Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben telefonumu satabilirim isteyen olursa, çok temiz, avea ürünü falan da değil.
  • huawei mate 7 gelmedımı lolıpop avea
  • huawei facebook tan saldırmak lazım avea mate 7 lolıpop ıcın
  • Mate 7 hızlı şarj destekliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu telefonu almayı düşünüyorum ama bu ekrandaki beyaz lekelenmeler kronik mi bütün cihazlarda oluyor mu yoksa bazı serilerde mi var bu sorun acaba? Mate 8 çok pahalı o yüzden tercihim bu olacak sanırım :)
  • vazgecdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 18 Eylül 2016; 21:12:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarra.35

Arkadaşlar merhaba, bu telefonu almayı düşünüyorum ama bu ekrandaki beyaz lekelenmeler kronik mi bütün cihazlarda oluyor mu yoksa bazı serilerde mi var bu sorun acaba? Mate 8 çok pahalı o yüzden tercihim bu olacak sanırım :)

Maalesef forumda birçok kişinin başına geldi ve garantiden halledildi. Benim gibi önemsemeyenlerde vardır mutlaka.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim, teşekkür ederim. Biraz daha bekleyip Mate 8 almak en iyisi fiyat düşünce :)
  • Arkadaslar suan cihazda kurulu olan rom b571 malesef hic memnun degilim bu romdan hem pil az gidiyor hemde temalari indiremiyorum huawei kimlikmidir nedir ona kayit ol diyip duruyor bundan onceki rom sanirim b522 idi ona tekrar nasil donus yapabilirim

• Telefon bugün elime geçti avea cihazı. Cihazdan çok memnunum ama parmak izi okuyucusunu tam ayarlayamadım sanırım her seferinde tek seferde açamıyorum. Uygulama vb önerilere açığım. Birde avea romunu silip normal roma geçsem mi faydası olur mu ?
  • Android 6 ve b571 kodlu yazılımı öneririm. Aveadan kurtulmam da süper oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jvats

Android 6 ve b571 kodlu yazılımı öneririm. Aveadan kurtulmam da süper oldu.

Hocam hangi site/konudan bakıp yükseltme yaptınız acaba?
  • Turkpda sitesinden bakıp yaptım hocam.

• Maalesef suanda 571den rollback yok

• Cihaz android N alabilir diyorlar , zaten çok memnunum şuan b571den.
  • Arkadaşlar telefonu ekrandaki beyaz lekeler nedeniyle servise gönderecem. Hepsiburadadan almıştım gold modeli. Kutusunu kaybettim sadece faturası var elimde. Bunun teknik servisi neresidir.
  • Teleservice.

• telefonun arkası baya bildiğin yamuldu yav. yaparlar mı acaba garantiye versem. biraz daha yamulursa ekran çatlayacak gibi duruyor zira.
  • ExpeLLee kullanıcısına yanıt
    Huawei tr garantili ise fix smart cihan elektroniğe gönder. Asıl yetkili servis orasi.

• ohtmm O kullanıcısına yanıt
    Kasa yamulmasi dışardan darbe olduğundan garantiye gireceğini sanmam. Şansınızı deneyin isterseniz

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.