu konuda çok iyi.Benim telefonum düşe düşe bir hal oldu.Kenarlarında bir takım çizikler ve boya atmaları baş gösterdi ama en ufak tedirginlik yaşatmıyor düşüşlerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkcyber

ark tlf alalı 2 ay oldu son 2 haftadır. tlf konuşurken ses gitmiyor belli bi süre sonra düzeliyor yada tekrar ararsam düzeliyor. bu sorunla karışılasan varmı çözümü nedir bilen varmdır. ?

Hattın avea ise bu sorun 4 g alt yapi calismalarindannkaynaklı telefondan degil tum türkiyede avea sorun var suan

• quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

Babamin eskiyen samsung s3 u artik idare etmiyor bunu ona verecegim icin mate 8 bekliyorum ayrica hocam sirf kirin 950 icin bile gecmeye deger olay sadece 4k video kaydindan ibaret degil zaten kamereyi nerdeyse hic kullanmam mate 7 birakip baska bir markaya kesinlikle gecmem

Şimdiden hayırlı olsun hocam, Mate 8 çıktığında ve kullandığınızda görüş ve yorumlarınızı beklerim:) Mate 7 güzel telefon.
  • Arkadaşlar Mate 7 de non-stop video ve müzik nasıl çalabiliriz. Özellikle kapaklı kılıflarda tek parçadan sonra çalmıyor, püf noktası var mıdır bu işin?
  • Mate 8'in yarın tanıtılması bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 25 Kasım 2015; 15:58:19 >
  • Arkadaşlar bu kangvip b354 romunu yükleyen oldu mu? Sorunları var mı nasıl yüklenir tarif edebilecek birisini arıyorum :)

Edit: veya miui v7 çıkmış sanırım onu deneyen kişilerde fikir verebilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 26 Kasım 2015; 0:48:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Orijinalden alıntı: tarsustugba

Merhabalar :) Huawei Ascend Mate 7 birkaç aydır ya da daha uzun süredir kullanan arkadaşlar, telefondan hala memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum fakat ileride acaba kasma falan yapar mı diye korkuyorum. En az 2 sene kullanmalıyım. 1500 tl bütçem var, bunu kesinlikle önerir misiniz yoksa o paraya şunu al der misiniz? Teşekkür ederim.

2000 TL varsa Mate 8'i birkaç aya daha bekle derim. Ama 4K vs. istemiyorsan Mate 7 fazlasıyla yeter sana. Donma yok, ısınma yok, kasma hiç yaşamadım. Değil 2 sene 4-5 yıl da seni götürür. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Eğer büyük 6.0' ekran kasası kullanabilirim diyorsan, hazır bu aralar indirimler de mevcutken (özellikle hizlial.com) kaçırma derim. Iphone, Samsung gibi marka çılgınlığına hiç gerek yok. (Bazı insanlar Huawei markasından bihaberler, söylemeyi bile bilmiyorlar, artık onların cahilliği, ne diyelim:-)

ARKADAŞLAR KARDEŞLER BANA BİR YOL GÖSTERİN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM SİZ DEĞERLİ KULLANICILARDAN FİKİR ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YAZIN..

SONY XPERİA C5 ULTRA ALIYORDUM LAKİN ŞARJ KONUSUNDA O KADAR ÇOK OLUMSUZ YORUM VARKİ İNANIN VAZGEÇTİM HERYERDE ŞARJ'IN ÇOK AZ GİTTİĞİ SONY C5 ULTRANIN O FİYATI HAK ETMEDİĞİ YANİ ŞARJ 1 GÜNÜ BİLE ÇIKARMIYOR VS VS ALMAKTAN VAZGEÇTİM GİBİ

BENDE 6'INÇ TELEFON ALACAĞIM İÇİN MATE 7 ARAŞTIRIYORDUMKİ ŞARJIN İYİ OLDUĞU EKRANIN IPS 1080P OLDUĞU Kİ ,BU ÇOK İYİ SİZLERDEN YORUM İSTİYORUM..

TELEFONDAN BEKLENTİLERİM:GÜNLÜK YOUTUBEDAN 9+10 HD VİDEO İZLEMEK ,NORMAL FACEBOOK TAKILMA, NETTE GEZME ,FOTOĞRAF ÇEKEN BİRİ DEĞİLİM SELFİE İLE ZATİ İŞİM OLMAZ, OYUN VS HİÇ OYNANMIYACAK BİRİ İÇİN, DAHA ÇOK İŞİM YOUTUBE VE FİLM İZLEMEK ODA HER ZAMAN DEĞİL .

MATE 7 DE ŞARJ 1 GÜN ÇIKARIYORMU ARKADAŞLAR ALAYIMMI NE DİYORSUNUZ, TASARIMIDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEYAZ RENKLİSİNİ ALICAM AMA ARKA GÖVDE GRİ SANIRSAM

YANİ KISACA SONY C5 ULTRAMI = HUAWEİ MATE 7 Mİ? EKRAN KALİTESİDE ÇOK ÖNEMLİ BİR MESAJ YAZIN LÜTFEN SAYGILAR.

