Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün döndüm ama bilgisayarda hwota dosyaları birbirine girmiş, downgrade diye yanlış update.zip içeren dosya yüklemeye çalışmışım, kısa süreli soft brick durumu oldu. Sonuç olarak şu an nougat kullanıyorum.

Yalnız oreoda o bahsettiğiniz sorunlar ilk betalarda vardı, son sürümler çok stabil.
  • Honor Play'e geçmek mantıklı mı size? Mate 9dan sıkıldım yeni telefonların kasa ekran oranları çok estetik geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmihesap kullanıcısına yanıt
    Hocam acikcasi pek sabirli bi insan degilim, guncellenmesini beklemeden degistirdim romu. Su an gayet memnunum romdan. Tek bir problemim var, o da alttaki tuslari huawei saklamaya uygun yapmadigi icin bazi uygulamalarda tuslarin oldugu yerde beyaz bosluk kaliyor. Mesela galeri uygulamasina girerseniz dedigim sorunu gorebilirsiniz. Onun disinda gayet sorunsuz. Telefonu degistirene kadar boyle kullanirim ben bunu. Guncellemede falan gozum yok :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk başta oreo deneyip uzun süre nougata devam ettim. Ama sonra oreo gerçekten stabil hale gelince onu kullandım uzun süre. Benim içim kullanımda en büyük faydası yüz tanımaya bağlı olarak çalışan ele alınca uyanmasıydı. En büyük dezavantajı ise kilit ekranındaki bildirimlere cevap verilememesiydi. Nouagat ile gelen bildirimlere kilit ekranından cevap verebiliyorum.

Aslında ikisi de güzel şu anda. kullanım alışkanlıklarına göre tercih yapılabilir.

Bahsettiğiniz o boşluk galeride oluşuyor ama beni rahatsız etmiyor açıkçası.
    Yuz tanima falan beni pek ilgilendirmedigi icin bir sey diyemiyorum hocam.

• nougat iyi ama oreo da pil ciddi uzun gidiyor

• EMUI 9 bize gelir mi acaba ve bu gpu turbo güncellemesi ne zaman gelecek bilen var mıdır?

• Mate 10 pro ya dağıtılmaya başlanmış inş bizede gelir ama pek umudum yok.

• Bize de android 9 gelmicekse yaziklar olsun. Güncellemeyi verirler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çılgınvecihi -- 2 Ekim 2018; 2:55:19 >
  • verilcek diye bir açıklama yok hiç. Kaldı ki mate 20 pro tanıtılacak ve 3. model konumuna düşecek. 2 yıldan sonra güncelleme beklemeyin.
  • çılgınvecihi kullanıcısına yanıt
    Boşuna ümitlenmeyin. Mate 8 ve P9 için de oreo alacak, alıyor, geldi, gelecek derken vermediler güncelleme. Artık android ekosisteminde 2 yıldan sonra yeni sürüm vermiyorlar. Android one ile çıkan cihazlarda da durum aynı.

Kullanıcı olarak beklenti içinde olmakta haklıyız ama ticari boyutu da var işin. Şahsen ben beklemiyorum güncelleme. Ama olur da gelirse güzel olur tabi.

Bu arada p9 için çinde oreo verildi denmişti ama sonra bir şey çıkmadı, mate 9 için de aynısı olursa sadece bootloader açık olanlar bölge kodunu değişip kurabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 2 Ekim 2018; 16:44:11 >
  • İyi araştırın gpu güncelleme gelecek ve pi güncellemesi de alıcak...

• tkar kullanıcısına yanıt
    :) her sene farklı modeller için aynı hikayeler döner durur. gpu güncellemesi oreoya da verilebilir ki o da atla deve değil, çok bir şey farketmiyor.

teknoloji siteleri tık uğruna sürekli ve düzenli aralıklarla bu haberleri yapar. android 9 alacak huawei modelleri belli oldu, işte android 9 alacak huawei modelleri vs şeklinde, bu haberler yüzünden de güncelleme ile telefonuna uzay çağının geleceğini zanneden bizim gibiler de ağzı açık bekler durur.

Arkadaşlar mate 9 bu saatten sonra birkaç güvenlik yaması daha alır, gerisi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 3 Ekim 2018; 8:26:59 >
    bir çok kaynakta bu telefonların yeni güncelemeyi alacağı yazıyor

Huawei P20 Pro
    Huawei P20
    Huawei P20 Lite
    Huawei Mate 10
    Huawei P10
    Huawei Mate 9
    Huawei Nova 3
    Huawei Nova 3i

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Android Pie güncellemesi alacak telefonlar - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/android-pie-guncellemesi-alacak-telefonlar

• maxser M kullanıcısına yanıt
    Aynı siteler geçen sene de mate 8 ve p9 u yazıyordu listeye. Yukarıda bahsettim zaten, onların kaynak diye yazdığı siteler de tamamen duyumdan öte gitmeyen haberler.

• Ben emui 9 u sormuştum android 9 değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: resmihesap

Boşuna ümitlenmeyin. Mate 8 ve P9 için de oreo alacak, alıyor, geldi, gelecek derken vermediler güncelleme. Artık android ekosisteminde 2 yıldan sonra yeni sürüm vermiyorlar. Android one ile çıkan cihazlarda da durum aynı.

Kullanıcı olarak beklenti içinde olmakta haklıyız ama ticari boyutu da var işin. Şahsen ben beklemiyorum güncelleme. Ama olur da gelirse güzel olur tabi.

Bu arada p9 için çinde oreo verildi denmişti ama sonra bir şey çıkmadı, mate 9 için de aynısı olursa sadece bootloader açık olanlar bölge kodunu değişip kurabilir belki.
    telefona guncelleme verilmeyince telefondan eksilen birsey mi oluyor sanki? zaten tum android surumleri neredeyse birbirinin aynisi yeni surum vermeseler de olur bugun kitkat kullaniyor olsaydim hicbir sey degismezdi tum programlar calisiyor eski android surumlerinde

• mate 9 da orjinal sarj adaptoru ile kutudan cikan kabloyu kullaninca super sarj ederken, kutudan cikan adaptor ama baska bir kablo kullaninca hizli sarj yapiyor

super sarja uygun kablo icin orjinal kabloyu mu bulup almaliyim? kablonun alternatifi yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 8 Ekim 2018; 8:12:37 >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Süper şarj için 5 amperlik özel bir kablo kullanılmış. Normal typc ile süper şarj mümkün değil. Bu kablo Ya orjinal kabloyu alacaksınız yada aliexpressten muadilini

RAXFLY 5A süper şarj USB tip C 3.1 kablo için Huawei P20 Pro P10 P9 artı veri şarj aleti kablosu için Huawei mate 10 9 tipi-c kordon

s.click.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    https://s.click.aliexpress.com/e/c4gtcfvO

• quote:

Orijinalden alıntı: abeslank

Süper şarj için 5 amperlik özel bir kablo kullanılmış. Normal typc ile süper şarj mümkün değil. Bu kablo Ya orjinal kabloyu alacaksınız yada aliexpressten muadilini

RAXFLY 5A süper şarj USB tip C 3.1 kablo için Huawei P20 Pro P10 P9 artı veri şarj aleti kablosu için Huawei mate 10 9 tipi-c kordon

https://s.click.aliexpress.com/e/c4gtcfvO
    yanit icin tesekkurler anladim yani musteriyi telefonu sattiktan sonra bile nasil yolariz stratejisi izlemisler. kabloyu almayacagim kopuk kismini tamir ettim

• 
Sayfa: önceki 563564565566567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.