Şimdi Ara

★★★★Huawei Mate 9 Ana Konu/Kullanıcı Kulübü [9.0 Pie Geldi]★★★★ (563. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.289
Cevap
83
Favori
605.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anliyorum hocam tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt
    xda nın uygulaması bizim telefonda düzgün çalışmıyor. ama şu uygulama harika.
    play.google.com
    Gesture Control - Next level navigation - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conena.navigation.gesture.control&hl=en_US

• quote:

Orijinalden alıntı: CRoSSBoNeSS

Beyler bu alttaki sanal tuslari nasil yok edebiliriz bilen var mi?

Onceden xposed framework'ten 3dot ile tuslari yok edip xposed edge ile kaydirarak kullaniyordum ama telefona bi ara baska rom deneyip tekrar romaur'a donunce ayni yontemi deneyince telefon nedense bootloop oluyor.

Ne denediysem olmadi, root browser ile mainkeys=0 yapiyorum ancak onda da sistem cokup duruyor, telefon duzgun calismiyor. Su tuslari tamamen kalici olarak ve sistemi bozmadan nasil yok edebilirim?

(Xda gestures diye bir uygulama denedim ancak duzgun calismiyor, ekranda bazi seyler kaymis gorunuyor vs.)
    Kendisi yapıyor zaten aşağıdaki okla gösteren tuşa tıklayınca kayboluyor , istediğinizde aşağıdan yukarı çekince çıkıyor çekmeden çıkmıyor . Ben böyle kullanıyorum.

• Hayaletx kullanıcısına yanıt
    Hocam o android 8 de var, ben android 7'de kullaniyorum.

• resmihesap kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam deneyeyim bunu. Tesekkur ediyorum.

• Yeni güncelleme geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu uygulama, sanal tuşların kalıcı olarak görünmemesini sağlıyor mu?
  • Hayaletx kullanıcısına yanıt
    Bu gesture uygulamaları aşağıdan yukarıya kaydırarak kullanıldığından bu tuşlar ister istemez görünür oluyor. XDA nın uygulaması bu anlamda daha iyi ama arkadaşın dediği gibi ana ekran ve menülerde ne yazık ki bir boşluk bırakıyor. Root olmadan olmayacak gibi.
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim adb ile bilgisayara bağlayıp yok ediyoruz. Muhtemelen XDA da ki gibi boşluk kalacaktır. Kalmaz ise süper tabi.
    Ben de kalıcı olarak kaldırıyor ama rootlu olduğum için size sağlıklı cevap veremiyorum. muhtemelen root sayesinde yapıyordur.
    Hocam deneyebildiniz mi?
    Hocam denedim de hosuma gitmedi.

Root browser'dan mainkeys=1 i de yapiyorum, tuslar siliyor ancak sistem duzgun calismiyor telefon her hamlede bootloop'a giriyor. Hic biri xposed edge ve 3dot gibi olmuyor hocam. Sanirim ileride baska bir telefon alacagim zaman mutlaka su sanal tus durumuna bakacagim.

sizi üzmek istemem ama sizin romda veya o romda kullandığınız başka bir uygulamada sorun var.

evet hareketle kullanım açısından en mükemmeli xposed edge. nougat kullanıyorsanız zaten başka bir alternatife gerek yok. ama sizin xposed ile rom birbirine uyumlu değil sanırım.

oreoda xposed olmadığı için işler karışıyor. tuşları erişilebilirlik izni alan herhangi bir uygulama ile kaldırabiliyoruz. yukarıda linkini verdiğim uygulama hareketleri çok güzel algılayıp işlevini yerine getiriyor ama xpoosed edge ye göre çok önemli bir eksiği var. o da hareketleri algılamak için ayarladığımız bölgeye görünmez bir bar koyması ve tek dokunuşta o alanın işlevsiz hale gelmesi.

mesela klavyenin boşluk tuşu ekranın en altında, xposed edge ile yazarken boşluk tuşuna dokununca boşluk koyarken oreoda o alanı bizim uygulama işgal ettiği için boşluk koyamıyoruz. bunun için boşluk tuşunun en üst kısmına dokunmaya çalışıyoruz. ben bu sebepten sanal tuşlara geri döndüm.

