Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bendeki şarj aletide 2 amper. Ama 3 saat sürüyo şarj olması. %90 a kadar 2.5 saate yakın sürüyı şarj olması. Ama o son %10luk kısım dolmak bilmiyor. Anlayamadım bu durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Benim.mate 7 nin orjinal sarj aleti 2 amper.

Hocam sizin cihaz avea cihazimi yoksa paralel ithalat mi biraz arastirdim 2 ampere sahip sarj aletli mate7 lerde var sanirim yurt disindan gelen paralel ithalatlar 2 amper avea cihazlari 1 amper vay arkadas buyuk kazik atmis huawei bize

Ben cihazı ikinci el aldım ama teknoloji marketi faturası var. Linkini attığım donanimhaber incelemesinde söyleniyor hızlı şarj desteği olduğu. Eve bir de G7 var. Mate 7 adaptörü ortalama 1,5 katı büyüklüğünde 2A çıkışlı. Çok kısa sürelerde belirgin şarj artışları görüyorum. Açıkçası ben şarj olma süresinden çok memnunum.

Benim kutudan cikan bildigin g7 adaptoru cok ilginc

http://m.teknolojioku.com/haber/huawei-ascend-mate-7-kutu-icerigi-25971.html
    Bu linki incelerseniz adaptörü görebilirsiniz. Sizinkinden 1.0A çıkması ilginç. Sıfır mı aldınız cihazı ikinci el mi?

• Benim şarj adaptörü de 2 amper yazıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Benim.mate 7 nin orjinal sarj aleti 2 amper.

Hocam sizin cihaz avea cihazimi yoksa paralel ithalat mi biraz arastirdim 2 ampere sahip sarj aletli mate7 lerde var sanirim yurt disindan gelen paralel ithalatlar 2 amper avea cihazlari 1 amper vay arkadas buyuk kazik atmis huawei bize

Ben cihazı ikinci el aldım ama teknoloji marketi faturası var. Linkini attığım donanimhaber incelemesinde söyleniyor hızlı şarj desteği olduğu. Eve bir de G7 var. Mate 7 adaptörü ortalama 1,5 katı büyüklüğünde 2A çıkışlı. Çok kısa sürelerde belirgin şarj artışları görüyorum. Açıkçası ben şarj olma süresinden çok memnunum.

Benim kutudan cikan bildigin g7 adaptoru cok ilginc

http://m.teknolojioku.com/haber/huawei-ascend-mate-7-kutu-icerigi-25971.html
    Bu linki incelerseniz adaptörü görebilirsiniz. Sizinkinden 1.0A çıkması ilginç. Sıfır mı aldınız cihazı ikinci el mi?

Sifir hocam cihaz cok ilginc gercekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim cihazda HB'dan alınma 32 gb şarz 2 amper.

• 1 ay kullanılmış mate 7 var elimde, kutusu, faturası, cam ekran koruyucu var. 1.100 tl ye satıyorum, ilgilenen özel mesaj atsın. Küçük bir pazarlık payı var.

• Arkadaşlar, telefonum geceden sabaha %1 şarj yiyordu. Son 2 haftadir geceden sabaha yaklasik %15-20 sarj tuketiyor. Sizce garantiye göndermeli miyim ?

• Mate 7 için 2 amperden güçlü bir şarj cihazı var mi aceba.

• Merhaba, abimde bu telefondan var. ancak ne yaptıysak arayanın fotoğrafı ekranda gözükmüyor. bir ayarı var mı yoksa böyle bir özelliği mi yok.

not: numaralar telefonda (cihazda kayıtlı), yeni foto çeksekte galeriden yüklesekte resim rehberde gözüküyor, arayınca gözükmüyor.

yardım edenlere şimdiden teşekkürler...
  • Valla 8-9 gun oldu telefonu alali.suana dek kullandiklarim.icinde en guzel dyebilirim.ozellikle sarj beni memnun etti.meger genis ekran cok guzelmis.hicbi sorun yok Suana kadar Masallah.
    Ben sevdim alacaklara tavsiye ederim.

• Şebeke çekimi çok iyi. Önceki telim note 4 iken evde şebeke zar zor çekiyordu. 3G ile bağlanmak ise imkansızdı. Huawei ile öyle bir sorun kalmadı. Şarjımda 3 gün oldu hala yüzde 28 de.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Şebeke çekimi çok iyi. Önceki telim note 4 iken evde şebeke zar zor çekiyordu. 3G ile bağlanmak ise imkansızdı. Huawei ile öyle bir sorun kalmadı. Şarjımda 3 gün oldu hala yüzde 28 de.

Walla note4 sattık.evde cekmiyordu note un tek cizgi cektigi yerde mate 7 uc cizgi cekiyordu.3g speed test yapiyordum mate 7 5 kat fazla hiz veriyordu.note sattım.mate yi esimden aldım.esime baska telefon aldım.hem sarj hem cekis full oldu.650 tl cebimde kaldı

• cengobey C kullanıcısına yanıt
    Aynı numaralar sim kartta da kayıtlı ise onları sil ve telefonu yeniden başlat düzelecektir.sim kartta numara olmasın yani.

• cengobey C kullanıcısına yanıt
    Uygulamaları yönet içinde kişi deposunu ve kişileri bul, ön belleği temizle hatta verileri de temizle. (Rehberindeki resimli kişiler googla yedekli ise tekrardan yüklenir.) Biraz bekle, senkronizasyonun açık olmalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam yanlışınız var. Mate 7 de hızlı şarj desteği yok. 2.5-3 saate yaklaşıyor %5 ten %100 e ulşması.

Hocam incelemede 1:13'de dikkat edersen hızlı şarj destekli olduğunu söylüyorlar. Daha önce izleyip duymadığım, somut bir göstergesi olmayan bir bilgiyi kesinlikle buraya yazıp insanları yanlış yönlendirmem. Zaten hızlı şarj özelliği olmayan cihazlarda hep 1.0A şarj cihazı geliyor. Mate 7'de 2.0A adaptör var. 4100 Mah bir bataryanın hızlı şarj olmadan ortalama 2,5 saat gibi bir sürede dolması mümkün mü sence?
    http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Huawei-Ascend-Mate-7-Video-inceleme-Metal-govde-4100mAh-pil-ve-dahasi.htm

Mate 7'de hızlı şarj desteği yok.Hızlı şarj ile 2.0 amper şarj aleti arasında bağ yok.Samsung telefonlarının birçoğu 2.0 amper ile geliyor ama hızlı şarj desteklemiyor.Note 3 en basit örneği...

• Arkadaşlar merhaba.

Bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı? Hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Arkadaşlar merhaba.

Bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı? Hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz?

Bende 4.4.2 yüklü.henüz güncelleme yok.

• Bu telefonu yere düşüren oldu mu kılıfsiz.

• Arkadaşlar mate 7 gold için kutudan çıkan kulaklık hiç güzel değil.aliexpresste araştırma yaptım.am12 plus modeli gold bir kulaklık.fiyatı 25dolar.ayrıca bir de bluetooth hoparloru var huawein.o da güzel bir cihaz.huawei am08 modeli.gold versiyonu da var.almak isteyenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krizantem27 -- 23 Kasım 2015; 9:46:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Bu telefonu yere düşüren oldu mu kılıfsiz.

Hocam dalga mı geçiyorsun, paramparça dağılır, şıktır Mate 7, fakat hassastır.
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.