Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Sniper-

resmi hocam türkiye değilde avrupa romu, B571 romundayım uzun zamandır forum xda üzerinden araştırılırsa görülebilir.

O bakış açısı ile haklisiniz, ancak benim resmi kastım, Türkiye Huawei'nin dağıtıma başlaması ile ilgili. Maalesef onlarda cihaza ilgisiz. Zira satış rakamları düşük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon son 2 3 aydir cok kasmaya basladi. gecen sene subat ayinda almistim, 2 sene olacak yani. bunun sebebi ne olabilir? telefonda hemen hemen hic oyun oynamadim. cok fazla uygulama da mevcut degil. gerekli olanlar sadece. su an hafiza karti ve telefon hafizasi 4er gb dolu. yani cok az.

orta tusa basarak menuye gelince ana ekrandaki ikonlar teker teker geliyor. sonra hepsi gidiyor tekrar geliyor. bu islem yaklasik 3 4 saniye suruyor. ilk aldigim zamanlar ekran kilitliyken ses tusuyla foto cekince 0.3 0.4 saniye gibi bekliyorken su an 1.9 2.0 saniyelere cikmis durumda.

su telefonu duzeltmenin bir yolu yok mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

telefon son 2 3 aydir cok kasmaya basladi. gecen sene subat ayinda almistim, 2 sene olacak yani. bunun sebebi ne olabilir? telefonda hemen hemen hic oyun oynamadim. cok fazla uygulama da mevcut degil. gerekli olanlar sadece. su an hafiza karti ve telefon hafizasi 4er gb dolu. yani cok az.

orta tusa basarak menuye gelince ana ekrandaki ikonlar teker teker geliyor. sonra hepsi gidiyor tekrar geliyor. bu islem yaklasik 3 4 saniye suruyor. ilk aldigim zamanlar ekran kilitliyken ses tusuyla foto cekince 0.3 0.4 saniye gibi bekliyorken su an 1.9 2.0 saniyelere cikmis durumda.

su telefonu duzeltmenin bir yolu yok mudur?

Bilgilerinizi yedekleyerek, telefonunuzu sifirlayin. Muhtemelen düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: -Sniper-

resmi hocam türkiye değilde avrupa romu, B571 romundayım uzun zamandır forum xda üzerinden araştırılırsa görülebilir.

O bakış açısı ile haklisiniz, ancak benim resmi kastım, Türkiye Huawei'nin dağıtıma başlaması ile ilgili. Maalesef onlarda cihaza ilgisiz. Zira satış rakamları düşük.

Evet haklısınız ama bu demek değil ki bu cihaz için marhmallow yok, açıkcası şuan B571 romundayım cihaz yağ gibi akıyo KangVip costum romları var cihaza dpi ayarı navibar özelleştirmesi double tap wake up vs vs gibi bir çok özellik katıyo bence konumuz biraz yetersiz kalıyor şuan forumda cihaza hak ettiği ilgi gösterilmiyo gibi malesef gerçekten kullanıcılar cihazdan umudu kesmesin belki nougat almaz bu cihaz ama şuan ki performansıda küçümsenemez, keşke huawei de türkiye için daha özverili olsaydı. Yanlış anlaşılmasın ama yeni nesil telefonlar için bayağı bir reklam sunuyor sanmıyorum mate 9 gibi modellerin böyle sıkıntılar yaşıcanı mate7 biraz piyasaya giriş telefonu oldu bunun kurbanı sanırım.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Evet düzeldi. Yağ gibi akmaya başladı. İlk günlerdeki gibi. Megerse yazı yazarken bile milisaniyelik takilmalar oluyormuş. Telefona yeniden isindim. Umarım uzun sure boyle devam eder.

• Bu cihaaza otadan Lolipop gelmedimi daha?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 870₺ ye sıfır kapalı kutu aldım 6 inç metal kasa bu ayarda cihazın alternatifi varmi 870₺ ye iki yıl önce kullandım yine aldım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Bu cihaaza otadan Lolipop gelmedimi daha?

Geldi. Ancak sizin cihaz avea cihaz ise o sebeple gelmemiş olabilir. O konuda net bilgim yok.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Yok dostum avea deil ithalatçı cihazı muhtemelen gelmiştir

• eşimin kullandığı mate7 de ekranda beyaz lekeler ayrıca kasa ile ekran arasında sağ tarafta ayrılma oluştu.istanbuldaki huawei servisine göndereceğim ama daha önce bu tür durumlarda servise gönderen var mı? servis nasıl bir yol izliyor?ekran mı değişiyor, sıfır telefon mu veriyorlar??
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

eşimin kullandığı mate7 de ekranda beyaz lekeler ayrıca kasa ile ekran arasında sağ tarafta ayrılma oluştu.istanbuldaki huawei servisine göndereceğim ama daha önce bu tür durumlarda servise gönderen var mı? servis nasıl bir yol izliyor?ekran mı değişiyor, sıfır telefon mu veriyorlar??

Aynen bizdeki mate7 yide eşim kullanıyor. Onda da ekranda beyazlamalar var. Cihaz değişmez, muhtemelen ekran değişir.

• Beyler mate 7 düştü ekranim kırıldı. uygun ekran satinalabilecegim yer bilen varmı ? Link gonderirmisiniz. Dokunmatik çalışıyor sadece ekranim kırık

• quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Beyler mate 7 düştü ekranim kırıldı. uygun ekran satinalabilecegim yer bilen varmı ? Link gonderirmisiniz. Dokunmatik çalışıyor sadece ekranim kırık

Yurt dışından, çin sitelerinden alın. Burada değiştirtin.

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    N11 de var alabilirsin

• Sıfır mate 7 arıyorum nerde bulabilirim en uygun yardımcı olabilcek biri var mı

• Arkadaslar Mate 7 nin dis ses (hoparlor) gayet memnunum ama kulaklik performansi.hic.iyi degil.

muzik aciyorum disarda milletin sesini.duyuyorum oderece

tavsiye bi kulaklik onerebilecek varmi kulak ici olsun

• fırsat adamı F kullanıcısına yanıt
    N11 ve GG de var aynı satıcı bende aldım 860 liraya getirdim..

• Newells kullanıcısına yanıt
    Merhaba nerden aldiniz acaba 870 tl ye en ucuz 1000 tl

• arkadaşlar mate 7 6 ay kullnadım cihaz 4 aydır simkart tanımıyordu yedek telefonum var diye kullnamıyordum servise gönderdim

bana 747 tl fatura çıkarttılar anakart zarar görmüş filan

ben hakkımı nasıl arayabilrim nasıl çözebilrim bu durumu

madem anakart zarar görücek neden sim aparatı var nedne iphone larda ve lg lerde olmuyor böyle

kısca ne yapmam lazım ???
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Bu simkart sorunu cok duydum inanin karti cikartmiyorum dursun yerinde bi sorun olacak dye.

Gel gelelim.szin sorunuza oncelikle evraklar ile birlikte mutlaka tuketici hakem heyetine gdin hocam bu sansi bi deneyin derim.

Cok sacma salak bi durum simkart icin anakarti degismekde ayri bi gerizekalilik sanirim.Huawri iydir hosdur ama servisi berbattir.Sayet tuketici hakem heyetinden bi sonuc alamazsaniz.Mate 7 icin simkart yuvasi satiliyor.Onu siparis edip.Usta bi telefoncuda monte ettirip deneyin derim cok bi paranizda gitmez bu islemde.Nacizane tavsiyemdir.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.