Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekrandaki lekelerden dolayı gönderdiğim yetkili servis 722 lira Ücret istedi. Arka kapak yamuk olduğu icin ekranda lekeler olusmus. Kullanıcı hatası. Telefonu alınca tasimasi zor diye canta almistim iki yildir neredeyse cantada kullandim soyledikleri seye bak. Bundan sonra huawei alan ne olsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 6.0 ı başarı ile yükledim ama rootlamam gerekiyor nasıl rootlayabilirim b570 yazıyor sürümde?
  • 6 güncellemeyi indirip kuran varmı benim huawei mate 7

• Tel açılmıyomu niye rootluyosun.bende indirip kurcaktım vazgeçtim ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: musaberk

Tel açılmıyomu niye rootluyosun.bende indirip kurcaktım vazgeçtim ozaman

Tel aciliyor sorun yok. Hersey mükemmel. İndirdigin rar dosyasındaki talimatı uygula cok basit. Benim rootlama nedenim sorun oldugu icin degil rootsuz caliskayan basi uygulamalar var ihtiyacim olan o yuzden.

• Tamam ozaman dostum kuruyorum.herhangi bi sorun yok dimi bu sürümde.ne gibi değişiklikler olmuş.kurmadan bilgi alsam biraz senden.

• quote:

Orijinalden alıntı: musaberk

Tamam ozaman dostum kuruyorum.herhangi bi sorun yok dimi bu sürümde.ne gibi değişiklikler olmuş.kurmadan bilgi alsam biraz senden.

Herhangi bir sorun yok çok stabil iyi çalışıyor ana alttaki geri,home,son uygulamalar butonunu eski sürümde elle kaydırabiliyorduk bu sürümde o gitmiş.

• Bilgi için teşekkür ederim dostum.guncellemeyi kurdum sorunsuz kullanıyorum👍👍

• Muadili olmasa da mate s de güzel bir telefon. İyi olmuş. Mate 8 yada 9 tabi kaymaklı olurdu.

• Merhaba arkadaşlar,

Huawei mate 7 gold renkli eşimin kullandığı telefonun ekranı kırılmıştır.
    dışarıda telefoncuda ekranını yaptırdım ama o da sağlam çıkmadı ve kırıldı bundan dolayı

ekranı ve kasası sağlam
    renk farketmez
    bir mate 7 ye ihtiyacım var

elinizdeki ürünün nasıl olduğunu ve fiyatını ister özelden isterseniz ilan üzerinden yazarsanız dönüş yapılacaktır.

diğer elektronik aksamları ile işim olmayacağından dolayı onların benim için bir önemi yok ister sökün parça parça satın böyle bir telefona ihtiyacım var.
    elinde bu şekilde telefon olanlar ya da sorunlu telefonunu değerlendirmek isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.
    mesajlar üzerinden dönüş yapılacak ve irtibata geçilecektir.

teşekkürler.
  • Telefonu düşürdüm Ekranı çatladı ama dokunmatik çalışıyor en öndeki ekranı değiştirseler yeterlimi yoksa komple mi değişmeli nasıl bilgi alırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Telefonu düşürdüm Ekranı çatladı ama dokunmatik çalışıyor en öndeki ekranı değiştirseler yeterlimi yoksa komple mi değişmeli nasıl bilgi alırım ?

Önceki mesajlarda aliexpress linklerini verdim. Alin burada değiştirtin. Ekran değişimine gerek yok.

• Elimde 1 adet 2. el Mate 7 mevcut. Ekranın en alt kısmında gözü rahatsız etmeyecek bir ölü piksel bir kaç küçük vuruk dışında (rahatsız etmeyecek derecede) temiz bir telefon. Zaten cihazı forumdan almıştım cihaz serviste yenilenmiş bir cihaz. 650 TL ye vereceğim. Bütün kutu içeriği ile..
  • cihaz satıldı arkadaşlar bilginize..

• Arkadaşlar ikinci telefon olarak kullanacağım.Mate 7 ve Mate S arasında kaldım.Önerileriniz doğrultusunda bu 2 sinden birini alacağım.Hangisini tavsiye edersiniz.
  • Telefon bataryası çok kötü oldu, geç doluyor, çabuk boşalıyor, yani şişmiş gibi, garantiye girer mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

Telefon bataryası çok kötü oldu, geç doluyor, çabuk boşalıyor, yani şişmiş gibi, garantiye girer mi sizce?

Ömrü bitmisse girmez. Bir telefoncuda bataryanin ölçümünü yaptırıp kontrol ettirin.

• Merhaba arkadaşlar düşme sonucu cihazımın ekranı talihsiz bir şekilde kırıldı, kılıfa rağmen kırılabileceği tek açıyla düştü ne yazık ki.

Neyse cihazı tanıdık bir telefoncuya verdim ve kesinlikle formatlamamasını söyledim, tamam dedi lakin telefona format atmış. İçindeki bütün verilerim gitti, en üzücü yanı da fotoğraflarımın gitmesi oldu. Google Drive veya Fotoğraflar yedeği yapmamıştım, onun senkronizasyonunu açmamıştım.

Şimdi benim bu fotoğrafları bir şekilde geri getirme ihtimalim var mıdır? Bilgisayarlarda silinen dosyaları geri getiriyorlar gibi şeyler duyardık hep, telefonlarda bu var mıdır?

Bilen birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim, zira anılarımın yok olması çok can sıkıcı bir durum.
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.