Şimdi Ara

Huawei Matebook16 Monitör Hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 24 Kasım 2022; 19:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Monitörde berbat bilgisayarda.

- Uyanma sorunu var.

- Ghost ekran sorunları var.

- Ses sorunu var.

- Sürekli masa üstünde kullanmama rağmen (ofis ortamı) fanlar sesli çalışmaya başladı.

- Batarya performansı 1 senede %50-60 azaldı

- Kamerayı hangi eleman klavyeye monte ettiyse mühendislikde ilk işi herhalde 20 sene sonra harici kamera almak zorunda kaldım

- Klavye aydınlatması hikaye

- klavye üstündeki speakerlar temizlenmiyor.

- Kasayı servise gelsin 1-2 sene sonra diye yapmışlar herhalde macbook daha rahat açılır. Bunu aldım 2-3 sene servise göndermedim diyen ya kullanmıyordır yada yalan söylüyor.

- Servisi arayınca hemen gönderin diyorlar. Sanki 2-3 tane pc ile çalışıyoruz.

Ram ve Hd lehimli değiştirme imkanı yok. 2 sene sonra çöp olacak büyük ihtimalle.

• aylardır Matebook 16 değil de D16 takip ediyorum ama indirimler tamamen hayal kırıklığı. Nerede o temmuzdaki ön sipariş fırsatı. almadığıma çok pişmanım.

• Almayı düşünüyorum. Baya inceleme var. Kullanıcı deneyimi önemli. Fikri olan varsa yorum bekliyorum ürünle ilgili. Monitör de cezbetti ancak PS5 de nasıl olur emin olamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alanlar ne için alıyorlar bu tarz notebookları? Mesela daha performanslı olan oyuncu notebookları daha ucuza alınabiliyor. İş, okul, günlük yaşam için ise daha uygun fiyatlı modeller yok mu? Eleştirmek için değil bilgi edinmek için soruyorum.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Matebook 14 almaya çalışan birisi olarak yanıtlayayım; gündelik işleri performanslı bir şekilde görecek, şarj konusunda sorun yanatmayan premium bir ürün alma niyetindeyim. 3 4k az verip takur tukur plastik almak yerine 2k ekranı taş gibi kasası olan matebook arıyorum. Ayrıca görüntüsü ve boyutu çok tatlı

• Bu paralara MacBook alınsa daha iyi olmaz mı? Oyun için almıyorsunuz sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt
    Onu da düşünüyorum ancak kullanamaktan korkuyorum. Windows almışmışız. Bir de monitör kafamı karıştırdı.

• Kullanması oldukça kolay ben yeni geçtim. Hele touchpad kullanım şekli o kadar iyi geldi ki. Devrim gibi. Deneme şansınız varsa kesinlikle bakın mac.

• Monitörde berbat bilgisayarda.

- Uyanma sorunu var.

- Ghost ekran sorunları var.

- Ses sorunu var.

- Sürekli masa üstünde kullanmama rağmen (ofis ortamı) fanlar sesli çalışmaya başladı.

- Batarya performansı 1 senede %50-60 azaldı

- Kamerayı hangi eleman klavyeye monte ettiyse mühendislikde ilk işi herhalde 20 sene sonra harici kamera almak zorunda kaldım

- Klavye aydınlatması hikaye

- klavye üstündeki speakerlar temizlenmiyor.

- Kasayı servise gelsin 1-2 sene sonra diye yapmışlar herhalde macbook daha rahat açılır. Bunu aldım 2-3 sene servise göndermedim diyen ya kullanmıyordır yada yalan söylüyor.

- Servisi arayınca hemen gönderin diyorlar. Sanki 2-3 tane pc ile çalışıyoruz.

Ram ve Hd lehimli değiştirme imkanı yok. 2 sene sonra çöp olacak büyük ihtimalle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeri7 -- 25 Kasım 2022; 11:59:28 >

• omeri7 O kullanıcısına yanıt
    Bütün gece kararsızdım iyi oldu bunu duyduğum Mac bakayım en iyisi. Sağolun. Gerçi sizin d16 sanırım. Yine de soğuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 25 Kasım 2022; 11:59:7 >
  • Ben de Huawei laptop alma düşüncem vardı. Işık sızması gibi konularda değişim veya iade yapmama şikayetleri yüzünden almaktan vazgeçtim. Şikayetvara bakarsanız, Huawei’nin panel sıkıntısında çaresiz bıraktığını görürsünüz.

Severek Huawei Mate 9 kullanmış biri olarak koskoca Huawei’nin çözümsüz bırakması ve mecburen mahkeme veya hakem heyeti çözümüne iletmesi anlamsız geliyor.

Alacak olan araştırmadan almasın. Panel sorunlu çıkarsa 14 gün iade hakkını geçirirseniz. Uğraş dur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz çok iyi, fiyat da öyle.

İhtiyacı olan alıp geçsin, boş yorumcu marka fanlarını dikkate almayın.

Millete akıl veren çok ama para veren yok.

• Tonny Stark kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Bu mesajınızda bana birşey söylemek istediniz sanırım. Alıntılamamışsınız ama ben size cevap vereyim yine de.

Boş yorumda bulunduğumu düşünmüyorum. O kadar para verilince insan malzeme kalitesi ve ikinci el kaygılarına düşüyor haliyle.

Kullandığımız ürünlerin tecrübelerini paylaşmak fanlık olarak nitelendirilmemeli. Bu daha iyi, o marka çöp gibi sözler de sarfetmedim. Bu bilgisayarda oyun oynanmayacaksa mac bakılabilir dedim. Evde Windows bilgisayar da var. Şöyle söyleyeyim, obd ile bağlanıp araç bilgilerini görebildiğim program bile var mac’te.

Üstelik burası forum. Danışma dayanışma yeri. Akıl verme alma tam da burada yapılıyor. İstiyorsanız siz para dağıtın.

• Fiyat iyi geldi bana fakat Huawei kalitesi hakkında bilgim yok alan arkadaşlarda güzel yorumlar belirtmemişler ama monitör cezbediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erenk53 -- 25 Kasım 2022; 14:45:31 >
  • White Water kullanıcısına yanıt

Ahhahah 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4giyotin 4 kullanıcısına yanıt
    i5 e emsal Ryzen5, bu Ryzen7 emsali i7 gibi düşün. Hatta i7den de iyidir diyenler var, belki de öyledir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.