Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S ™ ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™ ------- ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tasarım hoş duruyor bakalım.
  • bu telefonda radyo varmı? parmak okuyucu nasıl çalışıyor stabilmi? fotoğraf çekimi ve internette sayfalar arası geçişler hızlımı ?

kulllanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.Dünya markası telefonda radyo yok parmak okuyucu sensör yok o yok bu yok çekimler internet berbat sırf marka diye 2000 - 3000 tl kimse vermez veremez. Hani şu meşhur markalardan izleyen okuyanlar varsa bunlarıda yazsınlar bi yana.müşteriler artık eskisi gibi yemiyor herşeyi.artık herşey marka değil..

Millet artık çin kore japon pazarına eskisi gibi yan gözle bakmıyor.kaliteli ve sağlam malzeme kullanılmışssa gözünü karartıp alıyor.adı sanı önemli değil artık. fiyat ve performans önemli olan neyse dediğim gibi yukarıdaki soruları cevaplayan olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

bu telefonda radyo varmı? parmak okuyucu nasıl çalışıyor stabilmi? fotoğraf çekimi ve internette sayfalar arası geçişler hızlımı ?

kulllanan arkadaşlar cevaplarsa çok memnun olurum.Dünya markası telefonda radyo yok parmak okuyucu sensör yok o yok bu yok çekimler internet berbat sırf marka diye 2000 - 3000 tl kimse vermez veremez. Hani şu meşhur markalardan izleyen okuyanlar varsa bunlarıda yazsınlar bi yana.müşteriler artık eskisi gibi yemiyor herşeyi.artık herşey marka değil..

Millet artık çin kore japon pazarına eskisi gibi yan gözle bakmıyor.kaliteli ve sağlam malzeme kullanılmışssa gözünü karartıp alıyor.adı sanı önemli değil artık. fiyat ve performans önemli olan neyse dediğim gibi yukarıdaki soruları cevaplayan olursa sevinirim.

FM RADYO var parmak izi dokunmadan algılıyor çok iyi sadece 4k cekmiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• umarım mate 7 deki o rezil mikrofonları kullanmamışlardır. Yüksek sesli ortamlarda video kayıt yapan ne demek istediğimi anlayacaklardır. Mate 7 bence 4 4 lük bir cihazdı benim gözümde ama o videodaki ses kalitesinin vasatlığını anlatmaya kelimeler yetmez
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    Hayır 3 mikrofonlu dnc gurultu engelleme sistemi var cihaz iyide 4 K cekmeme K sıkıntı bence !!

• @Save The Day KARDES TECH TRİNKES : ortağım iphone 6s aldı karşılaştırma hazırlığındayız unboxing yaptık İsteğin var mı su telefonu karşılaştır dediğin
    ??

• Burası telefon sohbet yerimi? Yoksa mate s ana konusu mu? O kadar boş muhabbet olmuş ki. Cihaz ne zaman gelecek?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagrimir kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz elimde sohbet için ožur dilerim neyse EKİMDE rafta dendi .(KESİN DEGİL )

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKNOLOJİUZMANI10

Hocam cihaz elimde sohbet için ožur dilerim neyse EKİMDE rafta dendi .(KESİN DEGİL )

Kaynak var mı? Siz nerden aldınız?

Şuan Amerika dayım cihaz SATİLİYOR BURADA HUAWEI ile özel ropartaj yaptim bana verilen bilgi bu ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 25 Eylül 2015; 19:16:50 >
  • quote:

Şuan Amerika dayım cihaz SATİLİYOR BURADA HUAWEI ile özel ropartaj yaptim bana verilen bilgi bu ..

Hangi şehirdesin? Nerden aldın? Huawei store dan mı?

Amerika -new York yukarıya BAK ve ya sıfir dan oku konuyu 64 gb ligini 599$ internet ten sipariş ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKNOLOJİUZMANI10 -- 25 Eylül 2015; 19:58:41 >
  • quote:

Amerika -new York yukarıya BAK ve ya sıfir dan oku konuyu 64 gb ligini 599$ internet ten sipariş ettim

Oppomart tan mı aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Oppomart tan mı aldın?

