Şimdi Ara

Huawei Matebook16 Monitör Hediyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fiyat kötü durmuyor bu ürünün. Alınır mı kararsız kaldım. İndirime giren laptoplarda düzgün bir şey bulamadım.

• Bu cihaz şuan 17 bin tl hepsiburada'da. Sırf ekranı ve hoparlörü iyi diye bir tane sipariş verdim. Oyuncu laptopumu satıp bunu aldım öyle diyeyim. Macbook fiyatları uçtu ki zaten macOS daha önce kullanıp satmış biri olarak MacOS'un alcatraz hapishanesi gibi olduğunu düşünüyorum. MacOS'ta attığın her adım para. Program yükleyeceksin para usb takmak bile paralı aparat alman lazım :) Dolayısıyla bu fiyatı kaçırmak istemedim ve 17 bine bu matebook aldım. Film dizi ofis işlerimi görsün yeterli benim için. Oyuncu laptopumu sattım çünkü şarkı normal kullanımda bile 2-3 saat gidiyor. Hiç kullanmayayım daha iyi. Hep bir fişe mahkumsunuz e bunun masaüstü bilgisayardan farkı ne kaldı şimdi. Onun dışında oyun oynayayım dersen inanılmaz gürültülü çalışıyor oyunun tadı çıkmıyor. Bende elimde gaming dekstop olmasını göze alarak böyle bir ultrabook'a geçiş yaptım. Youtube incelemeleri mükemmel diyor kullanıcıların bazıları çok memnun bazıları nedense memnun değil ama sonuç olarak bu fiyata muadili yok kesinlikle. Yalnız bu bilgisayar ilk çıktığında dolar çok daha düşük olmasına rağmen nedense kol gibi bir fiyatla çıkış yapmış. Şimdi ise fiyatı sönmüş. İşte bu olayı 5 yılını doldurmadığı sürece macbooklarda göremezsiniz arkadaşlar.

• Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Dönüşün yine macosa olacaktır er yada geç, lakin program yüklemek niye paralı onu anlamadım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeri7 O kullanıcısına yanıt

huawei laptopların servisine kim bakıyormuş?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.