Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lollipopta kilit ekranına bildirim gelen var mı? Bildirim seçeneklerinde "status bar", "banners" ve "lock screen" açık ama sadece status bar ve banners geliyor.
  • Huawei mate 7 arıyorum temizinden. Uçuk kaçık olmayacak bi fiyata. Şu an lg g3 kullanıyorum ama mate 7 içimde ukte :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 8 - Mate 7 - Honor 7 - G4 karşılaştırması yapabilecek var mı ? Bütçe 1300 - 1500 TL
  • Jvats kullanıcısına yanıt
    Mate 8 kullanmadim onu çıkarıyorum zaten o fiyata bulamazsın
    G4 batarya acisindan en kötüsü islemci, honor 7de kagit üstü bir tik daha iyi. (Ama normal kullanimda asla fark etmiyorsun)
    Sizin Kullanim alaninizda hangisine yogunlastiginiz önemli foto önemli batarya gunu cikarsin yeter dersen g4 (ama tavsiye edermisin dersen etmem o ayrı mevzu nedeni ana konusuna bakman yeterli 3 4 saat ekran suresi birkac kronik bela vs) honor 7 dense mate 7 daha cok guven veriyor ama onunda sifirini bulmak denizden inci çıkarmak gibi birşey temiz bulursan garantisi devam eden kacirma yok ben illa 1. El istiyorum dersen honor7
  • razor_tr R kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarlarına dön düzelir.
  • Arkadaşlar halen alınabilir bir cihazmı mate7. Şarj durumu ve genel durumu nedir

• Lg v10 kullanıyorum. Pil gücü yetersiz geldiği için (diğer herşey süper) mate 7 veya note 4 düşündüm. Yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

Lg v10 kullanıyorum. Pil gücü yetersiz geldiği için (diğer herşey süper) mate 7 veya note 4 düşündüm. Yardımcı olun.

Senin ihtiyacını karşılar, yolda bırakmaz diye düşünüyorum. PM atabilirsin.
  • Arkadaşlar bu arada benim telde düğmeler arasında mobil veri tuşu dışında bir de 4G tuşu var. Onu ayrıca mı kullanıyoruz, nedir esprisi.
  • 4G tuşunu görenler...
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    o tusa basarsan 4g'ye geciyor. kullaniyorum ben. sadece mobil veri=3g

• bu telefon niye bu kadar gerizekali. 500 mb'lik oyun indirdim. %100 yapti ve indirmemis oyunu iptal etmis. para buldugum an satacagim yemin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

o tusa basarsan 4g'ye geciyor. kullaniyorum ben. sadece mobil veri=3g

Ama ben o tuşa basmasam da 4G görünüyor yukarıda ekranda
    Telefonlamı alakalı şimdi bu?
  • Ne ile alakalı olabilir
    bir çok şeyle alakalı olabilir.İnternet,oyunun yüklü olduğu server,play store..vb başka bir oyunda aynı şeyi yapmıyorsa telefondan değildir .
  • Hocam sen neden bahsettiğimi anlamadın sanırım
    bi yanlışlık olmuş ohtmm ta cevap olarak yaşmıştım ben.

seninki oparatör ile alakalı olabilir.Otomatik 4gye geçiyordur çektiği yerlere.
  • Herkese iyi bayramlar

• mate 7 avea dan alınma telefonlara ota yoluyla lolıpop guncellemesi geldımı? konuyla ılgılı bılgısı olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forza lacar -- 12 Temmuz 2016; 0:47:23 >
  • 
Sayfa: önceki 232233234235236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.