Evet ..Geldi ama tr YE gelmeye bilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Oppomart tan mı aldın?

Evet ..Geldi ama tr YE gelmeye bilir

Amerika da tanıdıklar var. Ama 800 dolar diyor. Stoklarda kalmamış.

Öyle ben 599 $ a aldım ama 4k cekemiyorum kamera iyi ben begendim ama bir 4k çekmiyor

• quote:

Öyle ben 599 $ a aldım ama 4k cekemiyorum kamera iyi ben begendim ama bir 4k çekmiyor

Birkaç çektiğin foto varsa koysana. Bakalım kalitesine.

• telefonu merak ettim bi girip bakayım dedim, iki kişinin muhabbet yeri olmuş..

güya Mate S ana konusu

faydalı bişey de yok..
  • Hiç Kimsenin cihaz hakkında bilgisi yada deneyimi yokmu ya!
  • Evvveet arkadaşlar beklenen adam geldi. Mate s telefoncu bir arkadaşıma gelmişti bende de note 5 vardı birini verdim ve riskleri üstlenip aldım bu cihazı. Imei ithalat yoluyla kaydedilen cihaz diyor.

Teknik bilgiler zaten heryerde var bunlara girmeyeceğim. Biz pratikte bakalım ne oluyor. Bu arada iphone 6s note 5 note 4 s6 edge vs. Uzun süreyle kullandım ve hala elimin altında sayılır evde ikinci bir note 5 var.kesinlikle kullanıcı deneyimleri yazdıklarım.

Almadan önce netteki bütün videoları izledim. Note serisindeki s pen uygulamalarını parmağınızın dışı ile yapabiliyorsunuz ki bu yönteme resmen aşık oldum. Sosyal dünyaya bir sürü paylaşım yaparım whatsapp gruplarıma vs. Bir haber gördüğümde yada bir resim genel olarak sayfayı paylaşmaktansa bir kısmını kesip göndermek benim yöntemim. Note ların bütün serisini üst düzey kullanan bir arkadaşınız olarak s pen in bütün görevlerini başarıyla yerine getiriyor.parmağımla ekranın istediğim yerini seçiyorum o kesiyor paylaş diyorum işte bu kadar iki kez tık yapıyorum komple ekran görüntüsü alıyor. İki kez iki parmağımla tık yapıyorum ekranın videosunu kaydediyor.

Arayüz müthiş akıcı stabil iphone nun arayüzünü almış adamlar resmen android sistemi evcilleştirmişler:)) ben daha önce huawei nin herhangi bir cihazını kullanmadım. Bilemiyorum onlarda da bu kullandığım özellikler ve akıcılık aynımıdır ama bu cihaz kasmıyor. Ayrıca yeri gelmişken ios 9 kim diyorsa donma yapmıyor yavaşlamıyor bence fanatiklik yapıyor. Ben note 5 dede bir yavaşlamaya rast gelmedim mate s de de. Parmak izi okuyucu gerçekten efsane olmuş. Dokunduğun an ekran açılıyor. Ve sadece parmak izi değil resim geçişlerinde bildirim çubuğu nu kontrol etmede de işini iyi yapıyor. Fakat internette sayfaları keşke mause kullanır gibi aşağı yukarı kaydıra bilseydik bu touchpad ile ama maalesef yok yada ben bulamadım.

İphone arayüzüne neler benziyor biraz bahsedeyim. Spotlight araması ile aynı çalışan bir arama modülü var ve çok iyi çalışıyor. Ekranın herhangi bir yerinden parmağınızı kaydırın aşağı ve istediğinizi arayın kişilerde buna dahil çok işime yarıyor.Diğer androidlerdeki gibi uygulama çekmecesi yok direk iphone gibi ana ekran ve sayfalar. İphone ek olarak widgetları istediğiniz yere ekleyebilirsiniz. Kamera arayüz iphone ile aynı sadece modlar daha fazla. Kilit ekranında iphone gibi aşağıdan yukarı kaydırma yaparsanız kısa yollar çıkıyor. Ayrıca kilit ekranıda iphone gibi gelen mesaj şekli sıralaması benziyor ve parmağınızla kaydırınca samsungda kilit ekranından kalkarken bildirim bu aynı iphone gibi kaydırınca bildirim direk açılıyor.

