Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (241. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar. huawei mate 7 L09 kullanıyorum. benim bi sorum olacak whatsapp messenger facebook gmail gibi uygulamalarda simgeler üzerindeki bildirim sayacı çıkmıyor (hani şu kırmızı daire içindeki 1-2-3 gibi rakamlar) telefon mesajlar güncelleyici gibi simgeler de çıkıyor. sizde de durum aynımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxALy

iyi akşamlar. huawei mate 7 L09 kullanıyorum. benim bi sorum olacak whatsapp messenger facebook gmail gibi uygulamalarda simgeler üzerindeki bildirim sayacı çıkmıyor (hani şu kırmızı daire içindeki 1-2-3 gibi rakamlar) telefon mesajlar güncelleyici gibi simgeler de çıkıyor. sizde de durum aynımı?

Merhaba. Cihazın kendi arayüz ayarlarında bende bulamadım. Sanırım farklı arayüz uygulamaları (nova launcher vs.) ile ayarlanabiliyor, denemek lazım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar ise seviniriz, teşekkürler. :)
  • rett kullanıcısına yanıt
    Açılın ben doktorum

1-Once Ayarlardan bildirim Yoneticimize Grip Uygulamamizi Secdikden Sonra,ordaki butonlarin hepsini aciyoruz.

2-Daha sonra ayarlar Korunan uygulamar kismina grip sectigimiz uygulamari koruma altina aliyoruz.Bunun amaci ekran kitli iken arka planda calismasini istedigimiz icin.

3-Ve en onemlisi .Ana menude parmagimizla bos ekran basili tutup acilan menuden diger ayarlar deyip oradan isaret uygulama simgeleri kisminda herseyo aciyoruz.

Enjoy....;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Açılın ben doktorum

1-Once Ayarlardan bildirim Yoneticimize Grip Uygulamamizi Secdikden Sonra,ordaki butonlarin hepsini aciyoruz.

2-Daha sonra ayarlar Korunan uygulamar kismina grip sectigimiz uygulamari koruma altina aliyoruz.Bunun amaci ekran kitli iken arka planda calismasini istedigimiz icin.

3-Ve en onemlisi .Ana menude parmagimizla bos ekran basili tutup acilan menuden diger ayarlar deyip oradan isaret uygulama simgeleri kisminda herseyo aciyoruz.

Enjoy....;)

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. :) Lakin işaret uygulama simgelerinde 10 adet uygulama çıkıyor cihazın kendi seçtiği. Misal atıyorum outlook uygulamasının üzerinde rakam gözükmesi için bir işlem yapamıyoruz, o bölüme ekleyemiyoruz. Yani kısacası cihazın arayüzü, üzerinde rakam gözükebilecek uygulamaları kendisi seçmiş durumda. Sanırım her mate 7 cihazda aynıdır bu durum.

• rett kullanıcısına yanıt
    Anladim haklisin

Bi arastirayim ben

Edit: Ufak bi arastirma ile disardan uygulama yukleyerek bu sorunu cozebilirsiniz.Ben assagidaki uygulamalari buldum.Dilersen marketten yada apk olarak arattirip nette bulabilirsin (crackli link istersen ozelden atarim)

1-https://play.google.com/store/apps/details?id=co.uk.cornwall_solutions.notifyer

2-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ellevsoft.unreadgmailbadgefree

3-https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.launcher.plugin.unread

İyi Aksamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 3 Aralık 2016; 19:52:32 >
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Benim Mate 7 de de aynı sorun oldu sim kart okunuyordu ki sim kartı şimdiye kadar 2 kez çıkardım takinca okumadi yetkili servise götürüp 2 saat bekledikten sonra 750 tl gibi bir rakam çıkardılar, kullanıcı hatası dediler bir sürü kavga ettim her neyse hakem heyetine gidecektim orada aylar sürecek olması yüzünden beklemektense dışarıda bir tamircide 70 tl ye yaptırdım yani yapılıyor basit birşey servisin dediği gibi anakart değişimi felan yalan tamamen para koparmak amaç ve su an telefon gayet iyi çalışıyor

• Hocam cok tesekkurler sagolun. :) Notifyer is gorecek gibi.

• Hava durumu widget çalışmıyo yardım lütfen
  • Şuanda s5 kullanıyorum mate 7 almaya karar verdim ne dersiniz sizinde fikirlerinizi almak istedim :) Daha önce huawei g7 kullanmıştım orta sınıf cihazdı ama ne donardı ne ısınırdı şarjı da müthiş giderdi huawei nin buyüzden yeri ayrıdır bende.Tek oynadığım oyun var o da vainglory bu telefonda o oyun canavar gibi çalışır diye düşünüyorum.

• Yani kendin cevabi vermisin zaten daha onceden de kullandigina gore almaman icin bi sebep yok.

• Haklısınız rom desteği olsa bu cihaz 2 sene daha ateş eder ama yok :(

• Factory rom dan bahsediyor isen haklisin ancak yazilimla telefonunu eu yapip .Orjinal Rom larin kapisini aciyosun.Olay tamamen ithalati avea yaptigi icin avea rom da geliyor ve anlasmalari geregi destek sunmadigi ortada.Ama biz onu hallediyoruz :) EU yapinca zaten olay bitiyo.

