Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S ™ ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™ ------- ★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefona 4K video çekimi konmazmı be
  • cenkkss C kullanıcısına yanıt
    Ana konuya ekledim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    Faydalı olabilirsek ne mutlu. Ama gerçekten telefondan çok memnunum. Hani dersin ya keşke dokunduğumda şu gelmese şu olsa yada pratikte şöyle bi özellik olsa samsungda iphone da eksik gördüğüm ne varsa hepsini yapmış adamlar. Emui 4 arayüzünü biraz inceledim ondada üzerine eklenen çok güzel pratik kullanışlı özellikler var. P9 kirin 950 ile felan gelecek 6gb ram felan diyorlarda ekran 6 olursa pek ilgimi çekmez. Çok daha büyük ekranı ben kaldıramam benim için max. boyut mate s daha küçük olsa dahada çok severdim :) Forumlarda millet güncelleme gelmediğine yada yılda bir kere güncelleme aldıklarından bahsedip yakınıyorlar ama bilmeleri gerekki güncelleme ihtiyaç duyacak ne kronik bir sorunu var nede güncellemeyi gerektirecek bir eksiklik. Ha üzerine koyarlarsa özellikleri emui 3.2 den 4 e geçiş gibi o beklenir.
  • Yorumlarınız için çok teşekkürler hocam oldukça aydınlatıcı olmuş
  • Arkadaşım hiç üşenmemiş uzun uzun yazmışsın, bravo valla 👍 verdiğiniz bilgiler ilaç gibi geldi. Ben de uzun zamandır bekliyorum bu telefonu. Özellikle gold rengini. Benim merak ettiğim Mate s'in "Tema uygulaması" Samsung ve Htc gibi mi ve birçok ücretsiz tema var mı? Her şeyi özelleştirebiliyor muyuz? Htc'nin tema uygulamasını beğenerek kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozaltin -- 9 Ocak 2016; 23:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozaltin

Arkadaşım hiç üşenmemiş uzun uzun yazmışsın, bravo valla 👍 verdiğiniz bilgiler ilaç gibi geldi. Ben de uzun zamandır bekliyorum bu telefonu. Özellikle gold rengini. Benim merak ettiğim Mate s'in "Tema uygulaması" Samsung ve Htc gibi mi ve birçok ücretsiz tema var mı? Her şeyi özelleştirebiliyor muyuz? Htc'nin tema uygulamasını beğenerek kullanıyordum.

xda 1000 lerce ücretsiz var hocam tema yönünde en iyi telefon huawei dir
  • oguzmete kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Xperia Z2 4G var takaslamak istiyorum bu cihaz ile değer mi? Farkı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen bize aldıracaksın bu telefonu illa hocam anlaşıldı 😊

birde bunun 128 gb lüks modeli varmış, ülkemizde var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 14 Ocak 2016; 17:44:24 >
  • Zaten sadece 128gb lik modelde fource touch özelliği var. İphone daki 3d touch gibi. Maalesef ben ülkemizde bulamadım.

Hocam bahsettiğiniz 50 mb lık güncelleme geldimi acaba ?
  • Emrah1245 kullanıcısına yanıt
    Üstad gelmedi açıkcası bu şarj mevzuu baya can sıkıcı bir hal aldı. Powerbank aldım 5000lik bir kere bile dolduramıyor du geri iade ettim powerbank ı. Bu sorunu çözmeli huawei, bukadar güzel bir telefona bu problem yakışmıyor. Telefon açık kalsa kurcalasan devamlı tamam beş saatin üzerinde akran açık süresi alıyorsun ki birçok üst model tel için normal. Fakat bu telde problem uyku halindeyken şebekenin çok ciddi bir şekilde pil tüketmesi.

Merhaba, ağ ayarlarında 4g/3g/2g olarak mı kullanıyorsun? Birde hattın vodafone mu?
  • seiko1 kullanıcısına yanıt
    Hattım vodafone. Ben değiştirmiyorum daha doğrusu 2g ye geç sonra internet için 3gye geç gibi bi durumum yok hep 3g de ayarlı. 2g ye geçince fark ediyordur fakat hiç bir üst model telin bu şekilde değişim yaparak kullanılacağını sanmıyorum. Yazılımla çözülebilecek bir mevzu olduğunu kendileri de kabul ediyorlar zaten. Anladığım kadarıyla teknik ekip Türkiyede işleri tam oturtamadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkkss

Hattım vodafone. Ben değiştirmiyorum daha doğrusu 2g ye geç sonra internet için 3gye geç gibi bi durumum yok hep 3g de ayarlı. 2g ye geçince fark ediyordur fakat hiç bir üst model telin bu şekilde değişim yaparak kullanılacağını sanmıyorum. Yazılımla çözülebilecek bir mevzu olduğunu kendileri de kabul ediyorlar zaten. Anladığım kadarıyla teknik ekip Türkiyede işleri tam oturtamadı.

Pili hangi modda kullanıyorsun,bende aldım gecen gun mate s ,akıllı modda kullanıyorum,uyurken yuzde 53 olan sarj 12 saat sonra yuzde 48 idi ama telefonda 3g kapali idi ..

Yok onu demek istemedim. Tercih edilen ağ modunda 4g/3g/2g --- 3g/2g ve ya sadece 2g 3g seçeneklerinden bahsettim. 4g/3g/2g modunda kullanıyorsan birde 3g/2g otomatik modda dener misin?
  • 3g/2g olarakda denemiştim birşey farketmemişti. Acaba benim cihazdamı bi problem var.

Bende bazen 3g yi kapatıyorum ama wifi ile bağlı oluyor hep internete. Senin aldığın sonuç çok iyi 12 saatte.

• Telefon cok guzel ama bu fiyatlar nedir be abi

• quote:

Orijinalden alıntı: kntrli

Telefon cok guzel ama bu fiyatlar nedir be abi

Telefon harbi çok güzel ama fiyatı dolasıyla tercih edilmiyor..iphone 6s te kullandım ancak 2 hafta dayanabildim.ios ta takılma yaşadığım oldu ama huwaei harbiden yapmış.tek sıkıntısı kamerası çok iyi degil..orta seviye kamerası var..onun dışında herşeyi ile mükemmel..Eger marka takıntın yoksa uzun ömurluk telefon.

• Arkadaşlar merhabalar şuanda almanyadayım ve bu telefonun buradaki fiyatları uygun olduğu için alabilirim diye düşünüyorum. Konusunu Bir süredir takip ettiğim bir telefondu zaten.
    Aklıma takılan noktalardan biri huawei'nin yazılım desteğinin pek iyi olmayışı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    Diğer danışmak istediğim şeyler telefonun sağlamlığı hakkında ne düşünüyorsunuz, bir kere düşerse bozulucak korkusu ile yaşamak istemiyorum.
    Sarj konusunda biraz karışık görüşler gördüm, ben bir günü rahat çıkartıcak bi telefon arıyorum ne dersiniz
    Yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.