Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/microsonic-view-slim-kapakli-suni-deri-huawei-ascend-mate-7-kilif-beyaz-cs150-v-slim-hw-mate7-byz-p-TELKILMICHWMATE702

Ben bu ürünü alıp akıllı kapağı aktif edip kullanmıştım. Çalışıyordu ama kapak mıknatıslı değil doğal olarak kapak tam ekrana sıkı sıkıya yapışmıyor ve ekran bir normal ekrana bir kilit ekranına geçip geçip duruyordu. O yüzden iade etmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Az önce xda da dolanırken b327 güncellemesi ile ilgili birşeyler gördüm. Sanırım bi şekilde yüklenebiliyor ama ingilizce olduğu için anlayamadım. Bakıp açıklayabilecek bir arkadaş olursa sevinirim doğrusu :)

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/congratulations-mate-7-tl09-users-t3242807

Ben b324 den b327 ye yukledim bugün.kulaklık sesi iyi olmuş eskiden kisikti ses.onun dışında pil suresi arttı deniliyor.Bu roma gecmek nicin bolge kodunu euya çevirmeniz gerekiyor.Turkpda sitesinde çözümü mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburadada 32 gb model, 1499 dan tekrar satılmaya başlamış. Cek kampanyası olsa kaçmaz. 2.el fiyatları biraz düşse keşke.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Emin misin, 16gb lık modelin fiyatı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikk

quote:

Az önce xda da dolanırken b327 güncellemesi ile ilgili birşeyler gördüm. Sanırım bi şekilde yüklenebiliyor ama ingilizce olduğu için anlayamadım. Bakıp açıklayabilecek bir arkadaş olursa sevinirim doğrusu :)

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/congratulations-mate-7-tl09-users-t3242807

Ben b324 den b327 ye yukledim bugün.kulaklık sesi iyi olmuş eskiden kisikti ses.onun dışında pil suresi arttı deniliyor.Bu roma gecmek nicin bolge kodunu euya çevirmeniz gerekiyor.Turkpda sitesinde çözümü mevcut.

Yazı tipi değişmemesine yine çözüm getirememisler, ben ota yi beklicem, dikkat edin siz de, köklü rom kurumunda fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştığınız da telefonun açılmama gibi durumu oluyormus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

quote:

Yazı tipi değişmemesine yine çözüm getirememisler, ben ota yi beklicem, dikkat edin siz de, köklü rom kurumunda fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştığınız da telefonun açılmama gibi durumu oluyormus

Bölge kodu eu zaten ama ben her güncellemeden sonra fabrika ayarlarına dönüyorum. Eğer fabrika ayarlarına dönünce açılmama gibi bir risk varsa hiç girişmeyim bu işe :) en iyisi tekrar 4.4.2 ye geçeyim ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Hepsiburadada 32 gb model, 1499 dan tekrar satılmaya başlamış. Cek kampanyası olsa kaçmaz. 2.el fiyatları biraz düşse keşke.

Tam çakal bu HB. siparişi tedarik edemedikleri için bu akşam iptal ettim. Saatler sonra 1799 TL den tekrar satışa açtılar

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

quote:

Evet öyle sorunlar oluyormus.Yinede yukledim ben.Tesekkurler uyariniz icin.sanırım b328 de çıkmış Rusya için.

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben bu kılıfı kullandım. o beyaz kısımlar yapıştırma. bikaç ay içinde ayrıldı plastik kısımdan. birde stand için yapılan kısım çok hassas çok gecmeden bi tarafı kırıldı. tavsiye etmem
  • hayrettince H kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler. Görüntüsü hoşuma gitmişti. Demek ki silikondan şaşmamak lazım.
  • Ben sadece arka kapak kullanıyorum.
  • arkadaşlar ekrana araçlardan widget yüklemek istediğimde ucs kontrol widgeti cıkıyor.bununla ilgili
    bilgisi olan var mı.ayrıca su konum bulunamadı hala cıkıyor.nasıl duzeltırım.tesekkurler
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Ben de gittim 10 liraya şeffaf gri 2 mm silikon aldım. Hem telefonu kaba göstermiyor hem de yokmuş gibi çok rahat. Standli olduğu zaman elime cebime sığmıyor normalin 2 katı gibi duruyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Hepsiburadada 32 gb model, 1499 dan tekrar satılmaya başlamış. Cek kampanyası olsa kaçmaz. 2.el fiyatları biraz düşse keşke.

Tam çakal bu HB. siparişi tedarik edemedikleri için bu akşam iptal ettim. Saatler sonra 1799 TL den tekrar satışa açtılar

Şu an 1598tl den tekrar satışta.

• Ranez R kullanıcısına yanıt
    htc m7 de aynı sorun var facebook uygulamasından kaynaklanıyor. uygulama ayarlarına bakarsanız kişi senkronize et kısmını kaldırılmış
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Ah be kardeşim az daha bekleseydin keşke. Muhtemelen bugün yarın kargolayacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Ah be kardeşim az daha bekleseydin keşke. Muhtemelen bugün yarın kargolayacaklar...

Ben iptal etmedim ki, iptal etmem halinde çek yeniden aktif olur mu diye sordum. Adamlar fırsat bu fırsat deyip iptal ettiler.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Sen siparişi iptal et butonuna basmadan nasıl yapabilirler. Enteresan cidden. Ne düşünüyorsun peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

Ben de gittim 10 liraya şeffaf gri 2 mm silikon aldım. Hem telefonu kaba göstermiyor hem de yokmuş gibi çok rahat. Standli olduğu zaman elime cebime sığmıyor normalin 2 katı gibi duruyordu

Normalde kalın silikon tercih ediyorum daha sağlam olduğu için ama düzgün birşey bulamadım. Dediğiniz gibi kasa büyüklüğünü etkilemesin ve karizmatik arka kapak görüntüsü bozulmasın :) diye ben de bunu aldım. 0,2mm kılıf yanında 2 adet cam koruyucu kargo dahil 19,90 TL.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/huawei-ascend-mate-7-kirilmaz-cam-ekran-koruycu-silikon-kilif-P71806504

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Sen siparişi iptal et butonuna basmadan nasıl yapabilirler. Enteresan cidden. Ne düşünüyorsun peki?

Mateden vazgeçtim MATE 8 gelene kadar iphone 6s almaya karar verdim.
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.