Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir hint and trips sitesinde cihazın gece modu olduğu yazıyor.bunun için saat menusune gelip bir kez dokunduğunuzda ekran sönükleşecektir.ekrana basılı tutun ve tutun diyor. daha sonra saat mavi olacaktır diyor.bilgisi olan var mi.ingilizcesi aşağıdaki şeklindedir. youtube da video aradım ama bulamadım

Put your phone into night mode

To put your phone into night mode, go to your Clock application and press the screen once which will dim the screen.

Then press and hold on the screen and the clock will turn blue. This is Night mode.

- See more at:http://www.phonetipsandtricks.com/tips/huawei-ascend-mate/?pg=4#sthash.4z9VNAXS.dpuf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krizantem27 -- 19 Kasım 2015; 10:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu cihaz kaç saatte şarj oluyor. ilk şarjmıydı nedendir bilinmez bende yüzde 16 dan yüzde yüze 5 saatte şarj oldu.

benim cihaz bozuk mu geldi yoksa
  • Merhaba Arkadaşlar;

şu anda note 2 kullanıyorum ve benim teli eşime varip kendime yeni tel almayı düşünüyorum.
    şu an da iki cihaz arasında gidip geliyorum hangisini alsam bilemedim ve sizde bu tellerden kullandığınız için sizlere sormak istedim.

HUAWEİ MATE 7 32GB
    LG G3 32GB

MATE 7 en iyi fiyat 1.500,00 TL civarında Hepsi burada dan alınabiliyor sanırım huawienin kendi garantisi altında

LG G3 de ine hepsi burada da 1.200,00 TL civarında ama ithalat garantili cihaz

g3 için şarj sorunun çok olduğundan bahsedenler olmuştu biraz kafam orda karıştı

mate 7 yi de çok kötüleyenler duydum ama ideos x5 kullanmıştım daha önce ve gayette memnundum.

bu telefonları işyerinde müdürün kartından alacağım ama ona taksitle ödeyeceğim o yüzden iyi birşey almak ve uzun süre kullanmak istiyorum note 2 yi 2,5 senedir kullanıyorum en az 3 sene beni götürsün istiyorum.

bir şeyi en iyi kullananlar bilir ve sizlerin yorumları benim için çok önemli

geri dönüş ve bilgilendirmelerinize şimdiden çok teşekkür ederim.

• arkadaşlar lollipop için link verirmisiniz :)
  • karar aldım sırf bu güncelleme ve bildirim sorunu yüzünden mate 7 mi satıp yerine sony experia c5 ultra alacağım. o da 8 çekirdek hızlar aynı. ama kamerası ondede 13 mp ve çok güzel. dün inceleme imkanı buldum. tek eksiği parmak izi olmaması. olsun o da olmasın bıktırdı bu tel bari sağlam sony güvencesi var. 1300 tl sıfırı sony center da
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

karar aldım sırf bu güncelleme ve bildirim sorunu yüzünden mate 7 mi satıp yerine sony experia c5 ultra alacağım. o da 8 çekirdek hızlar aynı. ama kamerası ondede 13 mp ve çok güzel. dün inceleme imkanı buldum. tek eksiği parmak izi olmaması. olsun o da olmasın bıktırdı bu tel bari sağlam sony güvencesi var. 1300 tl sıfırı sony center da

