Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Nasıl Güncelleyebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamunaleykum huawei mate 7 telefon aldım android sürümü 4.2 olarak gözüküyor bunu yükseltmek istiyorum bi türlü yapamadım bildiri falanda gelmesini bekliyorum bildiri de gelmiyor bilen arkadaşlar yardımcı olsalar sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Serfıraz S kullanıcısına yanıt
    Eğer cihazınız MT7-TL10 ise aşağıdakini;

http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=80007

Eğer cihazınız MT7-L09 ise aşağıdakini;

http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=80105

İndirebilirsiniz. İndirdikten sonra zip dosyasının içerisinde nasıl kurulacağı anlatılıyor.

• Hocam cihazın 09 olduğunu nerden öğrenebilirim? Birde telden direk gunceleyemezmiyiz bildirim geliyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Serfıraz

Hocam cihazın 09 olduğunu nerden öğrenebilirim? Birde telden direk gunceleyemezmiyiz bildirim geliyormu?

Eğer cihazınız 3 GB RAM'li ise MT7-TL10, 2 GB RAM'li ise MT7-L09'dur.
  • hocam tşkler 2 gb olanıdır. Yalnız bunu bilgisayardan olmadan direk tel üzeri günceleyemzmiyiz? samsung telefonlarında olduğu gibi.
  • quote:

hocam tşkler 2 gb olanıdır. Yalnız bunu bilgisayardan olmadan direk tel üzeri günceleyemzmiyiz? samsung telefonlarında olduğu gibi.

Normalde güncellenebiliyor olması lazım, ama manuel güncellemek gerekiyor galiba.

Bilgisayar gerekmiyor bu arada.
  • Nasıl yani verdiğiniz linkteki dosyayı telden indirip açarak kurmam mi gerekiyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasıl yani verdiğiniz linkteki dosyayı telden indirip açarak kurmam mi gerekiyor?

Linkdeki dosya bi arşiv, arşivi herhangi bir arşiv destekleyen uygulama ile (ES Dosya Yöneticisi gibi) arşivden çıkartın, daha sonra içerisindeki PDF yi okuyun. PDF de güncelleme dosyasını nereye taşımanız gerektiğini ve nasıl kurabiliceğiniz yazar.

• Hocam ingilizce olduğu için walla hiç birşey anlamadım dosyayı nereye taşımam gerekiyor? bu işlem için hafız kartı gerekiyor mu? Es dosya ile sıkıştıran dosyayı açıyorum "İstisna bulundu!" hatası alıyorum.
    Nette bunu yapmam için vide, site..vs. yokmu?
  • quote:

Hocam ingilizce olduğu için walla hiç birşey anlamadım dosyayı nereye taşımam gerekiyor? bu işlem için hafız kartı gerekiyor mu? Es dosya ile sıkıştıran dosyayı açıyorum "İstisna bulundu!" hatası alıyorum.
    Nette bunu yapmam için vide, site..vs. yokmu?

Dload klasörünü hafıza kartı varsa hafıza kartına, yoksa telefonun dahili hafızasına taşıyın. Daha sonra Ayarlar --> Güncelleyici --> (alttaki üç çizgili buton) --> Yerel güncelleme (olması lazım) --> dosyayı seçin.
  • Hocam dediğiniz şekil yaptım, telefon kapanıp tekrar açılınca açılışta bu hatayı aldım :/

software install failed!
    get online help from:http://www.emui.com/emotiondownload.php?mod=restore
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.