Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim telefon yurt dışından geldi.5.1.1 b331 sürümü.dün aksam üzeride 6.0 b571 /823mb) lık bir güncelleme geidi yüklemedim..
    yüklememde bir sakınca varmı acaba deneyimli arkadaşlar bilgilendirirlerse seviirim.şimdiden tesekkürler
  • eddl E kullanıcısına yanıt
    Sanslisin :) en azindan avea rom deil (4.4.2) seninki direk lolipop.

Soruna gelince yukleme derim.Her yeni sey iyi olacak dye bi kaide yok.Yazilim olarak fazla bi degisiklik yok.Ancak bende yukleyip geri lolipopa dondum.Donme sebebimde pil sarfiyati idi.Sahsi fikrimi sorarsan dokunma derim.Lolipop gayet basarili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 14 Ağustos 2016; 23:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Sanslisin :) en azindan avea rom deil (4.4.2) seninki direk lolipop.

Soruna gelince yukleme derim.Her yeni sey iyi olacak dye bi kaide yok.Yazilim olarak fazla bi degisiklik yok.Ancak bende yukleyip geri lolipopa dondum.Donme sebebimde pil sarfiyati idi.Sahsi fikrimi sorarsan dokunma derim.Lolipop gayet basarili.

pil günü cıkarmıyormudu normal kullanımda
  • Avrupa güncellemeleri alırken, Huawei Türkiye güncelleme ekibi bi iş yapmadığını düşünüyorum. Huawei Avrupa dan almak mantıklı olan. ben kullanmıyorum. beyaz lekelr çıkmaya başladı
  • Bende bir yildir mate 7 kullaniyorum. 2-3 ay kadar once lolipop guncelleme geldi. Sıkıntısiz stabil donmadan kasmadan calisiyor cok memnunum.

Bazi arkadaslar telefonu sanki kullanmaya degilde elektronik deneyi icin almis forumdan anladigim kadariyla birseyler yukleyip sonra silip sonra tekrar yukleyip duruyorlar.

Arkadas senide o kadar kurcalasalar sende bozulursun. Sonra yok telefon kasiyor yok donuyor.

Kardesim huawei aliyorsun alirken de sunu cok iyi biliyorsun malesef ulkemizde bu marka yaygin degil servis muamma yazilim gelir mi gelmez mi. İsine gelirse al gelmezse alma. Kurcala kurcala sonra burda vay efendim soyle vay efendim boyle. Kusura bakmayinda siz hangi markayi alirsaniz alin memnun olmazsiniz. Siz telefonu boyle kullanmaya devam ettiginiz surece memnun olmazsiniz.

• Arkadaslar bootloader kilidini açmadan root yapma sansım yokmu?kolay ve pratik sekilde
  • eddl E kullanıcısına yanıt
    Kitkatsa sürüm kingrootu dene.Ayrica Turkpda yi takip et ordaki makaleler ve uyeler sana yardimci olacaktir.

• telefon 5.1.1. ile efsanevi bir şekilde yavaşladı ikonlar bir kaç kez kendini yeniliyor o derece. nasıl çözeceğiz biri bilgi verirse çok sevinirim.
  • arkadaşlar lütfen beni şu avea romdan kurtarım yardımcı olun bana yardımcı olacak birileri varmı kargoyla göndersem lütfen rica ediyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: abduko

arkadaşlar lütfen beni şu avea romdan kurtarım yardımcı olun bana yardımcı olacak birileri varmı kargoyla göndersem lütfen rica ediyorum sizden

Whatsapp dan ulaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

quote:

Orijinalden alıntı: abduko

arkadaşlar lütfen beni şu avea romdan kurtarım yardımcı olun bana yardımcı olacak birileri varmı kargoyla göndersem lütfen rica ediyorum sizden

Whatsapp dan ulaş

EMUİ 4.0 Marshmallow 6.0 olsun cihazın

• whatsap numaranı ozelden yazarmısın kardesım sana zahmet
  • 2gb/16gb modeli avea cihazı 600-650 tl den alınır mı ? Alırken kronik olan hangi şeylere dikkat etmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

2gb/16gb modeli avea cihazı 600-650 tl den alınır mı ? Alırken kronik olan hangi şeylere dikkat etmeliyim ?

Eğer ROM yükseltme işlemini yapabilecekseniz, alın. Yoksa 4.4.2 de kalırsınız. Çok büyük sorun değil, ancak yine de güncel bir sürüm kullanmak her zaman daha iyidir.
    Öncelikle kasaya dikkat edin. Metal olması hasebiyle, ilk darbede çizilip, iz kalabiliyor. Ayrıca ekranda beyazlık en çok karşılaşılan sorun. Ona dikkat edin. Eğer temizse, 600,650 ye kaçırılmaz. Birde mutlaka alırken faturasını da satıcıdan alin. Garanti için gerekli olabilir.
    Hayırlısı olsun.

• Mate 7yi iphone 5s le takas yapsam üzülürmüyüm. Mate 7 büyük olduğundan elimi agritiyor ve cepte taşınmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Mate 7yi iphone 5s le takas yapsam üzülürmüyüm. Mate 7 büyük olduğundan elimi agritiyor ve cepte taşınmıyor.

Iphone 5s guzel bir cihaz. Ekran buyuklugu sizin icin sorun olmayacak. Ancak pil konusunda Mate 7 yi cok aratir. Ayrica bence takasta uste para almalisiniz.

• Pil konusu kesin. Ama mate 7 yi kullanamıyorum. Elimin üstünde agrı oluyor. Kafa kafaya anca takas olur gibi.

• Bu telefonu note 3le takas edeceğim ekranda bu lekeler var sorun olur mu?
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qenosit -- 26 Ağustos 2016; 9:45:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qenosit

Bu telefonu note 3le takas edeceğim ekranda bu lekeler var sorun olur mu?
    Bu mesaja eklenen görseller:

O lekeler çoğu kiside var. Garantiden hallederler. Sorun olacağını sanmıyorum.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Garantisi yok en iyisi bul aşmamak sanirim

• 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.