oreo için xposed düzeltilse anında cposed edge, 3dot, perfectcolor, fsbi gibi modülleri kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resmihesap -- 15 Eylül 2018; 11:56:43 >

Hocam benim romda ne sorun oldugunu bulamadim ki bir turlu. Eskiden rom aur 2.2 kullaniyordum bi ara firedance roma gectim, sonra firedance ile xposed uyumlu degilmis diye romaur'a doneyim dedim, ne olduysa ondan sonra oldu. Eskiden normal bir sekilde calisan seyler hata verir oldu. Telefona xposed'i kurdugum an telefon kagni hizina donuyor, random resetler atmaya basliyor, uygulamalardan atiyor falan. Tabi bu durum sansliysam basima geliyor. Eger sanssizsam zaten telefon bootloopdan cikmiyor bile.

İnanin cozmek icin denemedigim yol kalmadi. İki gun icinde 30-40 kere kere sifirdan kurdum telefonu. Hafiza kartim olmadigi icin full wipe yapamiyordum, gittim onun icin ihtiyacim olmadigi halde hafiza karti alip full wipe yaptim yine olmadi, xposed modullerinin farkli surumlerini denedim olmadi. Ne yaptiysam cozemedim valla. Artik inadim kirildi telefonu sanal tuslariyla kullaniyorum.

Bir dahaki telefonum sanal tuslari rahatlikla gizlenebilen bir telefon olacak. Xiaomi, oneplus gibi markalar son guncellemeleriyle birlikte iphone x gibi bir kullanim sekli getirmisler. Sanal tus yok, her sey alttan kaydirilarak yapiliyor. Keske huawei icin de oyle bir sey olsa.

Çok ilginç gerçekten, ben firedance ile xposedi inanılmaz sağlıklı kullandım. samsungda çalışmayan modüller sıfır hata ile çalıştı. acaba twrp sürümünüzde filan bir sıkıntı olabilir mi?

Ama xposedden şimdilik vazgeçtiyseniz bence hwota pc yöntemi ile tertemiz bir oreo kurun. beğenmezseniz zaten tekrar nougata dönmek çok kolay hafıza kartı ile.

oreo için bir de magisk kurarsınız, gereksiz uygulamalar da gider mis gibi kullanırsınız.
    Hocam xposed'i nasil kullandiginizi, nasil kurdugunuzu, kullandiginiz modulleri falan bi sayar misiniz bana?

Ben telefonu ilk kurdugum zaman genelde system app remover ile fazlaliklari siliyorum, app quarantine ile silinmeyenleri devredisi birakiyorum sonra kendi ayarlarimi yapip xposed kuruyorum.

Kurmak icin de once apk kurup sonra twrpden flashliyorum ama nedense xposed'i kurar kurmaz telefonda eskiden olmayan kasilmalar basliyor daha hic modul bile yuklemeden. Hele bi de modul yuklersem bootloop basliyor.

• mate 9 umu satiyorum mate 10 aldim. ilgilenen varsa verebilirim

• Gpu turbo güncellemesi Mate 9 için yayımlanmış arkadaşlar. İnşallah dişe dokunur bir özellik getirmişlerdir.
  • benim cihazin ekraninin sag kosesinde sararma basladi simdilik kucuk ama zamanla artabilir herhalde. bu durum mobil oyunlardan kaynaklanmis olabilir mi cihazim 14 aylik cihaz delta garantili hepsi buradadan alinma delta garantide sorun cikartir mi sizce delta garanti durumlaei nasil deneyimlerinizi anlatir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 20 Eylül 2018; 11:12:34 >
  • HACl kullanıcısına yanıt
    Ben bi sene önce ekran değişimi için verdim hemde patron tanıdığı olarak verdim iki günde zor değiştirdiler.bare işlerini doğru yapsalardi ekranın sol tarafı bildiğin daha sarimsiydi ve tam oturmuş gibi durmuyordu ekran. bahanede yan sanayiler öyleymiş. sonra bir daha kırıldı ekran bu sefer Kadıköy'de bi yere verdim bi saat de değiştirip verdiler gayetde işçiliği iyiydi.

• 
Sayfa: önceki 561562563564565
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.