Sayet Custom rom dan bahsediyorsan haksizsin cunku Huawei in ozellikle lolipop-ve marshmelow surum romlari Mukemmel dyebilecegim kadar guzel yapilmis.Samsung gbi igremc otesi gereksiz biton uygulama yok.Hantal bi arayuz var samsungda .Huawei oyle deil.Custom.rom hic begenmedim begenmemde zira Huawei saf android kadar akiskan ve stabil.Tabi tercih meselesi ama bi onceki telefonum nexus 4 onun yazilimina cok benziyor.Ha illaki ozellestirme isterseniz root edip yapabilirsiniz.Bu arafa fiyat cok uygun 1000 tl ye bulunabiliyor.Banka puanlari ve indirim cekleri de ayarlarsaniz dahada ucuza alirsiniz.Tavsiyemdir.

• Öyleyse sıfır alırım hocam çok sağol bilgiler için :) Evet kendi arayüzü mükemmel fakat ben custom rom kastetmiştim.Dediğiniz gibi gerek yok ama insan alışınca kurcalamak istiyor.Xda da mate 7 için hiçbirşey yok neredeyse insanın tuhafına gidiyor.Bendeki s5 çok kötüydü şimdi bi custom rom bi kernel yapıştırdım uçuyo alet o bakımdam iyi oluyo :) Gerçekten de custom rom a gerel yokta maksat uğraş olsun :)

• Haklisin
    Soyle anlatatim Custom Rom telefona gore ihtiyacdir.S5 de bu ihtiyaci gorup denemissin/kullanmissin.Bende Nexus 4 de iken Custom Rom deilde kernel i degistirdim 2 seye faydasi oldu.Bunlardan ilki renk kontrastı digeri ise ekrani cift tikla uyandirma.Double wake dedigimiz olay.

Xda dan bahsettin onuda su sekilde aciklayim.
    Custom rom vs hepsi islemci ile alakali Ve huawei kendi islemcisi (Hisilicon Kirin) buna izin vermiyo ve bicok developer tarafindanda taninmayan bi islemci hani custom rom yapmak kolay degil.Cihazi brick edebilir.O yuzden kimse yanasmiyor .Hatta bicok kisi cynogenmod bekliyordu malesef oda olmadi.Ha bence gerek yok.

Son olarak Telefonda muazzam gordugum 2 ozellik
    1-Pil Dayanikliligi.
    2-İsinma yok denecek kadar dusuk ilk defa bu telefonda isinma sorunu yasamadim.

Gecmis telefonlarim.
    Htc Desire
    İphone 4
    Htc Desire HD
    Nexus4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACF0A91A6 -- 10 Aralık 2016; 9:42:13 >
  • MT7-L09 cihazım b338 rom var TWRP ile root attım. Daha sonra bölge kodunu eu yaptım. Sorunsuz açıldı. Ancak daha sonra yeniden başlatayım dedim logoda takılı kaldı. Daha sonra bir şekilde stock recovery geçirdim. Onda da Huawei software installing dedi ve yüklemeye başladı. Ancak 90%'de yine takıldı. Ne yapmam gerek lütfen yardımcı olur musunuz?
  • Rock zircon al bende var 2 diş kısmak zorunda kalıyorum son ses müzik sevsemde açamıyorum.2 diş kısık halde 2 müzik dinliyorum çıkarınca 10dk çınlıyo kulaklarım hocam :D Fiyatıda çok uygun 10$a almıştım ben.Zaten 136 tane kulaklık arasında şampiyon seçilmiş :)

• Ya zaten aldim onu yolda geliyor.

Bakdim burda ses yok aldim bende

millette de bi soru soruyoruz eringecliklerinden cevap bile vermiyorlar bidaha burdan onerimi İllallah

• JINTON kullanıcısına yanıt
    Hocam Senin sorunun bootlop merak etme cozumu kolay.

En son hangi romda kaldiysan o romu pc ne indir.Turkpda da anlatimlari var.Hatta ordaki saygili abimiz admin Cokda guzel bi tools yapti.
    o tools un icinde huawei extractor var.Yani romu ayristiriyosun.İcindekikileri adb uzerinden telefona flashliyosun .Umarim adb kullanmayi biliyorsundur.(cmd ekraninda komut ile o ayristirdigin dosyalari telefona yukluyosun) Telefon fastboot modunda olacak.

Ha yapamasanda Ordakilere sor sana yardimci olurlar.Pc'm olsaydi sana team den yardim ederdim fakat yeni pc m gelmedi henuz

• Mate 8 konusunda da adamlar diyo çok sessiz felan huawei ana konularda genel bişe heralde bu hocam :)

• Dogrudur.

Dıs hoparlor iyi ama kulaklik perfirmansi zayif.Buda tabi İyi bi kulaklik ile cok rahat asilabiliyor.

Cok satan bi kulaklik ayni zamanda benim tercihimde Rock Zircon dan yana oldu.

• 
Sayfa: önceki 239240241242243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.