tam bu telefonu almaya karar verme aşamasındayken bu mesajı görünce ben
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    telefonu alalı 5 ay oldu. rom eskiydi güncelleme gelmiyordu. tamamdır dedim genel rom yükledim.sonra bildirimler gelmiyordu omni swüpe çözüm dediler o programı yükledim. lollipop gelecek bütün dertler bitecek dediler dünyaya geleli bir buçuk ay oldu türkiye de halen yok. peru ya bile geldi :D biz galiba 2. dünya ülkesi bile değiliz. telefon iyi hoş güzel ama sıkıntı. huawei türkiye yi pazar olarak görmüyor galiba. benim eşimde de g7 var. düşünün huawei ascend g7 ye güncelleme verdi üst model mate 7 ye vermedi halen. ve g7 de lollipop güncellemesi yaptığıma pişman oldum cünkü sorun olmayan telde bildirim sorunu ve yavaşlama oldu. şimdi mate 7 ye verecekleri güncelleme de mi aynı sorunlarla gelecek diye şüphe duymaya başladım. dünteli birisine satıyordum adam son anda almaktan vazgecti. gittim sony e. ultra c5 var. 6 inç,sekiz çekirdek (1.7 hızı),hem arkada hem önde 13 mp çok iyi kamerası var, suya taşa dayanıklı,lollipop yüklü. fiyatı 2 yıl garantili 1300 tl. ne bu telefonun kahrını çekeceğim. 1100 verene vereceğim bu telefonu. merkeze mail atıyorum cevap yok. sinirlendim nasıl merkez dedim. klasik kopyala yapıştır güncelleme hakkında bilgi gelmedi diyorlar. avea rom u genel roma çevirmeden önce garantiyi aradım. tabi ulaşamadım. 50 tane numara var cevap veren yok. adamlar telefonu yapmış salmış çayıra. destek sıfır. pişman oldum aldığım güne

• Arkadaşlar note 4 üm var ..bu telefonun ektanı büyük olduğu için ilgimi çekti ...ne dersiniz note 4 satılıp bu alınırmı ...işlemcide hangisi hızlıdır ..

• Hocam c5 ultra suya toza dayanıklı değil bilginiz olsun
    bemde bir ara c5 ultra ya bakmışyım ama yan tarafki sim ve kart kapağı çabuk deforme oluyormuş birde cepten çıkartırken insanın eli çok takılıyormuş bilginiz olsun
  • Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.
  • Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    %5'ten %100'e çok rahat 2 saat sürüyor. telefon şarjdayken uğraşırsan whatsapp mailler belki video izleme vs 2.5 saate gideri var.

ayrıca şunu fark ettim. her sabah uyandığımda arka planda çalışan uygulama olmamasına rağmen şarjım yüzde 10'lara varacak şekilde düşüyordu(7-8 saat uyuma süresi) 3 gündür uçak moduna alıp uyuyorum. şarj sadece %2 azalıyor.
  • 48 saat oldu şarja takalı. Ortalama 2 saat Whatsapp 2 saat wi-fi üzerinden internet 1 saate yakında görüşme şu an şarj yüzde 20 de. Tabiki bu sırada tel yeni geldiğinden bayağı bir kurcaladım program falan yükledim.
    Demem o ki şarj iyi lakin sanki biraz geç şarj oluyor

• quote:

telefonu alalı 5 ay oldu. rom eskiydi güncelleme gelmiyordu. tamamdır dedim genel rom yükledim.sonra bildirimler gelmiyordu omni swüpe çözüm dediler o programı yükledim. lollipop gelecek bütün dertler bitecek dediler dünyaya geleli bir buçuk ay oldu türkiye de halen yok. peru ya bile geldi :D biz galiba 2. dünya ülkesi bile değiliz. telefon iyi hoş güzel ama sıkıntı. huawei türkiye yi pazar olarak görmüyor galiba. benim eşimde de g7 var. düşünün huawei ascend g7 ye güncelleme verdi üst model mate 7 ye vermedi halen. ve g7 de lollipop güncellemesi yaptığıma pişman oldum cünkü sorun olmayan telde bildirim sorunu ve yavaşlama oldu. şimdi mate 7 ye verecekleri güncelleme de mi aynı sorunlarla gelecek diye şüphe duymaya başladım. dünteli birisine satıyordum adam son anda almaktan vazgecti. gittim sony e. ultra c5 var. 6 inç,sekiz çekirdek (1.7 hızı),hem arkada hem önde 13 mp çok iyi kamerası var, suya taşa dayanıklı,lollipop yüklü. fiyatı 2 yıl garantili 1300 tl. ne bu telefonun kahrını çekeceğim. 1100 verene vereceğim bu telefonu. merkeze mail atıyorum cevap yok. sinirlendim nasıl merkez dedim. klasik kopyala yapıştır güncelleme hakkında bilgi gelmedi diyorlar. avea rom u genel roma çevirmeden önce garantiyi aradım. tabi ulaşamadım. 50 tane numara var cevap veren yok. adamlar telefonu yapmış salmış çayıra. destek sıfır. pişman oldum aldığım güne

