Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S ™ ||| ANA KONU ™ ||| KULLANICI KÜLÜBÜ ™ ------- ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
9.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım telefonun sağlamlığı iphone 6 ile aynı 6s ile değil hepsini düşürdüğüm için biliyorum:)) ama düşünce darmadağın olacak cinsden değil sağlam yani esasında sistem okadar stabil ki güncellemeye gerek kalmıyor ancak yeni birşey üstüne eklemişlerse bekliyorsun güncellemeyi. Lakin batarya ömrü çok düşükdü ve göndereceğiz dedikleri yamayı güncellemeyi göndermediler. Aşırı bir tüketim var durduk yere bu yüzdende beni bıktırdı bende telefonumu sattım. Mate 8 e göz diktim fakat 6inç benim için büyük gibi duruyor. Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkkss C kullanıcısına yanıt
    Telefonu gerçekten çok beğeniyorum ancak sarj konusundan dolayı elemiştim. Görüşünüz içimi rahatlattı çok teşekkür ederim :) eğer bir güncelleme gelirse ben telefon almadan o zaman düşünebilirim :)
    Gerçi konu pek güncel değil sanırım güncelleme gelse haberim olur mu onu da bilmiyorum :D
    Neyse hocam çok teşekkür ettim :)

• Arkadaslar telefonumu satıyorum almak isteyenler linkten inceleyebilir.satış sebebim mate 8 aldım.

http://www.sanalpazar.com/huawei-mate-s/i-60738292?utm_source=ML_INFO_022016&utm_medium=ML_INFO_022016&utm_campaign=ML_INFO

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyuiopasdfgh

Arkadaslar telefonumu satıyorum almak isteyenler linkten inceleyebilir.satış sebebim mate 8 aldım.

http://www.sanalpazar.com/huawei-mate-s/i-60738292?utm_source=ML_INFO_022016&utm_medium=ML_INFO_022016&utm_campaign=ML_INFO

Telefonda android 6 ve emui 4.0 beta sürümü yüklü,beklemede sarj sorunu yok 2 gündür deniyorum yüzde 2 bile şarj gitmiyor..alacak arkadaşların bilgisine

• ahmetnbr kullanıcısına yanıt
    Telefona android 6, emui 4.0 beta güncellemesi geldi bilginize .

• 6.0 güncellemsini yaptım ama huawei logosu geliyor ve telefon açılmıyor. Başka rom yüklemeye çalıştım ondada hata veriyor. Servis yolu gözüktü sanırım :(
  • hocam mate 8 i nereden aldın, memnunmusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rada87

hocam mate 8 i nereden aldın, memnunmusun?

Mate 8 almaktan vazgeçtim hocam ,almıştım parasını bile vermiştim sonra biraz yabancı incelemeler vs izledim ,camera kıyaslamaları vs ..benim alma amacım sarj ve kamera idi ..kamera baktım gene çok iyi deil 6.0 guncellemesinden sonra da mate s sarj faha iyi gidiyor vazgectim almadım..sahibinden.com da bi arkadastan pasaport kayıtlı almıştım.para iadesi aldım sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

6.0 güncellemsini yaptım ama huawei logosu geliyor ve telefon açılmıyor. Başka rom yüklemeye çalıştım ondada hata veriyor. Servis yolu gözüktü sanırım :(

Hangi rom yuklediniz ve nerden yuklediniz hocam..

• İlk önce B145 güncellemesini yükledim. Üstüne buradaki güncellemeyi yaptım ama huawei ekranında takıldı cihaz. Orada kalıyor.
    http://www.carbontesla.com/2016/02/download-huawei-mate-s-b303-marshmallow-ota-zip-beta-europe/
  • quote:

Orijinalden alıntı: seiko1

İlk önce B145 güncellemesini yükledim. Üstüne buradaki güncellemeyi yaptım ama huawei ekranında takıldı cihaz. Orada kalıyor.
    http://www.carbontesla.com/2016/02/download-huawei-mate-s-b303-marshmallow-ota-zip-beta-europe/

Bende buradan yapmıştım ama benimkisi zaten 145 idi burada ki ni gene guncelledim üstüne marsmalowu ..bi sıkıntı olmadı

• Bende senin güncelleme ile sorun çözülüyor demen ile birlikte bugün yeniden mate s aldım. Fakat verilen siteden 1,12gb lık update yi indirdim hafıza kartında dload adında klosör oluşturup update.zip i oraya kopyaladım. Güncelleştirme ayarlarından yerel güncelleştirme yi seçtim update göründü tıklayıp başlattım telefon kapandı emui ekranıyla başladı %1 %2 %3 %4 de hata verdi yüklenemiyor diye. Sistemi yeniden başlat seçeneği çıktı. Çözemedim bu saate kadar maalesef :(
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seiko1 -- 19 Şubat 2016; 14:01:33 >
  • Telefonu daha yeni aldım. ama şöyle geniş bir forum bulamadım konuşup güncellemeleri değerlendirebileceğimiz. var mı kimse buralarda. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelvetiKa

Telefonu daha yeni aldım. ama şöyle geniş bir forum bulamadım konuşup güncellemeleri değerlendirebileceğimiz. var mı kimse buralarda. :)

ben de almayı düşünüyorum. telefondan memnun musunuz

şarj süresi, güncelleme aldı mı, almamış hali sorun yaratıyor mu, kamera performansı nasıl, 1400 TL fiyat uygun mu
  • cenkkss C kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığınız mate s de de bekleme de şarj yeme sorunu devam ediyormu yoksa çözüldümü bende alıcam ona göre

• şarj tabiki 3000 mah lar gibi değil ama telefon şık ve performanslı

bütün incelemeleri izledim. telefon hakkında olumsuz yorum gpu sunun düşük olması ve fiyatının yüksek olması. daha doğrusu fiyatına göre ekran kartı düşük yani

TR ye giriş bedeli 2200 tl idi

şu anda 1400 tl ye alınan bir cihaz. dolayısıyla f/p oranı gayet iyi
  • merhaba

mate s telefonaldım ancak aldığım günden beri android uygulamaları problemli çalışıyor, cihaz sürekli hata veriyor, en son 2 gün önce şarjı bitince, şarja taktım android onarılıyor dedi ve ekranda 15 dakikalık bir düzenleme yaptı ondan sonra telefon tamamen kontrolden çıktı şu an şarjı 5 saat zor dayanıyor. telefonu fabrika ayarlarına çevirmek istedim ancak hi suite uygulaması ile yedekleme de çalışmadı.

ben aldığıma pişman oldum telefonu.

benzer sorunu yaşasayan birileri var mı acaba?
  • 1 haftadır kullanıyorum şimdilik bir sorun yok güzel telefon.
  • Vallai ben forumdan pasaport kayitli aldim alman versiyon radyosuda var android 6.0 var suan andorid 7 verirlerse supeer olur ben g4 den gectim preimum hissini veriyor ilk android telefonum x5 ideos dur halen calisiyor 😀 allah nazardan saklasin

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.