Huawei matebook 14 mü macbook 2017 i5 mi?
-
-
Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama performans konusunda bir de MacOs işletim sistemi kullanabiliyorsanız bence i5 Macbook.
-
Hafif taşınabilir ve günlük işler için bir cihaz istiyorsan tercihini Mac'ten yana yapmalısın. Gerek içerisinde barındırdığı işlemci kalitesi gerekse yazılım kalitesi stabil performans açısından senin adına daha iyi olacaktır.
-
Performans ve uzun kullanım açısında Macbook i5 daha mantıklı duruyor. İşletim sistemi sayesinde stabil bir çalışma imkanı sağlıyor. Hali hazırda Mac kullanan biri olarak söylüyorum; Kolay kolay başka cihaz kullanmam!
-
Macbook 4ever(intel işlemcili versiyonlar) Yaptığın spesifik bir iş yoksa mac her zaman iyidir. Oldukça mobil ve şık ben fazla düşünmezdim.
-
hocam apple in intel işlemcili cihazların tam uyum ile çalıştığı ve verdiği performansı bilmeyen yok ben senin yerinde olsam apple i5 derim
-
Apple i5 işlemcili macbook varken matebook d14 nedir hocam hem de amd işlemcili. Direk Apple macbook derim.
-
İkisi de tasarım anlamında şık ve donanım açısından güzel cihazlar. Özellikle İntel işlemciler ile performansları had safhada. Ancak uzun vadeli düşündüğünüz de, hem performans, hem sağlamlık, hem de estetiği ele alırsak, Apple biraz daha önde ve tercih edilebilir. Özellikle İntel mimarisi ile sorunsuz bir çalışma grafiği var. Tercihinizi bu seçenekten yana kullanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X