Bildirim
Huawei Mate 7 Nasıl Güncelleyebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer cihazınız MT7-TL10 ise aşağıdakini;
http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=80007
Eğer cihazınız MT7-L09 ise aşağıdakini;
http://consumer.huawei.com/my/support/downloads/detail/index.htm?id=80105
İndirebilirsiniz. İndirdikten sonra zip dosyasının içerisinde nasıl kurulacağı anlatılıyor.
-
Hocam cihazın 09 olduğunu nerden öğrenebilirim? Birde telden direk gunceleyemezmiyiz bildirim geliyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Serfıraz
Hocam cihazın 09 olduğunu nerden öğrenebilirim? Birde telden direk gunceleyemezmiyiz bildirim geliyormu?
Eğer cihazınız 3 GB RAM'li ise MT7-TL10, 2 GB RAM'li ise MT7-L09'dur. -
hocam tşkler 2 gb olanıdır. Yalnız bunu bilgisayardan olmadan direk tel üzeri günceleyemzmiyiz? samsung telefonlarında olduğu gibi. -
quote:
hocam tşkler 2 gb olanıdır. Yalnız bunu bilgisayardan olmadan direk tel üzeri günceleyemzmiyiz? samsung telefonlarında olduğu gibi.
Normalde güncellenebiliyor olması lazım, ama manuel güncellemek gerekiyor galiba.
Bilgisayar gerekmiyor bu arada. -
Nasıl yani verdiğiniz linkteki dosyayı telden indirip açarak kurmam mi gerekiyor?
quote:
Nasıl yani verdiğiniz linkteki dosyayı telden indirip açarak kurmam mi gerekiyor?
Linkdeki dosya bi arşiv, arşivi herhangi bir arşiv destekleyen uygulama ile (ES Dosya Yöneticisi gibi) arşivden çıkartın, daha sonra içerisindeki PDF yi okuyun. PDF de güncelleme dosyasını nereye taşımanız gerektiğini ve nasıl kurabiliceğiniz yazar.
Hocam ingilizce olduğu için walla hiç birşey anlamadım dosyayı nereye taşımam gerekiyor? bu işlem için hafız kartı gerekiyor mu? Es dosya ile sıkıştıran dosyayı açıyorum "İstisna bulundu!" hatası alıyorum.
Nette bunu yapmam için vide, site..vs. yokmu? -
quote:
Hocam ingilizce olduğu için walla hiç birşey anlamadım dosyayı nereye taşımam gerekiyor? bu işlem için hafız kartı gerekiyor mu? Es dosya ile sıkıştıran dosyayı açıyorum "İstisna bulundu!" hatası alıyorum.
Nette bunu yapmam için vide, site..vs. yokmu?
Dload klasörünü hafıza kartı varsa hafıza kartına, yoksa telefonun dahili hafızasına taşıyın. Daha sonra Ayarlar --> Güncelleyici --> (alttaki üç çizgili buton) --> Yerel güncelleme (olması lazım) --> dosyayı seçin. -
Hocam dediğiniz şekil yaptım, telefon kapanıp tekrar açılınca açılışta bu hatayı aldım :/
software install failed!
get online help from:http://www.emui.com/emotiondownload.php?mod=restore
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon titriyor ama açılmıyor
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın
- zte nubia v40
- android telefonda video açılmıyor
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- ekran kilidini unuttum telefonu sıfırlamadan kurtarmak
- huawei mate 70 pro fiyat
- telefon hızlandırma
- hangi telefonu almalıyım
- miracast nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X