Ekran çok net. Ben note 5 den de çok memnundum ekran konusunda onu aratmadı hatta beyaz dengesi bana daha iyi gibi geldi. Renkler doğala yakın ve renk sıcaklık ayarı var siz nasıl görmek isterseniz uydurursunuz ekranı.

128GB lik sandisk hafıza kartı taktım 70gb tı dolu ve süper bir hızda çalıştı resmen bütünleşti hafıza kartıyla telefon.

Kamera note 5 in bir tık gerisinde gündüz değil ama az ışıklı ortamlarda detay yakalamak istiyor belli ama bu seferde kumlama artıyor. Ama pro modda bir kaç ayar denedim ayrıca süper gece modunu denedim daha iyi iş çıkartıyor bu modlar. İnanın çok titiz baktım note 5 ile kamerası ışıklı ortamlarda hemen hemen aynı performansı veriyor. Fakat 13 mp seçilerek çekilen resimleri 4:3formatında 10mp seçilerek çekilen resimleri normal ekran formatında baskı yapıyor bilginiz ola yani. Ön kamerada çok iyi iş çıkarıyor aydınlatma ışığı var ön flaş gibi.

Eksikliğini hissettiğim şey ekrana bakınca açık kalsın özelliği yok bulamadım sadece saniye ayarı var ama videolarda problem yok hep açık ekran, nette dolaşırken dokunmaz iseniz kararıyor.

Wifi çekim alanı çok güçlü note 5 deki gibi ikidebir koptu bağlandı gibi şeyler olmuyor.

Bataryası esasında 13 saatlik çalışma süresince 5 saat civarı ekran açık süresi veriyor fakat batarya yüzdesi işlem yapmadığım zamanlarda her baktığımda hızlı düşüyor buda hiç güven vermiyor. Böyle giderse bir kaç saate biter diyorsun. Note 5 bence bekleme ve uyku anlarında daha az şarj yiyor hatta yemiyor gibi. s6 edge ve iphone 6s den biraz daha iyi. Benim için powerbank şart çünkü aşırı bi kullanımım var.boşken %25e kadar şarj onbeş dakika içinde geliyor fakat %100e varması telefon kapalıyken bile birbuçuk saati geçiyor.

Oyunlar zaten nette de test videoları var akıcı bende bi aksilik görmedim. Isınma yok denecek kadar az.

Ekran ikiye bölünüyor ama sadece kendi belirlediği uygulamaları çalıştırabiliyorsun.

Whatsapp a bildirim baloncuk uyarısı gelmiyor sadece durum çubuğunda görünüyor. 3. parti yazılımlarla bu problem çözülüyormuş fakat detaylı bakamadım.

Çok ince metal karizma bişe. Telefonun dışı çok güzel fakat çok kaygan. Elinizde durmayabilir. Zaten montumun cebinden arabanın koltuğunun yanına kaydı düştü metal vardı o bölgede baktım baya telefonun altı çarpan yer ezildi hassas yani metal deyipde kanmayın. Kaymayan kılıf şart. Ekranda ve telefonun arka yüzünde kılcal çizik oluşmadı anladığım kadarıylada oluşmayacak derecede kuvvetli yapıdalar. Ama kılıf ve kırılmaz cam şart bence note 5 de de kullanıyordum zaten kırılmaz ile kılıf.

Ekran boyutu note 5 kadar elinizi rahatsız etmiyor ince ve kavisli bu konuda çok iyi. Zaten ekran küçültme hareketi çok basit ve pratik geri menü sanal tuşlarının olduğu yerden sağa yada sola hızlıca kaydırın parmağınızı hoop ekran tek elde kullanım moduna geçiyor.

