Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (242. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1300 tl bandında bu cihazı buldum. sesi ve hızı çok önemli değil oyun oynamayı sevmem telefonda ama kamerası benim için önemli önerir misiniz? bu fiyata düzgüb kameralı pek cihaz yok gibi f/p olarak hoşuma gitti.
  • arkadaslar sacma bir soru olacak belki ama

internete baglanma hizinda sikinti yasiyorum. ne wifi ne mobil verinde degisen bir sey yok. daha 1 hafta oncesine kadar tak tak aciyordu sayfalari, oynatiyordu videolari. simdi resmen 10 yil oncesinde oldugu gibi pause yapip dolmasini beklemeye basladim.

hiz testi yaptim wifi ve mobil veri sorunsuz.

sebep ne olabilir sizce ? ve cozumu var mi?
  • Hayırlı olsun hocam hangi siteden aldın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbestten aldim bitane laptop ile birlikde aldim.Aslinda laptobu almisken onuda sepete attim.

Ama birdaha asla yurtdisindan bisey almam beklemem sinirlerimi bozuyo.

• Hayırlı olsun bazen mecbur yurtdışından alıyosun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

Arkadaşlar 1300 tl bandında bu cihazı buldum. sesi ve hızı çok önemli değil oyun oynamayı sevmem telefonda ama kamerası benim için önemli önerir misiniz? bu fiyata düzgüb kameralı pek cihaz yok gibi f/p olarak hoşuma gitti.

Kamera önemli ise sizi çok tatmin etmez.

• Arkadaşlar hafıza arttırılıyor mu acaba. Hepsi burada 1000 tl alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HRNclk777

Arkadaşlar hafıza arttırılıyor mu acaba. Hepsi burada 1000 tl alınır mı?

Hafıza kartı takarak, hafızayı arttirabilirsiniz. 1000 tlye hâlâ gayet alınabilecek bir tel. Eğer distribütör garantili ise. Banka puanı da kazanılarak, gayet uygun fiyata gelir.

• avea cihazi var benim hic güncelleme gelmiyor nasıl yükseltebilirim versiyonu?
  • avea cihaza 6.0 romunu kendim nasil yükleyebilirim? mate rom root konusu var ama hicbisey anlamadim ordan daha once s3, note 3, htc m8, gm discovery cihazlara custom rom attim ama bu mate 7 nin anlatimu cok karisik ordan biyerden bilmem kod al 24 saat 48 saat bekle ne kodu onu almadan bir yolu yokmu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fati14

avea cihaza 6.0 romunu kendim nasil yükleyebilirim? mate rom root konusu var ama hicbisey anlamadim ordan daha once s3, note 3, htc m8, gm discovery cihazlara custom rom attim ama bu mate 7 nin anlatimu cok karisik ordan biyerden bilmem kod al 24 saat 48 saat bekle ne kodu onu almadan bir yolu yokmu bunun?

https://www.turkpda.com/konu/huawei-mate7-marshmallow-full-b522-final.1854/

• çok karışık yaa ben bunu nasıl yapacam avea cihazı eu yapmam gerekiyor önce ama orda anlatımı bulamadım cihaziniz avea ise eu yapın demiş gerisi yok. rootlayın dedi kingroot ile rootladim..

• Garantiden sıfırı ile değişen, kutu içeriği hiç kullanılmamış halen 7 ay daha garantisi olan cihazimi satıyorum ilgilenenler için:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&fromZero=yes&m=122665942

• Bir arkadaş için soruyorum.
    4-5 ay daha garantisi olan sıfırdan farksız Beyaz renk cihaz. Sadece şarj aleti ve silikon kılıf mevcut.
    Avea dan alınma.. 500 TL ye alınır mı?

• Arkadaşlar ankarada huawei garantili mate 7 mi satacagim ilgilenen olursa eğer.
  • timsahhh kullanıcısına yanıt
    Ben 600 e alayın onu alın tabi o fiyata gm discovery var :D

• arkadaşlar ekranımın sol alt tarafı dağıldı ama kullanabılıorum.. servis 600 lira istiyo ekrana.. yaptırmaya değermi sizce... Birde daha uyguna yaptırabılecegım bıyer bılıyormusunuz yardımcı olursanız sevinirim
  • Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    600 Tl ye ikinci el bile bulabilirsin.Gordugum en adi en kalitesi en pahali servis Huawei n servisidir .Telefonlarina bsey demiyorum bende kullaniyorum harika Ama servis lanet.Bulasmayin servise.

Sorunna gelince 300 Tl bandinda N11 de ekran var.Getirt.Usta bi ele gotur degissin.

• Nasıl birine denk geldiniz nasıl bir sorun yaşadınız bilmem ama ben 1,5 sene kullandığım Mate 7 mi serviste ekranda üretimden kaynaklı ölü piksel var diye (ki ben fark etmedim ahize sesi az geliyodu yağmurda çok bırakmıştım onu yaptırmaya gittim) aynı şekilde yakınım p8 litesini wifi sorunu var diye götürdüm sorgu sualsiz anakartı değiştiler 20 dakika içinde, şuan mate 9 kullanıyorum 3 ay ekran değişim garantisi + 24 ay garanti var. Sanırım sizin şansınıza denk geldi herkes çok memnun Huawei servislerinden..

Ancak arkadaşın sorununa gelince garanti dışı olduğu için ekran maliyetinden dolayı bu paralar isteniyo malesef, bu çoğu serviste böyle malum kocaman ekran, 2.el temiz bir ürün almak daha mantıklı bunuda satarsınız sonuçta içindeki anakart sağlam imei sağlam bunlar para edecek şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sniper- -- 29 Aralık 2016; 16:47:0 >
  • Önceki servisleri teleservice adisiydi. Çok şikayet aldıkları için servis sağlayıcı firmayı değiştirdiler şuan tr de bulabileceğiniz en iyi servis huawei tr de. Cihazınız kapıdan alınıyor 5 gün içerisinde size geri geliyor bu süre zarfında cihazınızın servisteki durumuyla ilgili anlık sms mesajı iletiliyor. Bu videoyuda inceleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 29 Aralık 2016; 20:9:12 >

• 
Sayfa: önceki 240241242243244
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.