Şimdi Ara

HUAWEI MateBook 14'' 2K FullView ekran | AMD Ryzen ™ 4600H 16GB RAM + 512GB SSD (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
17
Favori
65.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün sizin ihtiyaçlarınıza cevap vermiyor olabilir ancak herkesin ihtiyaçları, talepleri, bekledikleri farklı. Düzgün bir kasa, güzel bir ekran, tatmin edici performans isteyip oyun oynamayacağı için harici ekran kartına ihtiyaç duymayanlara ince, hafif, oldukça da sağlam yapıda bir laptop bana göre. 16+512 aldım, çok memnunum. Özellikle ofis kullanımı için diğer mesajlarınızda bahsettiğiniz oyun bilgisayarları kasa yapısı nedeniyle pek uygun olmuyor. Düşen kurlarla son dönemde oyun bilgisayarı olarak da iyi fırsatlar paylaşıldı forumda bence ancak bununla farklı bir kulvardalar.
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    HUAWEI MateBook 14'' 2K FullView ekran | AMD Ryzen ™ 4600H 16GB RAM + 512GB SSD
    Fiyatı 14000 olmuş
  • mafih76 M kullanıcısına yanıt

Yapacak bişey yok. Zaten intel işlemcilerini yeniledi. Artık yeni nesil kovalamak lazım. Ama bu fiyatları tekrar bulabilecek miyiz bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mafih76

Fiyatı 14000 olmuş

Bu ürün 2 ay önce 7299 TL ye mi satıldı? Şu an 1080P olanları bile 10bin üzeri. O fiyatlara düşeceğini artık sanmıyorum.

• ANTtuArRi kullanıcısına yanıt
    Bu ürünü sadece birkaç kişiye gönderdiler geri kalanların siparişlerini iptal ettiler. Fiyat hatası olarak açıklama yaptı Mediamarkt ancak yine de birçok kişi hakem heyetine başvurdu.
  • Herkese merhaba. Macbook Air M1 8 GB ram 512 SSD ve bu ürünün 16 ram 512 SSD arasında kaldım.
    Daha önce hiçbir apple ürünü kullanmadım, 8 GB ram e 12.500 TL civarı vermek fazla geliyor, yine macbookta her şey paralı geyiği var ve Office programlarina para verecek durumum da yok şu anda. Ama Macbook çok uzun yıllar gider dedikleri için ve m1 işlemci için cezbedici duruyor.
    Oyun oynamıyorum, okul ve iş için kullanacağım. Bu üründe ise huawei in servisinin çok kötü olmasi ve ışık sızması gibi sorunlar var.
    Sıradan bir kullanıcıyim. Hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ickiliydibilmemne kullanıcısına yanıt

Sıradan bir kullanıcıysanız Mac'e bağımlı kılan bir uygulama kullanmıyorsanız (Xcode vb...) kesinlikle Apple'a o parayı vermenize gerek yok. Huawei Matebook 16 GB modeli ile uzun yıllar mutlu olursunuz. M1 performans olarak tüm x64 işlemcilere kafa tutsada verilecek fiyat farkı sıradan bir kullanıcı için çok daha önemli.

• Maclar için bu kadar yüksek paralar vermenin hiç bir manası yok artık BigSur da dahil olmak üzere tüm işletim sistemleri İntelin son nesil NUC larına cok rahat kurulabiliyor.. fiyatlarıda cok uygun 5bin tl civalarında 8.nesil vs cihaz bulabilirsiniz.Hatta şanlıysanız 10.nesil vs de bulabilirsiniz...Bu cihazlar işin iyi tarafı NVME gibi yüksek hızlara ulaşabilen Diskleri destekliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Maclar için bu kadar yüksek paralar vermenin hiç bir manası yok artık BigSur da dahil olmak üzere tüm işletim sistemleri İntelin son nesil NUC larına cok rahat kurulabiliyor.. fiyatlarıda cok uygun 5bin tl civalarında 8.nesil vs cihaz bulabilirsiniz.Hatta şanlıysanız 10.nesil vs de bulabilirsiniz...Bu cihazlar işin iyi tarafı NVME gibi yüksek hızlara ulaşabilen Diskleri destekliyor

muhteşem bir cihaz...

• Birkaç gündür yeniden ön siparişe dönmüşler. Acaba yeni seri ürünlerde mevcut sorunlar giderilmiş midir ?
  • Kronik kasa, mentese sorunu mu var bu cihazda, nerdeyse siparis veriyordum vazgectim:

https://www.youtube.com/watch?v=vOa54q-Q4u8&feature=youtu.be

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Siz bahsedince benim cihazı kontrol ettim ve aynı sorunun benim cihazda da mevcut olduğunu farkettim. Cihazdan vazgeçeli çok olmuştu ancak isabet oldu bugün elden çıkardm cihazı. Bu saatten sonra da asla Huawei markasına yaklaşmam. Son 1 aydır Macbook m1 kullanıyorum. Merak eden olursa her iki cihazı da kullanan bir kullanıcı olarak Huawei Matebook 14'ün iyi ve kötü yanlarından bahsedebilirim.
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt

PT nin anlamı nedir pozitif teknoloji mi çünkü mac kullaniyorum dediğiniz icin direk pt.com.tr çağrıştırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbaydar76 -- 7 Şubat 2021; 2:33:38 >
  • Mbaydar76 kullanıcısına yanıt
    Tc diyince aklınıza tecavüzcü coşkun gelmiyordur umarım 😂 Pozitif teknoloji anlamına gelmiyor bendeki pt. Açıkçası birçok anlamı var bu kısaltmanın ve ben de bu anlamlardan birini alıntılayarak kullandım. Detaylara linkten ulaşabilirsiniz

• PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    HUAWEI MateBook 14'' 2K FullView ekran | AMD Ryzen ™ 4600H 16GB RAM + 512GB SSD

• Bu cihazları sanırım CHUWİ firması üretiyor. Corebook adı altında. Bu bilgiden sonra ben de cihazdan vazgeçtim açıkçası.

• Bir ara 16-512 kombinaysonunu almak ister gibi oldum ama yorumları ve MH sorunlarını okuyunca fikrim değişti.

Bu konuyu Huawei Tr ekibinden muhtemelen birileri okuyordur. Sattıkları ürün arkasında durmayan/ sattıkları ürünlerde hata oranı bu kadar yüksek çıkan bir firmaya bulaşmamaya karar verdim.
  • Apple M1 almadan önce bu cihaz arasında gittim geldim almayarak ne kadar doğru yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. M1 ile bu cihaz arasında kalite farkı çok yüksek.

• arnold3528 kullanıcısına yanıt

bunun hakkında bir kaynağınız var mı? araştırdım bulamadım

• Donup dolasip yine bu cihaza geliyorum.
    Alternatif olarak monster h4 serisi ve xiaomi nin mibook serisi var, baska onerisi olan var mi bu fiyat bandinda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 8 Şubat 2021; 9:16:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.