Telefon yöneticisi var her konuda sizi uyarıyor ve müdahale ettiriyor. Note 5 deki smart mngr dan çok daha kapsamlı işini iyi yapıyor.

Ses çıkışı video ve müziklerde note 5 den daha düşük seviyede bu zayıf bi özellik ama netlik hakim seslerde.

Genel olarak çok memnun kaldım note 5 ile başa baş yapmıştım takası riske girmiştim belki çok para vermiş oldum ama çok memnun kaldım. Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.

Ayrıca aşağıda başka bir internet sayfasından alıntı yapacağım biraz daha teknik bilgiler var umarım faydalı olabilmişimdir.

İşlemci: Octa çekirdekli 2.2GHz Son derece hızlı ve en önemlisi fazla ısınmayan bir işlemciye sahiptir.

Ekran Boyutu: 5.5 Büyük bir ekrana sahiptir. Aslında kullanım açısından olduça yeterlidir.

Ekran Çözünürlüğü: 1,920×1,080 Full hd ekrana sahiptir yüksek çözünürlüklü huawei kendi ürettiği ekrandır bu ekranda diğer rakiplerine göre daha az enerji tüketmektedir.

Arka kamera: 13 megapiksel ana kamera konusunda daha iyi olabilirdi 13 MP diğer rakiplerine göre düşüktür.

Depolama: 32GB (24.6GB) Dahili hafıza 32 gb kullanılabilir hafıza 24 gb bu konuda oldukça başarılıdır.

kablosuz veri: 3G, 4G yakın zamanda çıkıcak olan 4g teknolojisine uyumludur.

Boyut: 150x75x7.2mm

Ağırlık: 156 gr ağırlık olarak rakiplerinden biraz daha ağırdır.

İşletim sistemi: Android 5.1.1

Huawei Mate S arka kamera ve parmak izi sensörüde var

Kullanımı kolay bir uygulama IM, e-posta ve Sosyal Ağlar!

tamamen metal tasarimli ( Bu çok önemli bir unsur çünkü diğer firmalar genelde yarı metal yarı plastik veya tamamen plastik üretirken Huawei bu konuda bir imza atarak tamamen metalden üretmiştir.

dokunmatiği cok iyi

çift elmas kesim kenarlı

kavisli arka yapısı ile ele tam oturma sağlıyor

ayrica nano- kaplama teknolojisi kullanilan kasasi yağmura darbeye vs karsı daha sağlamlık kazandırmıştır.

Edit: Arkadaşlar bataryanın beklerken uykudayken vs. kendi kendine hızlı tükenmesinin nedenini araştırırken birde huawei teknik servis ile görüşeyim dedim ve aradım. Sağolsun telefona çıkan arkadaş bu problemi ve çözümünü benden daha iyi bildiği için tatmin edici bir cevap aldım. Bu yüzden benim gibi telefonu kurcalamanıza gerek yok. Yok şunu kapatayım yok arkaplanda şumu çok batarya tüketiyor. Bunlara hiç gerek yok. Mevzumuz şu vodafone avea turkcell bazı baz istasyonlarının farklı çalışma prensibi nedeniyle tamamen bataryanın gücünü telefon sinyaline verdiriyorlar. Telefonumuzda çift anten olduğu için haliyle yerinde duaramıyor bizim kide yolluyor bütün gücü şebekeye. Teknik ekip bu konuyu uzun araştırmalar sonucu çözmüş ve mühendisleri ile bu duruma dur diyebilecek bir güncelleştirme çıkarmış. 05.01.2015 tarihi itibariyle bir haftalık test sürecinde imiş bu yazılım. Nasipse önümüzdeki hafta içi 50mb civarı bir güncelleme ile batarya sorunlarımız çözülecek İNŞEALLAH. Bak şimdi çok mutlu oldum :)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkkss -- 5 Ocak 2016; 9:26:27 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.