Şimdi Ara

★★ ------ HUAWEI MATE S | ANA KONU | KULLANICI KÜLÜBÜ ------- ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
12.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de hepsiburada'da görünce buraya bir bakayım dedim. Pek tutulan bir model olmamış anladığım kadarıyla. Ois ve önde flash olması bu telefona dikkat etmemi sağladı. Ois ne kadar başarılı bakmak lazım tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavi_anahtar kullanıcısına yanıt
    Tasarım olarak en sevdiğim cihazların başında geliyor güzel fiyat güle güle kullan
  • bir kaç hafta öce aldım bende hepsiburada dan konuşma sesinde sorun vardı teknik servise gönderdim yeni cihaz gönderdiler teknik servisi hızlı 5 günde gelioyor.
    İlk izlenim olarak güzel telefon. FM radyo var gözüküyor ama ben bulamadm bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    ya bu telefonun kamerası hep soluk mu çekiyor bana mı öyle geliyor?

• merhaba arkadaşlar bende vodafon üzerinden 32 gb. olan modelden satın alarak aranıza katıldım.
    genel manada fiyatına göre oldukça iyi bir cihaz.
    yalnız sportfy da belli bir süre sonra telefon donuyor kitlenip kalıyor birde instagram kullanırken ara takılmalar yapıyor ama 2-3 saniye sonra düzeliyor. bu sorunları yaşayan var mı aranızda??

birde bu cihazda beni hayal kırıklığına uğratan tek şey android sürümü oldu. amiral gemi olarak satılan bir model üzerinden çok zaman geçmemesine rağmen android 6.0 güncellemesi bile almamış halen.

ben huawei tr ile, hem mail hem sosyal medya hemde telefonla iletişim sağladım fakat şuan için planlanan bir güncelleme olmadığını söylediler. gelen talep doğrultusunda belki olabilir dediler. yani biz mate s kullanıcıları olarak firmaya ulaşıp taleplerimizi bildirmeliyiz. o sebeple aşağıda ulaşabileceğiniz adresleri paylaşıyorum. hepsinden başvurun ve farklı isimler kullanın çünkü görünen oldukça az kişiyiz burada ve fazla görünmek için bunu yapmamız gerek.

elimden geldiğince herkesi ekledim gözden kaçırdıklarım kusura bakmasın lütfen.

müşteri hizmetleri: 444 79 88 (09:00-18:00 arası çalışıyor bazen meşgul çalabiliyor hemen pes etmeyin)

mail yolu ile iletişim için:http://consumer.huawei.com/tr/contact-us/index.htm?tag=email

ve sosyal medya hesapları.

https://www.facebook.com/HuaweimobileTR/
    https://twitter.com/huaweimobiletr
    https://plus.google.com/+HuaweiMobiletr
    https://www.instagram.com/huaweimobiletr/

• Arkadaslar. Teknosa da 1300 tl ye düşmüş. Alinir mi? Yada daha ucuz şunu al dermisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar ben bir tane aldım.. yapmam gereken neler var?
  • Almayin arkadasllar almayin tamam fiyat performans iyi tamam garanti konusunda cok iyi ama telefonun sarji hic gitmiyor. Ayrica en dandik yani 2015 yilinda amiral gemi olarak oiyasaya surulen telefon halen kutudan cikan surum 5.1 ile kullaniliyor. Huawei tr yi ariyorum planlanan guncelleme yok diyor. Resmen rezalet millet 2015 model amiral gemilere 7.0 verdi bir cogu 7.1 vermeyi planliyor ama huaweide tik yok.. zaten sarjin hemen bitmesi insani kanser ediyor uzak durun.. ben sattim a8 2016 aldim arada 700 mah. Fark olmasina ragmen neredeyse 2 kati fazla gidiyor. Hic bulasmayin uzak durun.. ben pisman oldum kimseyede tavsiye etmiyorum.
  • Arkadaşlar bnde huawei mate s ile aranıza katıldım. Telefonda şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Güncelleme almasa da bence yeterli bi telefon. Bu arada tavsiye edebileceğiniz bi ekran koruyucu var mı ?

• Be aliexpresten nillkin almayi dusunuyorum

• Arkadaşlar merhaba, facebook üzerinden mailden ulaştım ve aynı cevap "şu an için mate s için güncelleme düşünülmemektedir." Ben garantisinden geçtim nasıl güncellerim room atarak yardımcı olabilecek var mı? Özelden linkleri atabilirseniz sevinirim. Bidaha da huawei falan almam. Topluca mail atalım desek çok kullanıcı lazım bize sinir bozucu bir durum.

• aynı şekilde güncelleme düşünmediklerine dair cevapları ben de aldım. canlarım benim. satarken reklam yaparken ıphone ile sidik yarıştırmayı biliyorlar ama para cebe girince huawei çince konuşmaya başlıyor. kaliteli bir telefon güzel işçilik falan filan ama güncelleme gelmezse bu mal eskir arkadaş. tüm huawei kullanıcıları gibi bende son (ve ilk) huawei marka ürüne para verişim diyorum.
  • Rezalet gerçekten.

• Millet Android 7 alıyor daha Huawei Türkiye Android 6 yı çıkartmadı Avrupa romunu yükleyip kullanan varsa yardım edebilir mi?

• kullananlar sattı mı telefonlarını? Güncelleme yapan olmadı mı hiç? Almayım mı bu telefonu ?
  • Alınmaz..daha güncel modele yönelebilirsin
    ben sattım :)
  • 4 aydır kullanıyorum güzel telefon performansı yeterli, ama güncelleme konusunda bende pek beğenmedim hala 5.1 var 6 ve 7 heryerde iken bu telefona gelmemesi biraz üzücü. Güncelleme dışında pek bir eksiği yok. Bu yorumları telefonun 1400 TL civarında alınarak yorumluyor daha fazla olsaydı başarılı olmazdı.Fiyatına göre iyi telefon. Bu modeli almazsanızda huawei yi öneririm. telefonda sorun vardı hemen değiştirdiler çok hızlı servisi var.
  • Almayi düşünüyorum 1 günü çıkartmıyor mu sarji, oyun filan oynamam

• Bende oyun oynamıyorum, sabah 1,5 saat dizi yada müzik. akşama kadar aktif değilim belki birkaç görüşme o kadar. akşam üstü yeniden dizi yada müzik akşam da evde belki biraz kullanıyorum. %30 %20 oluyor
  • Ekran koruyucu (kılıf var biliyorum) kutu içeriğinde var mı

Bazı Huawei modellerinde ekran koruyucusu yapıştırılarak sunuluyor ayrıca koruyucu taktırmıyorsunuz

+ olarak cihaza güncelleme gelmemesinin ne gibi eksisi olabilir? Virüs giriyor sanırım hard reset atıp kurtulamıyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.