C5 ultra, mate 7 nin tam rakibi. Artıları var eksileri var. Kişisel olarak verilen öneme göre karar değişir. Ama c5 ultra suya,toza dayanıklı değil. Mate 7, metal kasası ile c5 ultra nin çok ötesinde. İşlemci performansları yakındır. Yazılım olarak Sony öndedir. Android arayüzleri içerisinde iyi arayuzlerdendir, Sony nin arayüzü.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.

Merhaba hocam telefonun pili 4100 mah sarj aletide 1 amper yani 1000 mah buda demekki saatte 1000 mah doldurabiliyor direnten dolayi isiya donusen enerjiyi fan sayarsak 4 ile 5 saat arasi pilin dolar ben bazen tabletimin 2 amperlik sarj aleti ile dolduruyorum 2- 2,5 saate dolduruyor ama tabiki pile zarari var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.

Merhaba hocam telefonun pili 4100 mah sarj aletide 1 amper yani 1000 mah buda demekki saatte 1000 mah doldurabiliyor direnten dolayi isiya donusen enerjiyi fan sayarsak 4 ile 5 saat arasi pilin dolar ben bazen tabletimin 2 amperlik sarj aleti ile dolduruyorum 2- 2,5 saate dolduruyor ama tabiki pile zarari var.

Hızlı şarja alışınca 4 saat çok çok uzun gibi geliyor.

• Arkadaşlar aşağıdaki linkteki kılıfı sipariş ettim kullanıyorum. Çok güzel cidden. Vede 15. gün elime ulaştı. Airmail ile geliyor. Kesinlikle hem kılıf hemde satıcı on numara. Kılıf telefonun 4 kenarını ve köşesini içine alıyor. O yüzden güvenli.

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Original-XUNDD-Shouhu-Series-Stand-Wallet-Flip-PU-Leather-Case-For-Huawei-Mate-7/32330055821.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

C5 ultra, mate 7 nin tam rakibi. Artıları var eksileri var. Kişisel olarak verilen öneme göre karar değişir. Ama c5 ultra suya,toza dayanıklı değil. Mate 7, metal kasası ile c5 ultra nin çok ötesinde. İşlemci performansları yakındır. Yazılım olarak Sony öndedir. Android arayüzleri içerisinde iyi arayuzlerdendir, Sony nin arayüzü.

Mate 7 kullanıyorum senin söylediklerinden sonra c5 inceledim.mate 7 nin leman dergisine cıkmış hali gibi geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar note 4 üm var ..bu telefonun ektanı büyük olduğu için ilgimi çekti ...ne dersiniz note 4 satılıp bu alınırmı ...işlemcide hangisi hızlıdır ..

Note 4 vardı sattik.çünkü şebeke problemi var not 4 mate full cektigi yerde note 4 tek cekiyordu.iki hatta avea.note kamerasi mateden coookkk iyiydi.kalemi bazen arıyorum olmassa olmaz degil.note 4 1600 sattım.mate vardı ona geçtim.parkmak izi okuyucusu super note 4 faciaydi.note 4 ekran gozlerimi cok yoruyordu.

• Bildirimleri alamayan arkadaşlar bu sorunu wi-fi de mi yaşıyorlar.Yoksa mobilde de var mı? Şahsen ben hiç whatsap, mail gibi uygulamalarda sorun yaşamadım.

Eğer wi-fi deyken sorun yaşadığınızı anlarsanız ayarlarda cihaz uykuda iken kablosuzu kapat ayarını değiştirin.

• 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.