• ARKADAŞLAR KARDEŞLER BANA BİR YOL GÖSTERİN İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMADIM SİZ DEĞERLİ KULLANICILARDAN FİKİR ALMAK İSTİYORUM LÜTFEN YAZIN..

SONY XPERİA C5 ULTRA ALIYORDUM LAKİN ŞARJ KONUSUNDA O KADAR ÇOK OLUMSUZ YORUM VARKİ İNANIN VAZGEÇTİM HERYERDE ŞARJ'IN ÇOK AZ GİTTİĞİ SONY C5 ULTRANIN O FİYATI HAK ETMEDİĞİ YANİ ŞARJ 1 GÜNÜ BİLE ÇIKARMIYOR VS VS ALMAKTAN VAZGEÇTİM GİBİ

BENDE 6'INÇ TELEFON ALACAĞIM İÇİN MATE 7 ARAŞTIRIYORDUMKİ ŞARJIN İYİ OLDUĞU EKRANIN IPS 1080P OLDUĞU Kİ ,BU ÇOK İYİ SİZLERDEN YORUM İSTİYORUM..

TELEFONDAN BEKLENTİLERİM:GÜNLÜK YOUTUBEDAN 9+10 HD VİDEO İZLEMEK ,NORMAL FACEBOOK TAKILMA, NETTE GEZME ,FOTOĞRAF ÇEKEN BİRİ DEĞİLİM SELFİE İLE ZATİ İŞİM OLMAZ, OYUN VS HİÇ OYNANMIYACAK BİRİ İÇİN, DAHA ÇOK İŞİM YOUTUBE VE FİLM İZLEMEK ODA HER ZAMAN DEĞİL .

MATE 7 DE ŞARJ 1 GÜN ÇIKARIYORMU ARKADAŞLAR ALAYIMMI NE DİYORSUNUZ, TASARIMIDA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BEYAZ RENKLİSİNİ ALICAM AMA ARKA GÖVDE GRİ SANIRSAM

YANİ KISACA SONY C5 ULTRAMI = HUAWEİ MATE 7 Mİ? EKRAN KALİTESİDE ÇOK ÖNEMLİ BİR MESAJ YAZIN LÜTFEN SAYGILAR.

• Iyi aksamlar arkadaslar. Mate7 yi alacagim buyuk ihtimal fakat birkac kez bildirim ile ilgili sorunlar olduğunu okudum düşünceniz nedir? Boyle bi sorun var mi cozulur mu?

• Mate 7 cihazini note 3 ile takas yapmak isteyen arkadaslar bana pm yoluyla ulasabilir ustune kucuk bir miktar para verebilirim çok sıkıldım samsung cihazimdan garantisi bitti cihazimin bunuda burdan belirteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarsustugba T kullanıcısına yanıt
    1 aydır 32 gb'lık modeli kullanıyorum. Ne maillerde ne whatsap da ne facebook vs uygulamalarda bildirim sorunu yaşamadım. Başda pil performansı olmak üzere gayet başarılı. Tek sıkıntı android güncellemesinin gelmemiş olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

1 aydır 32 gb'lık modeli kullanıyorum. Ne maillerde ne whatsap da ne facebook vs uygulamalarda bildirim sorunu yaşamadım. Başda pil performansı olmak üzere gayet başarılı. Tek sıkıntı android güncellemesinin gelmemiş olması.

dostum şarj konusunda ne diyorsun ne kadar dayanıyor sana günlük kullanımın nedir ekranın parlaklığı canlılığı nasıl youtubedan hd videolar izlerken takılma vs varmı bir cvp lütfen
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    4000 miliamperlik pil...Ben bir günün sonuda %40-60 arasını görüyorum (mobil veri ve senkronizasyon hep açık, en az 1 saat müzik dinleme, sosyal uygulamaları karıştırma vs) Ekran parlaklığı bu fiyatda bir ürün için yeterli, Youtube ve benim karta yüklediğim hd videolarda takılma yaşamadım. Çift hatlı olan 32'lik modeli ilk çıktığında yanılmıyorsam 1900 TL gibi fiyattan çıkmıştı, ancak şuanda 1500 TL lik bir cihazdan bahsediyoruz. Her şeyi mükemmel diyemeyiz.Fiyat/Performans avantajının yanında oldukça şık bir cihaz.
  • 1500 tl ye 32 gb lık modelini nerede buldunuz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsustugba -- 26 Kasım 2015; 22:04:52 >
    H.Burada
    http://www.hepsiburada.com/huawei-mate-7-32gb-p-TELCEPHUAMT732-GD
  • Ya ben açıkçası internetten telefon almaya çekiniyor um. Garanti islemi falan oldugunda sıkıntı oluyor mu nasil yapiliyor boyle durumlarda sıkıntı olur mu sizce?

Bu konuda satıcı sitenin bilgilendirme sayfalarını okuyun. Çok detaylı açıklamalar bulacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.